Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 14 septembrie 2014

Universul este muzică. Interviu cu Vangelis despre societatea actuală, frumusețe, succes și valori

Niciun comentariu :

Interviu cu celebrul compozitor grec Vangelis. Cu o activitate muzicală de peste 50 de ani în care a produs peste 52 de albume, Vangelis este considerat unul dintre cei mai mari compozitori de muzică electronică din toate timpurile.

"Ceea ce avem nevoie astăzi mai mult decât orice altceva este de a investi în frumusețe, pentru că frumusețea este armonie, care apare din haos. Dar noi investim în haos, deoarece haosul este mult mai profitabil decât pacea. Vedeți peste tot în jur, nimic nu este creat pentru frumusețe. De la arhitectură, la artă, la orice... Totul este distrus. Frumusețea este un fel de supapă de siguranță pentru oameni. La fel și muzica. Nu cred că muzica este frumoasă astăzi, muzica este doar un mod de a face publicitate altor lucruri pentru că muzica este foarte puternică, ca forță, și apoi prin muzică, putem promova orice vrem. Când muzica devine un produs iar companiile de înregistrari devin o industrie ... ceva nu este în regulă cu privire la acest lucru."



Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu