Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 7 ianuarie 2014

Russia Today: Extratereştrii ne-ar putea împărtăşi din tehnologiile lor dacă am fi mai paşnici - declară un fost ministru al Apărării

Niciun comentariu :
Un fost ministru al Apărării din Canada afirmă că pe Terra sunt zeci de mii de extratereştri, iar aceştia ne-au dat de curând un avertisment. Paul Hellyer a discutat subiectul la „Russia Today“, în emisiunea Sophiei Şevardnadze, unde a adus argumente pentru existenţa acestora.


„Sunt prea multe dovezi. Primesc zeci de mesaje în care oamenii îmi spun că au văzut extratereştri şi navele lor. Această informaţie e secretă pentru că guvernele nu vor să vorbească despre ea“, a mai spus fostul ministru al apărării. El menţionează că 80% din rapoartele pe care le primea când era ministru al apărării despre formaţiuni extraterestre s-au dovedit false, dar 20% nu aveau nicio explicaţie.

Hellyer consideră că Pământul nu numai că a fost vizitat de cel puţin 4 civilizaţii de pe alte planete de mii de ani, dar mulţi s-au şi stabilit aici.

"Avem o lungă istorie a apariţiilor OZN-uri și desigur ea s-a intensificat în ultimele decenii de când a fost inventată bomba atomică şi ei sunt foarte preocupaţi de faptul că am putea folosi-o din nou. Şi deoarece Cosmosul este o entitate unitară asta nu ne-ar afecta doar pe noi, ci şi alte civilizaţii din Cosmos, ei se tem foarte tare că am putea fi  atât de proşti încât să utilizam din nou arme atomice, iar acest lucru ar fi foarte rău pentru noi și pentru ei."

„Ultimele rapoarte pe care le-am primit din diverse surse arată că sunt peste 80 de specii diferite. Unele merg pe stradă şi nu le poţi diferenţia de oameni. Sunt ceea ce am numit noi "blonzii nordici" sau "albii înalţi". Chiar unii extratereştri şi-au îmbrăcat femeile în măicuţe, le-au trimis în Las Vegas, iar acolo nu au fost recunoscute“, a mai spus Hellyer. 

Fostul ministru a menţionat că extratereştrii sunt fiinţe paşnice, benigne de cele mai multe ori, dar există două specii care nu par a fi aşa paşnice, dar pe care le investighează acum. Hellyer menţionează că extratereştrii au venit din diverse zone ale universului. 



„Pentru o perioadă de timp ştiam doar de cei care au venit din sisteme stelare diferite, cum sunt Pleiadele, Zeta Reticuli şi altele. În ultimele luni mi s-a spus că au apărut şi din sistemul nostru stelar, de pe o planetă numită Andromedia, una dintre lunile lui Saturn. De asemenea, mai sunt unii pe Venus şi pe Marte, care interacţionează între ei, pentru că există o "Federaţie" a acestor fiinţe şi au nişte reguli. Spre exemplu nu intervin în afacerile noastre interne decât dacă sunt invitaţi. Şi probabil că acesta este motivul pentru care nu am văzut prea mulţi dintre ei până de curând“, a mai spus canadianul.

"Nu vor să ne spună cum să ne conducem planeta. Au acceptat că e a noastră. Dar sunt îngrijoraţi, pentru că nu cred că suntem administratori buni ai planetei noastre, că tăiem pădurile, că ne poluăm râurile, că aruncăm mizerii în ocean. Ne-au dat un avertisment că vor interveni“, a încheiat fostul ministru.

Care a fost avertismentul?

"Au vorbit cu oameni. O persoană cu care am vorbit acum câteva zile a interacţionat cu ei în 1974, în Peru. Această persoană împreună cu fratele ei au fost duşi pe Andromedia, prin teleportare. Li s-a spus că ne distrugem planeta şi că se va întâmpla ceva îngrozitor dacă nu ne trezim şi facem schimbări majore. Ne pierdem timpul luptându-ne între noi, cheltuim prea mult pe armament şi insuficient pentru hrănirea săracilor, îngrijirea celor fără adapost şi bolnavi. Sunt îngrijoraţi că poluăm apa şi aerul, că ne jucăm cu arme exotice precum cele termonucleare şi atomice care pot avea efecte devastatoare atît asupra Pământului, cât şi în regiuni ale Cosmosului. Vor să lucreze cu noi, să ne înveţe. Ei lucrează prin indivizi - aleg oameni care nu vor fi înfricoşaţi de existenţa lor şi îi învaţă noi soluţii, dar numai cu consimţământul lor", a mai spus Paul Hellyer.

"Ei sunt aici printre noi și nu mă tem pentru că în cele mai multe cazuri, din punct de vedere al  tehnologiei, ei sunt la ani lumină înaintea noastră, și ne-au învățat deja o mulțime de lucruri. O mulțime de invenţii pe care le folosim astăzi le-am primit de la ei: LED-urile, microcipurile, vestele de kevlar și tot felul de alte lucruri pe care le-am împrumutat de la tehnologia lor și am putea obține mult mai mult, mai ales în domeniile medicină și agricultură dacă am fi mai pașnici. Dar, cred că unii dintre oamenii noștri sunt mai interesați în obținerea de tehnologie militară și cred că asta e o direcţie greşită, astă e unul din lucrurile pe care le vom schimba, pentru că trebuie să lucrăm împreună, noi toți, pe toată planeta."

Ați menționat tehnologia militară și schimburi de tehnologie între extratereştri și oameni din guvernul american. Vreau să vă întreb ca fost ministru al Apărării din Canada - este războiul interstelar o posibilitate? Ar trebui să fie creată o armată gen Star Wars pentru a ne apăra de eventuale invazii sau ceva de genul asta?

"Există şi posibilitatea unui război interstelar, mai ales dacă tragem în toate OZN-urile care apar în spațiul nostru aerian, fără a spune cine sunt și ce vor. Chiar de la primele apariţii ale OZN-urilor am trimis avioane de luptă încercând să le doborâm, dar tehnologia lor a fost mult superioară şi nu am fi putut scăpa dacă ne-ar fi atacat. Mai degrabă decât să ne dezvoltăm propriile noastre tehnologii Star Wars pentru a ne proteja împotriva lor, ar trebui să lucrăm cu speciile benefice, care sunt marea lor majoritate, să lucrăm împreună și să ne bazăm pe ele şi desigur să cooperăm, contribuind cu ceva în același timp. Nu cred că există nici un rost să dezvoltăm o forță galactică care ne-ar ispiti să plecăm pe cont propriu și să intrăm în tot felul de nenorociri, de fapt acesta este unul dintre lucrurile pentru care unii dintre ei sunt ingrijorați."

Ce vă așteptați să se întâmple în cazul în care oamenii vor începe să creadă în existența extratereştrilor pe Pământ? Cu siguranţă viețile noastre nu vor mai fi la fel.

"Sper că aşa se va întâmpla. Sunt pentru dezvăluirea completă a existenţei lor și am de gând să fac tot ce pot pentru dezvăluirea completă, oamenii într-adevăr trebuie să știe și au dreptul să știe. Viitorul nostru ca specie, și aici mă refer la toate speciile din lume, este în pericol dacă nu ne dăm seama de ceea ce se întâmplă și lucrăm împreună pentru a încerca să ne facem viața mai bună pentru noi toți și să lucrăm cu vecinii noștri de pe alte planete, de asemenea."

Totuși, mă gândesc, în cazul în care au fost aici pentru o perioadă lungă de timp cum spuneţi și ei sunt interesați în a ajuta omenirea, de ce este lumea noastră o astfel de harababură? Dacă vrei să ajuţi pe cineva, atunci îl ajuţi, nu aștepţi invitaţia lui pentru a-l ajuta.

"Şi părinții spun copiilor lor: "aceasta este ceea ce ar trebui să faci", dar asta nu înseamnă că copiii au de gând să facă ce trebuie, nu-i așa? Cosmosul este bazat pe liber arbitru. Ni s-a dat posibilitatea de a face greşeli, de a face alegeri greșite și cred că necazul unora dintre noi este că am făcut prea multe alegeri greșite și insuficiente alegeri corecte. Așa că va trebui să începem să schimbăm prioritățile noastre, să nu mai petrecem atât de mult timp și efort pentru arme, pentru a ne ucide unul pe altul sau pentru a ne domina reciproc, și să petrecem mai mult timp ajutându-ne reciproc să avem o viață mai bună, o societate mai dreaptă și o viață mai sanatoasa. Atunci când asistența medicală este mai bună, când distribuția de alimente bună, atunci când aerul este curat și apa este mai curată și toate celelalte lucruri care așteaptă să fie făcute, dacă ne-am uni eforturile în direcția cea bună va fi posibil. Dar până acum nu am făcut-o. Părerea mea este că trebuie să facem acest lucru, trebuie să începem să-l facem imediat ."

Urmăriţi un mesaj asemănător într-o ştire MISA TV:


precum şi filmul documentar "Cazul prietenia", care relatează despre contactul dintre un grup de oameni şi o civilizaţie extraterestră benefică.

Sursa: RT

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu