Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 5 mai 2014

YOGA,TE IUBESC! - o nouă emisiune MISA TV

Un comentariu :

De ce suntem îndrăgostiţi de yoga? Te invităm să vii împreună cu noi la Herculane şi vei afla! 

Acum două decenii, câteva sute de yoghini ocupau pentru prima oară hotelurile principale din Herculane. Platoul Coronini s-a dovedit unul dintre cele mai potrivite locuri pentru meditaţiile în spirală, iar generozitatea lui nu a fost ignorată.

Numărul celor care vin în Tabăra spirituală yoghină de vacanţă din luna mai a crescut de la an la an. Vechile hoteluri nu mai sunt de ajuns, şi probabil că înflorirea turismului local li se datorează într-o anumită măsură.

Cu toate că presa nu a fost întotdeauna dispusă să prezinte informaţiile corect, Şcoala de yoga MISA şi-a continuat cu entuziasm activităţile. “Yoga, TE IUBESC!” este o emisiune în care ai ocazia să pătrunzi în miezul lucrurilor, ca şi cum ai fi tu însuţi printre yoghini.

Fără idei preconcepute, dacă vrei să afli mai mult decât ce spune presa de scandal, vino alături de Rafael Achirei şi ia parte la Tabăra spirituală yoghină de vacanţă Herculane 2014!

Un comentariu :