Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 3 aprilie 2014

Extractul de sâmburi de struguri omoară celulele canceroase

Un comentariu :
Pacienţii cu cancer colorectal pot beneficia de puterile pudrei de seminţe de struguri. Cercetătorii Universităţii din Colorado au arătat că extractul de seminţe de struguri opreşte creşterea şi dezvoltarea celulelor  canceroase.

Acest extract este uimitor, atacă celulele canceroase, lăsându-le pe celelalte neatacate. Acesta este diferit faţă de tratamentele convenţionale pentru cancer.

Această pudră a dat rezultate în cazul unor cazuri grave ale pacienţilor aflaţii în stadiile IV şi II.

Extrasul de sâmburi de struguri este benefic şi în cazul altor boli cum ar fi problemele cardiovasculare, circulaţia proastă sau colesterolul ridicat, diabetului, pierderea vederii din cauza îmbătrânirii, iar acum se studiază efectele acestuia în cazurile de leucemie şi Alzheimer.
Sursa: Euforia TV

Un comentariu :