Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 7 octombrie 2015

26 de percheziții la mafia presei de hazna de la CANCAN

Niciun comentariu :

Percheziţii la Cancan TV. Politicieni şi patroni de presă apar în dosar 
Procurorii DNA au făcut miercuri dimineaţă percheziţii la firma Cancan TV SRL, în zona Băneasa. Surse judiciare susţin că vizate sunt şi mai multe cabinete de avocatură. Potrivit primelor informaţii, politicieni şi patroni de presa ar fi implicaţi în trafic de influenţă şi spălare de bani.

După percheziţii mai multe persoane vor fi duse la sediul DNA pentru audieri. Potrivit datelor de la registrul Comerţului Comerţului, firma Cancan TV SRL este deţinută de Orlando Valache şi Călin Prunaru. Ziarul Cancan a fost deţinut până în acest an de Radu Budeanu, un jurnalist milionar, apropiat de mai mulţi oameni de afaceri precum Bogdan Buzăianu. Firma Cancan produce emisiuni de tip tabloid cu vedete din lumea mondenă, a transmis Alexandru Costache.

Potrivit unui comunicat DNA, procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție, comise în perioada 2010-2015.

Au fost efectuate percheziții domiciliare în 26 locații situate în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, dintre care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor societăți comerciale, informează comunicatul DNA.
Sursa



CULISELE SCANDALULUI CANCAN: Securiști, hoți de mașini, grupul de la Monaco și o imensă bază de date cu politicieni
Perchezițiile care au loc miercuri la Can Can Tv pot scoate la iveală una din cele mai mari baze de date de informații explozive despre politicieni și vedete din show biz. Surse din media au precizat pentru FLUX 24 că la Can Can se află o mare bază de date cu fotografii, filmări și informații despre persoane publice.

Întrebarea în caz este: cine va folosi această baze de date? Vor fi date pe surse informații în media, așa cum DNA a mai procedat și în alte situații?

De altfel, potrivit surselor FLUX 24, în jurul firmelor CanCan se află numeroși foști sau actuali ofițeri de informații, unii provenind din fosta Securitate. Mai mult, cei de la CanCan aveau acces neîngrădit la baza de date de la Evidența Populației și protecția mai multor structuri din Poliție și servicii.

Un fost angajat al CanCan a declarat pentru FLUX 24 că înca din 2008 exista o bază de date cu imagini, filme și informații despre oameni de afaceri, politicieni sau vedete din showbiz. Multe din acestea ar fi folosite pentru șantaj.

Informația cheie este cine se află, de fapt, în spatele Can Can? Vor fi dezvăluite legăturile la vârful Poliției și al serviciilor secrete? Sau miza este doar baza de date?

Ziarul Can Can a fost inființat în 2007 de Ioan Radu Budeanu (foto), fiul fostei prezentatoare din TVR, Delia Budeanu. Acesta a debutat la ziarul ZIUA, iar mai apoi a condus revistele Star si Ciao!. După aceea a condus ziarul Averea, unde au fost implicați pe rând Sorin Roșca Stănescu, Bogdan Buzăianu și Dinu Patriciu.

La ziarul Click redactor șef adjunct a fost bunul prieten al lui Budeanu, Orlando Valache (foto), cel care deține acum 95% din Can Can Tv. Valache a fost implicat în scandalul cu droguri avându-l ca protagonist pe Andrei Gheorghe.

Budeanu și Valache au făcut parte din anturajul celebrului hoț de mașini, Radu Bolgiu.

La CanCan TV acționar mai este și Radu Calin Prunaru (foto), fost iubit al Elenei Băsescu.

Conform informațiilor ziarul Can Can era deținut, de fapt, de omul de afaceri Bogdan Buzăianu. În 2009, Energy Holding a intrat oficial în acționariatul Can Can Media. Buzăianu s-a retras între timp în Elveția.


Anul acesta, Budeanu a cedat cancan.ro lui Adrian Artenie, fost redactor șef al publicației. Cancan.ro are un parteneriat cu Pro Tv, care asigură managementul.

Legătura cu firma Romprest, unde de asemeneam au avut loc percheziții este prin Radu Budeanu, care împreună cu celebrul om de afaceri Dragoș Dobrescu, a cumpărat 43,7% din companie. Firma este controlată de omul de afaceri Florian Walter, care a fugit din țară după ce firma a fost cercetată pentru evaziune fiscală de 14 milioane de euro.

Budeanu și Dobrescu fac parte din celebrul Grup de la Monaco.

Walter a deținut la un moment dat firma de protecţie şi pază, SC Beretta, împreună cu Marian Măgureanu, fiul fostului director al SRI Virgil Măgureanu.
Sursa

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu