Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 21 ianuarie 2015

Franța a finanțat Al Qaeda cu 58 de milioane de dolari

4 comentarii :

O anchetă publicată de New York Times pe 29 iulie 2014 dezvăluie ca Al Qaeda a primit din 2008 încoace mai mult de 125 milioane de dolari de la țările occidentale!!! doar prin răscumpărări plătite pentru a asigura eliberarea ostaticilor.

Potrivit aceleiași anchete Franța este principalul furnizor de fonduri pentru organizația teroristă. ”Doar” 58 de milioane dolari au fost plătiți direct de către stat prin intermediari sau prin țările prietene din Golful Persic, în primul rând Qatar. În acest articol Vicki Huddleston fostul ambasador al Statelor Unite în Mali a declarat: "Europenii trebuie să răspundă pentru asta. Ei duc o politică ipocrită. Ei plătesc răscumpărări și apoi neagă că au plătit. Pericolul nu este doar finanțarea mișcarii teroriste, ci ca toți cetățenii noștri să fie vulnerabili."

La 13 septembrie 2014, foarte deranjat de executarea a trei ostatici anglo-saxoni, Barack Obama însuși a confirmat: "Președintele francez Francois Hollande a declarat că țara sa nu plătește răscumpărări teroriștilor atunci când, în realitate, el o face".

La marșul de solidaritate cu victimele atentatului din 7 ianuarie 2014 majoritatea liderilor europeni care au vărsat lacrimi de crocodil pentru decesele cauzate de mișcări teroriste au contribuit la finanțarea lor. François Hollande acuzat de Obama că a plătit răscumpărări teroriștilor a fost în fruntea acestui mare marș împotriva ... terorismului. Înțelege cine poate.


Lipsa de coerență sau incompetență? Oricare dintre ele ar fi... De data aceasta francezilor nu li se cere a păstra doar o clipă de tăcere ci mai curând doi ani și jumătate de tăcere, până la următoarele alegeri. Cu un "Patriot Act" pentru francezi, dacă este necesar. Hollande nu este mai prost decât Bush și francezii nu sunt mai deștepți decât americanii. 

Trăiască Franța, Traiască ipocrizia.

PS: oare unde au ajuns banii dați de statul român pentru răscumpărarea ostaticilor români din Irak răpiți de teroristul numărul 1 al României, Omar Hayssam?
PPS: oare finanțarea și ajutorul militar acordat ”rebelilor” libieni și sirieni care făceau parte din Al Qaeda, acordate de către Franța și de către alte state occidentale nu au contribuit și ele la dezvoltarea ”fenomenului terorist arab”?

Surse:
http://news360x.fr/la-france-paye-58-millions-de-dollars-al-qaida-depuis-2008/
http://www.nytimes.com/2014/07/30/world/africa/ransoming-citizens-europe-becomes-al-qaedas-patron.html?_r=0
http://www.lefigaro.fr/international/2014/09/14/01003-20140914ARTFIG00223-otages-barack-obama-reproche-a-la-france-de-payer-les-rancons.php

4 comentarii :

  1. Consider ca articolul este manipulativ printr-un titlu care nu are legatura cu continutul. Sa inteleg ca daca un stat (sa zicem SUA) decide sa nu mai plateasca cererile de rascumparare, cu riscul pierderii vietii ostaticilor, celelalte state (adica mai ales Franta, dar si Romania) sunt obligate sa aplice aceeasi decizie, nu? De la plata rascumpararilor suntem directionati sa intelegem ca Franta finanteaza terorismului. O fi. Dar hai sa nu uitam cine e cel mai mare finantator al ''teroristilor'', care daca nu are dusmani isi creeaza, pentru a inrobi popoare intregi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Manipulativ? Serios? Oare cum se explica faptul ca zecile de servicii secrete care sunt foarte atente cu mersul banilor pretutindeni in lume (Follow the money) devin neputincioase in urmarirea traseului banilor pe care chiar ei ii platesc si ca nu pot stopa inflorirea retelelor teroriste? Aceste luari de ostatici nu va miros extrem de urat, oare nu au fost doar o fatada pentru a finanta cu bani publici aceste miscari teroriste?

      Ștergere
    2. Incerc sa raspund la cele patru intrebari cu care m-am ales dupa ce mi-am exprimat parerea :)
      1. Da.
      2. Foarte serios.
      3. Mie mi-e clar ca serviciile joaca teatru si finanteaza ''teroristi'' pentru a mari controlul asupra populatiei si pentru a-si creste bugetele intr-o veselie an de an. Se vede in fiecare an ca cresteri de buget sunt in servicii si in armata. Dar daca serviciile organizeaza ''atacurile'' de maniera celui din Paris (vezi oglinzile retrovizoare, cartusul care nu lasa urme, ''teroristii'' care poarta cagule dar pe urma suna la TV si se prezinta, dupa ce isi uita pasaportul in masina furata etc) n-am prea mare respect pentru inteligenta lor :). Dupa aceste cateva argumente, hai sa ne intrebam daca mai stiu sau vor sa ia urma banilor... E hilar ca cel mai mare finantator al ''terorismului'' (SUA) se plange ca aliatul sau (Franta) zice ca nu plateste, dar pe urma plateste rascumparari. Circ pentru cei mai putin pregatiti, ca sa ma exprim elegant.
      4. Ba da, miros foarte urat. Si mor oameni nevinovati. 9/11, Boston, Paris sunt doar cateva exemple de ''actiuni teroriste'' la care argumentatia oficiala nu sta in picioare dupa prima analiza logica.

      Si acum, incearca sa afli al cui e NewYorkTimes, care descopera ca teroristii sunt finantati de Franta. Credibila sursa. Ancheta serioasa, ce mai.

      Eu le-as lega altfel: Dupa recunoasterea Palestinei de catre Norvegia, in Oslo e masacru. Ajunge Franta sa recunoasca Palestina, hop se alege si Parisul cu o lovitura. Tot felul de coincidente pe lumea asta...

      Ștergere
    3. Pentru tine poate ca nu e buna o opinie din new york times in care doi aliati se acuza reciproc. Dar pentru altii poate ca este mai relevanta deact o acuza a unui adversar.
      In afara de sustinerea Palestinei mai era de luat un calcul si declaratia lui Hollande cu 2 zile inainte despre eliminarea sanctiunilor la adresa Rusiei.
      Oricum e bine ca oamenii au inceput sa gandeasca si s-au lamurit in mare parte cum sta treaba si singuri.

      Ștergere