Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 27 noiembrie 2014

Paradigma free energy sparge toate barierele cenzurii corporatiste. In curand vom beneficia de aceste inventii revolutionare

Un comentariu :

De cativa ani au fost facute publice in lumea intreaga solutii tehnice generatoare de energie ieftina sau gratuita precum Perendev, Genepax, GEET si altele. In ciuda crizei energetice in care ne aflam si a faptului ca pacea planetara este amenintata de lupta pentru resurse, niciuna dintre aceste solutii tehnice inovative nu a fost produsa pe scara larga si raspandita local, cu atat mai putin generalizata la nivelul intregii planete, asa cum ar fi fost firesc. O posibilia explicatie este acapararea acestui tip patente de catre indivizi, guverne si corporatii ce au interese uriase in domeniul energiei conventionale si in mentinerea actualului sistem global de putere. Aceste entitati au blocat inventii geniale si au continuat sa profite de ignoranta si indolenta maselor largi ale publicului.
http://www.newebmasters.com/freeenergy/sm.html

In ultima vreme solutiile de tip "free energy" au devenit din ce in ce mai populare si aparent manipularea corporatistilor nu mai face fata fluxului de informatii. Daca initial dispozitivele de acest tip erau privite cu neincredere si informatiile puteau fi obtinute doar din publicatii/siteuri underground, azi unele dintre ele sunt promovate chiar si in mainstream media.

Internetul abunda literalmente de informatii pe aceasta tema: experimente, filmari cu prototipuri, demonstratii, scheme si indicatii de replicare a dispozitivelor. Acest lucru se reflecta si in traficul blogului Yoghinii MISA. De cativa ani cel putin 2-3 articolele pe tema Energie neconventionala se afla constant in top 10 cele mai vizitate postari! Asistam la o modificare consistenta a conceptiilor umanitatii care, in mod firesc in urma crizei energetice, cauta alternative la energia conventionala. 

Unii dintre temerarii care experimenteaza solutii "free energy" s-au decis sa le si multiplice si chiar sa le comercializeze. Probabil la inceput se vor lovi de aceleasi forte ale cenzurii corporatiste dar suntem siguri ca, mult mai repede decat ne asteptam, aceste dispozitive vor fi multiplicate si isi vor face aparitia in casele noastre, iar utilizarea lor se va generaliza pe intreaga planeta.

Un comentariu :

  1. Foarte interesante toate articolele Dvs,BRAVO,tineti-o tot asa.Si sa stiti ca si noii care nu suntem yoghini citim cu foarte mare interes {pentru ca traim cu totii pe aceasta planeta minunata} ceea ce publicati.Iar ca un avertisment sa nu incercati sa ne dezamagiti.Tot binele din lume

    RăspundețiȘtergere