Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 5 ianuarie 2014

PSD amprentează românii şi îi obligă să poarte buletine electronice (cu cip) conţinând date biometrice

Un comentariu :
O nouă campanie de manipulare mediatică:

Jurnalul titrează aseară mare pe prima pagină "Amprentatorul românilor, protecţie pentru MISA şi Gregorian Bivolaru". Dacă citeşti articolul vezi că se aduc nişte acuzaţii lui Elmar Brok pentru afirmaţiile sale legate de emigranţii români care ar merge în Germania doar pentru a profita de ajutoare sociale. Aceste acuzaţii sunt însoţite de o scrisoare a europarlamentarului adresată în 2007 fostului procuror general al României în care îşi exprimă suprinderea că CSM a muşamalizat imensele abuzuri ale parchetului în cazul MISA şi în care sunt enumerate câteva argumente logice evidente (de exemplu imposibilitatea ca 50 de persoane să exploateze 2 familii totalizând 8 persoane, obţinând astfel un profit de circa 6 milioane de euro!?!). 

Mai multe detalii despre "ancheta CSM" şi muşamalizarea ilegalităţilor puteţi găsi în articolul Apologia minciunii şi incompetenţei în Notele de Inspecţie ale CSM privind cazul MISA-Gregorian Bivolaru.

Anterior Cătălin Ivan purtătorul de cuvânt al PSD declara (preluat de agerpres) că "Cei care cer amprentarea românilor ar trebui să se întoarcă în Evul Mediu, acolo unde aparțin ca mentalitate". Reacţia a apărut ca răspuns la un interviu apărut în BILD în care europarlamentarul german pune în discuţie modul în care s-ar putea opri afluxul de emigranţi români care urmăresc doar să obţină bani nemunciţi.


Ironia este că în timp ce europarlamentarul german este de părere că legislaţia ar putea să fie schimbată şi să includă amprentarea câtorva emigranţi pentru a-i opri pe cei care sunt expulzaţi să se mai întorcă în Germania, guvernul PSD (USL) vrea să amprenteze toţi românii de la 1 aprilie 2014 pentru noile buletine electronice care vor conţine într-un cip imaginea amprentelor şi alte date biometrice

Deci, cine cere amprentarea românilor? Cine ar trebui să se întoarcă în Evul Mediu?
Noile cărţi electronice de identitate vor fi puse în circulaţie începând cu 1 aprilie 2014, prevede proiectul HG privind modificarea şi completarea actelor normative referitoare la aplicarea dispoziţiilor legale din domeniul evidenţei persoanelor supusă dezbaterii publice pe site-ul MAI.
Aceste buletine noi vor conţine mai multe elemente de particularizare. Datele cu caracter vizibil care există şi în prezent sunt: numele şi prenumele titularului, sexul, cetăţenia, data şi locul naşterii titularului, semnătura olografă a a titularului, imaginea facială, CNP şi adresa de domiciliu.

În afara acestora, noile cărţi de identitate electronice vor mai conţine: datele din formatul tipărit, cu excepţia semnăturii olografe a titularului, prenumele părinţilor titularului, certificate şi certificate calificate, date biometrice ale titularului constând în imaginea facială şi imaginile impresiunilor papilare a două degete.

Cartea de identitate va avea încorporat un cip cu interfaţă contact, iar Cartea electronică de identitate (CEI) şi Cartea electronică provizorie vor avea încorporate un cip cu dublă interfaţă, cu contact şi contactless. Cip-urile includ microcontrolere integrate, cu capabilităţi de procesare criptografică, memorie internă şi au implementate intern măsuri de protecţie avansată împotriva accesului neautorizat şi a copierii/alterării informaţiilor conţinute (...)

Iata şi scrisoarea europarlamentarului german Elmar Brok:


Mai multe rapoarte şi studii despre cazul MISA

Un comentariu :

  1. Eu am 12 ani nush ce sa zic dar mi se pare grav ca apoi ne vor baga cipuri cu 666 in mana sau in frunte.

    RăspundețiȘtergere