Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 12 mai 2015

Planta uimitoare care ucide 98 la sută din celulele canceroase în doar 16 ore

Niciun comentariu :

Cercetarile recente au aratat ca o planta a distrus 98% din celulele canceroase in doar 16 ore.

In societatea in care traim, suntem destul de constienti de ravagiile pe care le face cancerul. S-a scris mult despre stilul nostru de viata, mai sanatos sau mai putin sanatos, despre consumul in exces de alimente procesate, despre carnea injectata cu diversi hormoni pe care o consumam, despre poluare precum si despre factorii de mediu care contribuie la aparitia acestei boli.

Companiile farmaceutice precum si comunitatea medicala nici macar nu vor sa auda de anumite plante naturale care pot ajuta la procesul de vindecare, bineinteles ca nu au nici un interes. O cercetare  publicata recent in Life Science a implicat studierea unei plante utilizate in mod obisnuit in medicina chineza, ce poarta numele popular de “pelin dulce”, denumirea ei stiintifica fiind „Artemisia annua” sau “Artemisinin”. In momentul in care se amesteca cu fier, cercetatorii au descoperit ca, in decurs de 16 ore, 98% din celulele canceroase au fost ucise. A fost utilizata pe toate tipurile de cancer.

Artemisinin a fost folosit in trecut ca un tratament puternic anti-malarie, dar acest studiu s-a axat in special pe actiunea ei impotriva cancerului. 

Amestecarea cu fier pare a fi punctul cheie, pentru ca atunci cand artemisinin a fost utilizat in mod izolat exista doar o reducere cu 28% a celulelor canceroase. Asa ca, atunci cand pacientiilor din acest studiu, li s-a administrat un supliment de fier (care de multe ori se acumuleaza in tesutul mamar, mai ales in celulele canceroase), artemisinin a fost efectiv capabil sa tinteasca celulele „rele” si se lase celulele „bune” in siguranta.

Raportul a concluzionat ca „In general, rezultatele noastre arata ca artemisinin opreste factorul de transcriere "E2F1" si intervine in distrugerea celulelor canceroase, ceea ce inseamna ca prezinta o modalitate de transcriere in functie de care artemisin controleaza reproducerea celulelor canceroase”. „Acest lucru arata foarte promitator”, spune Gary Poser, un chimist de la Universitatea Johns Hopkins din Baltimore, Maryland – constituie un progres imens, a mai adaugat el.

Studii:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16185154
http://www.drlam.com/articles/Artemisinin.asp?pg=2

Mai multe puteti afla de la medicul Len Saputo in video-ul de mai jos :


Sursa: AMPress

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu