Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 22 mai 2014

Mass media americană confirmă că apariția sunetelor misterioase, numite de unii “trompetele Apocalipsei”, este din ce în ce mai frecventă

Niciun comentariu :

Începând cu anul 2009 în întreaga lume au apărut o serie de sunete misterioase, fără o sursă identificabilă, ce par să provină de pretutindeni și de nicăieri, care au fost comparate de mulți cu sunetele trompetelor Apocalipsei. 

În mesajul său de la începutul acestui an profesorul de yoga Gregorian Bivolaru a subliniat faptul că aceste sunete s-au intensificat în ultima vreme și că apariția lor adesea simultan în țări îndepărtate precum SUA și Ucraina prefigurează o serie de transformări benefice pe planeta Pământ, la care vom asista în perioada care urmează. De remarcat faptul că din luna ianuarie până în prezent am asistat deja la o serie evenimente importante chiar pe teritoriul acestor două țări.


Astăzi am primit o nouă confirmare a apariției tot mai frecvente a sunetelor supranaturale în întreaga lume printr-o știre ce a fost difuzată de către canalul de stiri american WAVE3. Investigand misterul acestor sunete ce durează în general doar o oră jurnaliștii americani au oferit ca posibile explicații: cutremure, activitate electromagnetică, activitatea solară, proiecte guvernamentale secrete precum HAARP, OZN-uri, manifestări supranaturale sau o farsă extrem de elaborată.

Dar, deși aceste sunete asemanătoare cu cântecul unor trompete, cu scrâșnetul unor metale, cu urlete, bubuituri sau explozii, ar putea fi teoretic opera unor farsori, mulțimea de martori, de înregistrari, uneori chiar la televiziuni naționale, precum și multimea rapoartelor și investigațiilor oficiale rămase fără răspuns, elimină din start această posibilitate.  


Să fie oare toate aceste sunete un avertisment Divin cu privire la transformările benefice majore ce vor apărea pe planeta noastră și care sunt în legatură cu noul ciclu început în luna decembrie a anului 2012?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu