Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 29 iunie 2014

Câmpul magnetic al Terrei din ce în ce MAI SLAB. Efectele asupra planetei pot fi DEVASTATOARE!

Niciun comentariu :

Câmpul magnetic care ne protejează de radiaţiile ucigătoare din spaţiu începe să slăbească. Experţii nu cunosc cauzele acestui fenomen, dar au observat că acest câmp magnetic slăbeşte neuniform, doar anumite zone fiind afectate, în timp ce altele rămân protejate.

Slăbirea câmpului magnetic este monitorizată de ani de zile, dar cele mai bune măsurători au fost obţinute în noiembrie 2013, după lansarea celor trei sateliţi Swarm ai ESA.

Astfel, polii magnetici ai planetei se deplasează cu o rată medie de 15 km/an, iar în ultima perioadă această deplasare s-a accelerat.


O dată la câteva milioane de ani, polii magnetici se inversează, iar acest lucru ar putea să se întâmple în viitorul nu foarte îndepărtat. Polul nord magnetic, aflat acum în Canada, se deplasează spre Siberia.

În prezent, s-a observat o slăbire a câmpului magnetic deasupra Americii de Nord, iar dacă fenomenul se va accentua efectele pot fi destul de grave.

Regiunile care nu vor mai fi protejate vor fi expuse la radiaţiile nocive ale Soarelui, dar şi la cele care vin de la supernove îndepărtate.

Slăbirea câmpului magnetic ar putea să se accentueze în următoarele mii de ani, lucru care va afecta sistemele de comunicaţii şi reţelele electrice, spun specialiştii.
Sursa: Newsar

sâmbătă, 21 iunie 2014

Marea Britanie se alătură alianţei anti-dolar Rusia-China

Niciun comentariu :
La o lună după ce Rusia şi China au semnat o serie de acorduri bilaterale ce includ utilizarea rublei şi a yuanului în cadrul comerţului bilateral şi la trei săptămâni după ce Gazprom Neft a renegociat contractele cu 90% dintre clienţii săi astfel încât plăţile să se efectueze în monede alternative, Marea Britanie a semnat un contract cu China pentru începerea comerţului direct folosind numai lira sterlină şi yuanul.

Sistemul de Schimb pentru Comerţ Extern al Chinei (CFETS) a confirmat că lira şi yuanul vor fi schimbate direct fără să se mai folosească dolarul american drept monedă intermediară.


”Măsura va promova comerţul bilateral şi investiţiile dintre China şi Regatul Unit şi va facilita folosirea monedelor naţionale în acordurile comerciale trans-frontaliere”, a notat CFETS. China are de mult timp posibilitatea să facă comerţ cu Statele Unite folosind direct moneda naţională, iar recent a adăugat pe această listă ţări precum Japonia, Australia, Noua Zeelandă, Canada, Rusia şi Malaezia.

Anunţul de miercuri a venit în timpul unei vizite a premierului chinez Li Keqiang în Marea Britanie, în cadrul căreia a semnat mai multe contracte bilaterale de afaceri. Marea Britanie se străduieşte să facă din Londra un portal al Europei, pe lângă Frankfurt şi Paris, pentru comerţul de peste ocean în yuani.

Planurile Moscovei şi ale Beijingului de a avansa monedele naţionale, excluzând dolarul, au fost anunţate de preşedintele rus, Vladimir Putin, în cadrul discursului susţinut la Forumul Economic Mondial de la St. Petersburg în luna mai.

Sursa: Epochtimes

joi, 12 iunie 2014

DESCOPERIRE ULUITOARE! România a GĂSIT FORMULA pentru alimente fără E-uri

Un comentariu :

Cercetătorii români au reuşit să găsească înlocuitori pentru E-urile periculoase din alimente, însă producătorii nu sunt interesaţi. Descoperirea uluitoare constă în utilizarea cu succes a extractelor din scorţişoară şi plante medicinale, care au aceleaşi proprietăţi ca şi conservanţii chimici.

Pusă la pământ din cauza subfinanţării cronice îndelungate, iată că cercetarea românească încă mai produce. Oamenii de ştiinţă de la Institutul de Cercetări Alimentare (ICA) au reuşit să descopere că extractele din plante sunt o alternativă sănătoasă la conservanţii chimici folosiţi în aproape toate alimentele.

"Una dintre cercetările pe care le-am realizat şi le-am finalizat la ICA este înlocuirea conservanţilor E-uri cu extracte de scorţişoară, de exemplu, care au efecte mult mai bune de conservare şi nu schimbă nici gustul, nimic. Noi am avut rezultate în cercetare cam în acelaşi timp cu cele obţinute pe plan mondial. Am descoperit că extracte naturale din anumite plante pot înlocui conservanţii chimici atât de controversaţi, cum sunt sulfiţii, benzoaţii, precum şi nitraţii, nitriţii, care iarăşi sunt o mare categorie de conservanţi răi, cu efecte la fel de bune în ceea ce priveşte caracteristicile tehnologice, conservă la fel de bine produsele, dar nu sunt nocive. Avem şi experimente reuşite pe care le-am realizat la institut. Spre exemplu, am folosit extract de scorţişoară, rozmarin, plante medicinale, care pot înlocui cu succes aditivii alimentari chimici de sinteză, şi am obţinut aceleaşi rezultate ca şi când am fi folosit sulfiţi sau nitraţi. Am pus în salată proaspătă, cum ar fi cea de varză albă, de rucola, care se strică, în loc de sulfiţi, extracte naturale şi a stat foarte bine, a omorât microbii răi la fel ca şi celelalte, dar fără alte efecte secundare. Conservanţi se pun în toate salatele preparate care se vând la caserole, chiar şi în fasolea bătută şi în humus", ne-a declarat prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare.

Chimicalele ne omoară încet, dar sigur 
Conservanţii chimici de sinteză sunt printre cei mai contestaţi aditivi, aceştia crescând riscul de apariţie a unor forme de cancer. "Nitraţii şi nitriţii provoacă cianozarea la copiii mici, o dată îi luăm din apă, că-i poluată, şi o dată îi băgăm noi în alimente, iar la omul adult provoacă hipoxie celulară, care în final duce la boli cronice, de inimă, cancere şi ne omoară", ne mai spune prof. dr. Mencinicopschi. Acesta mai afirmă că ICA a realizat cu succes şi cercetări pentru înlocuirea coloranţilor de sinteză. "Coloranţii chimici de sinteză, în special cei azoici, începând cu 902, sunt consideraţi potenţial cancerigeni. Am descoperit extracte din coji de struguri şi afine care pot fi folosite în locul coloranţilor chimici. Problema este că acestea nu dau culori atât de vii şi nu sunt atât de stabile în timp, în schimb nu ne afectează sănătatea", ne-a mai precizat directorul ICA.

"Descoperirea nu a fost luată în seamă, pentru că nu au avut interes, interesul era să bage conservanţi de sinteză.", Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi 

Sursa: ring.ro

joi, 5 iunie 2014

Comercializarea copilăriei (Consuming Kids) - brainwashingul generatiilor viitoare

Niciun comentariu :

Cu titlul original “Consuming Kids”, acest film documentar pune în lumină practicile mașinăriei de marketing care le vinde copiilor și părinților lor orice, de la mâncare nesănătoasă, jocuri video violente până la produse educaționale fictive.

Bazat pe experiența profesioniștilor, dar și pe informațiile obținute din interiorul corporațiilor, filmul subliniază dezvoltarea extensivă a marketing-ului care are ca public țintă copiii.

Realizatorii documentarului ne arată cum specialiștii în marketing se folosesc de ultimele descoperiri în materie de psihologie, antropologie și neurologie pentru a-i transforma pe copiii americani în unul din cele mai profitabile grupuri de consumatori din lume.


Sursa

marți, 3 iunie 2014

Adevărul iese la lumină – A cui victimă este Mădălina Dumitru?

Un comentariu :

Pentru prima oară de la evenimentele din martie 2004, Mădălina Dumitru, aşa-zisa victimă a lui Gregorian Bivolaru, care era minoră atunci când s-au petrecut evenimentele, şi Mirona Farcaşi, acuzată pe nedrept în acelaşi dosar, au fost invitate să participe la o emisiune în direct, pentru a-şi exprima punctul de vedere.

Alături de ele a fost prezent şi Costică Cojocaru, purtător de cuvânt MISA, care a fost de faţă la cele mai importante momente din istoria acestui dosar.

Emisiunea a fost transmisă în direct pe MISA TV joi, 19 decembrie 2013, ora 19,30, oferind o versiune a evenimentelor cu totul diferită de ceea ce a difuzat presa mainstream în toţi aceşti ani – cea adevărată.

Această emisiune poate fi pusă gratuit la dispoziţia oricărei televiziuni, pentru difuzare.


Sursa: MISA TV