Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 13 ianuarie 2015

Consultări publice pe tema cardului de sănătate

Un comentariu :

Ministerul Sănătăţii organizează o dezbatere publică pe problema cardului de sănătate electronic, vineri, 16 ianuarie, ora 10:00, la sediul Institutului Naţional de Sănătate Publică, sala Amfiteatru, din strada dr. Leonte, nr. 1-3, sector 5, Bucureşti. Aceste dezbateri vin ca urmare campaniilor care au avut loc în mediul online în legătură cu cardurile de sănătate. Ministerul a explicat cum vor decurge dezabaterile:

- Modalitatea de colectare a recomandărilor: în format electronic, la adresa de email: propuneri@ms.ro, până la data de 15.01.2015, cu specificarea articolului sau articolelor din proiectul de act normativ, data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului;

- Modalitatea de înscriere: în format electronic, la adresa de email: moancea@ms.ro, până la data de 15.01.2015, ora 13.00.

Luarea cuvântului: în ordinea înscrierii pentru participare la dezbaterea publică.
Timpul alocat luării cuvântului: 3 minute.
Fiecare participant, după intrarea în sala de ședințe, se va înscrie pe lista de persoane prezente la ședința publică. La luarea cuvântului, participanții se vor prezenta.
Dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toţi solicitanţii înscrişi la cuvânt şi-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ în discuţie.

Un comentariu :

  1. Tot e bine ca nu au anuntat cu 5 minute inainte de inceperea dezbaterii, ca sa declare ulterior ca nu s-a prezentat nimeni :)

    RăspundețiȘtergere