Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 6 aprilie 2015

Aproape toți membri grupărilor de pedofili din Marea Britanie sunt francmasoni - declară o victimă

Niciun comentariu :


De câțiva ani Marea Britanie se confruntă cu dezvăluiri senzaționale despre crimele și abuzurile sexuale ale ”elitei” britanice. Scandalurile zguduie din temelii întregul establishment politic și administrativ, precum și familia regală. Condamnările se lasă încă așteptate.

În copilarie Keith Gregory a fost supus timp de doi ani abuzurilor mentale, fizice și sexuale în casa de copii Bryn Estyn din Țara Galilor. Astăzi ajuns consilier local în Wrexham, Gregory declară că a fost periodic condus de către personalul îngrijitor la un hotel unde a fost agresat sexual. În declarațiile sale mai menționează 13 alte victime care s-au sinucis.

Gregory a mai declarat BBC Radio 5 Live că el este convins de faptul că abuzatorii au scăpat până acum de justiție cu ajutorul altor masoni:

”Majoritatea erau francmasoni. Doi parlamentari, judecători de rang înalt, ofițeri superiori de poliție, traderi la bursă, oameni de afaceri din Wrexham - dar au fost și oameni din toată Marea Britanie.”

Într-o altă declarație video el a adăugat:

”Masonii trebuie investigați. Aproape toți cei aflați pe lista (de abuzatori) pe care o am, sunt membri vechi ai unor loji masonice.”



Pentru a ajuta la mediatizarea și condamnarea crimelor și a torturării sexuale a copiilor de către elita ocultă, gruparea Anonymous a lansat recent operațiunea ”Devoratorii de moarte” (#OpDeathEaters) https://twitter.com/OpDeathEaters.

Surse:
Care home paedophiles were masons
Nearly everyone on UK paedophile ring list is a Freemason says abuse victim


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu