Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 7 aprilie 2015

Monumentul Georgia Guidestones - altar de sacrificii satanice?

Niciun comentariu :

Este oare monumentul ocult Georgia Guidestones folosit pentru jertfe ritualice cu sânge?

"Mi-am ghidat drona quadrocopter deasupra monumentului Georgia Guidestones și am văzut acolo aceste pete stranii care seamănă cu sângele uscat", povestește un american pe youtube. "Am fost foarte uimit să vad așa ceva pentru că de la sol nu se vede nici o pată."


Unele dintre petele de sânge par să fi picurat pe coloanele de susținere "Aceste pietre arată normal de la nivelul solului, dar din partea de sus se poate vedea o urmă", spune omul. "Nu știu la ce folosește, dar se pare ca este sânge!"

Petele par să fie recente, deoarece ploaia nu a apucat să le spele.  


Georgia Guidestones, cunoscut sub numele de Stonehenge-ul american, este un monument enigmatic situat în Comitatul Elbert, Georgia, din Statele Unite, şi construit la cererea unui mic grup de oameni despre care se crede că fac parte dintr-o societate secretă.

Structura gigantică de aproape 6 metri înălţime este formată din şase plăci de granit care cântăresc aproximativ 108.000 kg. Detaliul cel mai uimitor al monumentului nu este însă dimensiunea sa, ci mesajul gravat pe el: Zece reguli pentru o "Eră a Raţiunii". Cele zece linii directoare sunt scrise în opt limbi: engleză, spaniolă, swahili, hindi, ebraică, arabă, chineză şi rusă. Un mesaj scurt este înscris în partea de sus a structurii în patru limbi antice: babiloniană, greacă clasică, sanscrită şi hieroglife egiptene.

Aceste reguli ating subiecte care sunt asociate cu „Noua Ordine Mondiala”, inclusiv depopularea masivă, un guvern mondial unic, introducerea unui nou gen de ”spiritualitate”, etc. Autorii acestor reguli au cerut să rămâna anonimi in totalitate si, pana in prezent, anonimatul lor a fost pastrat in mod corespunzator. Cu toate acestea grupul misterios a lasat un text care sa explice motivele din spatele acestor reguli, un text care nu a mai fost discutat pana acum online. Cu aceste noi informatii, scopurile din spatele acestui ghid de piatra devin foarte clare, lasand putin loc pentru ipoteze. Ghidul de piatra descrie o lume „ideala” la fel cu cea imaginata si de societatile secrete oculte. Monumentul este prin urmare o dovada a unei legaturi existente intre societatile secrete, elita mondiala si presiunea pentru o dictatură a Noii Ordini Mondiale. Mai multe detalii despre monument

În contextul în care una dintre directivele de pe monument (”Menţineţi umanitatea sub 500 de milioane de persoane, în echilibru permanent cu natura.”) ar presupune un genocid - masacrarea a peste 90 % din populația planetei - oare ar fi de mirare ca monumentul masonic care seamană cu o masă sau un altar de sacrificiu satanic chiar să fie folosit efectiv la realizarea de jertfe ritualice cu sânge?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu