"Sunt epoci în care nu poti inainta decat mergand contra curentului" - Mircea Eliade
Home » , , , , , » Adevărul iese la lumină – A cui victimă este Mădălina Dumitru?

Adevărul iese la lumină – A cui victimă este Mădălina Dumitru?


Pentru prima oară de la evenimentele din martie 2004, Mădălina Dumitru, aşa-zisa victimă a lui Gregorian Bivolaru, care era minoră atunci când s-au petrecut evenimentele, şi Mirona Farcaşi, acuzată pe nedrept în acelaşi dosar, au fost invitate să participe la o emisiune în direct, pentru a-şi exprima punctul de vedere.

Alături de ele a fost prezent şi Costică Cojocaru, purtător de cuvânt MISA, care a fost de faţă la cele mai importante momente din istoria acestui dosar.

Emisiunea a fost transmisă în direct pe MISA TV joi, 19 decembrie 2013, ora 19,30, oferind o versiune a evenimentelor cu totul diferită de ceea ce a difuzat presa mainstream în toţi aceşti ani – cea adevărată.

Această emisiune poate fi pusă gratuit la dispoziţia oricărei televiziuni, pentru difuzare.


Sursa: MISA TV

1 comentarii:

  1. Stim foarte bine ca totul este o minciuna si manipulare a SRI-ului! Madalina fiind minora a fost sechestrata, batuta si fortata sa dea declaratii. Se stie f.bine acest lucru. Se aude la SRI, procuratura si la alte servicii secrete? Nu ii mai mintiti si manipulati pe oameni prin presa, toata lumea stie ce s-a petrecut si ce se petrece in spatele campaniei mincinoase impotriva MISA!

    RăspundețiȘtergere