Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 4 februarie 2014

Prototipul funcţional al unui motor magnetic românesc este calea către adevărata independenţă energetică

7 comentarii :
Update: un model de motor magnetic a fost inventat de un german încă din anul 1966

Inventivitatea românilor şi interesul pentru energii neconvenţionale au fost şi continuă să se afle la cote maxime după cum se poate remarca şi din traficul acestui blog. Pe prima pagină, coloana din stânga, la rubrica "Top postari în ultimele 30 de zile", articolul referitor la motorul magnetic Perendev continua să se afle în topul celor mai vizualizate deşi a fost publicat în urmă cu 6 ani.

De aceea credem că următoarele clipuri sunt de mare interes pentru noi toţi. În urmă cu câteva zile un român, producătorul unui prototip funcţional al unui motor magnetic a postat pe internet câteva videoclipuri în care este prezentată realizarea sa.


Motoraşul demonstrativ produce între 50 si 70 watti. În fundalul unuia dintre clipuri se află un motor mai mare ce va avea magneţi mai mari şi mai puternici. Este proiectat cu trei statoare şi rotoare, iar puterea estimată va fi undeva între 3 KWh şi 5 KWh.


În imagini se observă două rânduri de aproximativ 40 de magneţi neodim pe stator şi două rânduri de circa 8-9 magneţi pe rotor. "Cheia" secretă a acestui tip de motor exclusiv magnetic este poziţionarea inteligentă a magneţilor de pe stator şi de pe rotor la un anumit unghi bine calculat, astfel încât mişcarea de rotaţie să fie perpetuă.


Pentru alte detalii puteţi viziona pagina de facebook a autorului. 

Să sperăm că această iniţiativă extraordinară va reuşi să fie pusă în practică şi generalizată în România. Dacă va fi aşa românii vor reuşi să genereze o nouă abordare în domeniul energetic la nivel planetar şi totodată în evoluţia socială a umanităţii. Într-o lume în care unii oameni ucid sau distrug mediul pentru ipotetice sau epuizabile resurse energetice ori pentru a deţine controlul lor, această invenţie vine să ofere adevărata soluţie a independenţei energetice la nivel individual, naţional şi planetar. Epoca combustibililor fosili a apus, epoca energiei libere se naşte acum!

7 comentarii :

  1. Au fost descoperite multe alte masinarii de producere a energiei nelimitate. Dati o cautare pe Google si veti afla. Acele masinarii au fost distruse de familia "bilderberg", deoarece inca mai exista petrol, carburanti etc. Asadar, ar fi o mare risipa sa fie folosita energia nelimitata, in defavoarea combustibililor! Ce ziceti de asta ? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tu te auzi ce prostie spui? risipa sa fie folosita energia nelimitata???

      Ștergere
  2. Motorul este foarte performant, dar nu se stie cînd si dacă va fi disponibil, cit poate costa, la fel ca şi celelalte motoare magnetice, cum este motorul SEG -Seearl, unde firma producătoare în loc să vîndă motorul, vinde DVD -uri cu comentarii despre motor, deşi prototipul este realizat din anii '60, sunt foarte spectaculoase dar inaccesibile, nimeni nu le poate cumpăra, doar dacă şi le face singur, deşi este plin internetul de astfel de rezolvări, pînă la urmă rămînd disponibile doar soluţiile claasice, poluante, promovarea acestui motor cu sprijin bugetar ar fi probabil foarte simplă, deoarece legea obligă la susţinerea oficială a unor astfel de soluţii. Ar mai fi 2 întrebări: dacă este brevetat, iar dacă nu este, atunci doar brevetarea ar dura probabil cîţiva ani.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nationalismul nu are loc in stiinta si practica , succes celor ce au vise , si altii au reusit , paganeii care nu inteleg progresul , sunt doar neinformati , la zi . Intrebarea este : cand v-a aproba "conducerea lumii" pasul urmator , zic eu , la limita consumarii petrolului , caci atunci vine un alt conflict major ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce se intampla de fapt cu toate aceste solutii care la nici un an, doi de la postarea videoclipurilor pe youtube , deja acestea nu mai exista ? Are cineva vreo banuiala ?

    RăspundețiȘtergere
  5. este in constructie un motor magnetic foarte performant, cu posibilitate de control turatie,control automat al puterii in anumite limite.

    RăspundețiȘtergere