Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 15 aprilie 2015

Vaticanul susține că UNICEF și OMS folosesc campaniile de vaccinare pentru a steriliza în masă populația planetei

Niciun comentariu :

Radio Vatican a confirmat luna trecută că organizații subordonate Națiunilor Unite, care promovează controlul populației, folosesc vaccinarea pentru a steriliza clandestin femeile din țările lumii a treia. Ministerul Kenyan al Sănătății, împreună cu organizațiile subordonate ONU, OMS (Organizația Mondială a Sănătății) și UNICEF (The United Nations Children's Fund - Fondul Internațional pentru Urgențe ale Copiilor al Națiunilor Unite) neagă acuzațiile care poartă sigiliul de autoritate al Vaticanului. Radio Vatican este "vocea oficială a Papei și a Bisericii în dialog cu lumea."

"Episcopii Catolici din Kenya s-au opus campaniilor naționale de vaccinare antitetanos vizand între două și trei milioane de femei și fete din Kenya de vârstă reproductivă între 15 și 49 de ani, calificând-o drept un plan guvernamental secret de a steriliza femeile și de a reduce creșterea populației", a relatat Radio Vatican, cu ocazia hirotonirii unui nou episcop din Kenya, Joseph Obanyi Sagwe, folosind această oportunitate pentru a reaminti lumii îngrijorările sale.

Biserica, care operează 30% dintre unitățile sanitare din Kenya și a fost furnizoarea de asistență medicală în Kenya pentru mai mult de 100 de ani, nu se opune vaccinărilor în general. Dimpotrivă, facilitățile ei de sănătate au administrat mult timp vaccinuri, ca parte a misiunii de sănătate publica.

Însă Biserica și organizațiile sale oficiale cum ar fi Comisia Catolică de Sănătate din Kenya și Asociația Medicilor Catolici din Kenya, afirmă că programul de vaccinare antitetanic sponsorizat de OMS și UNICEF a fost aditivat cu HCG sau gonadotropina corionică umană, un hormon produs de embrionul uman după concepție, care îi permite să fie implantat în uter (HCG este substanța detectată în testele de sarcină). Când corpul primește HCG printr-un vaccin antitetanic, acționează ca un antigen, stimuland producerea de anticorpi la HCG. Acești anticorpi determina corpul femeii să respingă viitorii embrioni, producând efectiv sterilizarea.

Acuzațiile din Kenya, similare cu altele din Mexic, Nicaragua și Filipine, au condus la crearea unui comitet mixt de experți ai Ministerului Sănătății și ai Conferinței Episcopilor Catolici, la propunerea Comisiei de Sănătate a Parlamentului Kenyan, pentru a investiga afirmațiile contradictorii cu asigurările guvernului că vaccinurile antitetanos utilizate în campania de vaccinare OMS-UNICEF au fost testate și că nu s-a găsit HCG.

Ministerul Sănătății a refuzat să furnizeze Comitetului de experți flacoanele de vaccin care se susținea că au fost testate. Episcopii catolici au furnizat comisiei de experți nouă flacoane de probă care au fost utilizate în campania OMS-UNICEF. La testare, Comitetul de experți a constatat că o treime dintre flacoane a conținut într-adevăr HCG. Separat, într-un alt test, 50 flacoane de vaccin antitetanic care nu au făcut parte din campania OMS-UNICEF au fost testate și s-a constatat că nu conțineau deloc  HCG.

Ca rezultat, activitatea comisiei a fost blocată. Ministerul Sănătății a scos experții săi din Comitet și refuză să accepte un raport final privind controversa. Biserica, la rândul său, avertizează enoriașii să evite vaccinul antitetanic, solicitând ca OMS și UNICEF să ceară scuze victimelor pentru comportamentul "lipsit de etică și moralitate" și insistând că "nicio altă campanie de vaccinare ulterioară nu trebuie să se facă în această regiune fără o eșantionare riguroasă și fără testare înainte, în timpul și după campania de vaccinare."

Celor care ar putea spune că prezența HCG în vaccinuri este accidentală și că nu este vorba de nicio conspirație le amintim că planul lui Bill Gates de a reduce populația includea și vaccinările în masă.


Dr Leonard Coldwell, expert în domeniul medical, susține că nebunia vaccinarilor din ultima vreme face parte din agenda globalistă de reducere al populației. De aceea acum s-a ajuns să fie vaccinați și băieții cu Gardasil (vaccin anticancer de col uterin), iar soldații care pleacă la război sunt infestați prin vacinuri cu tot felul de substanțe experimentale care au produs de exemplu boala numită Sindromul Golfului.


Legăturile fundației Rockefeller cu aceste campanii de vaccinare au ieșit la iveală odată cu publicarea mai multor dovezi din care reiese că timp de decenii familia aflată la vârful elitei oculte și financiare a finanțat cercetarea vaccinurilor antifertilitate și a coordonat împreună cu OMS programe de distribuție a acestora la nivel global.

Surse:
VaccineFactCheck - Vatican: UNICEF and WHO are sterilizing girls through vaccines
Bill Gates recunoaşte că vaccinurile sunt folosite pentru reducerea populaţiei la nivel mondial

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu