Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 4 octombrie 2015

Doar 15 minute de convorbiri la telefonul mobil pot să afecteze dramatic structura și funcționarea creierului

Niciun comentariu :

Telefonul mobil nu provoacă doar cancer datorită expunerii la radiațile emise, ci poate modifica structura și modul de funcționare a creierului.

Un nou studiu clinic a constatat că doar 15 de minute de convorbiri la telefonul mobil provoacă expunerea la radiații care pot modifica structura și funcționarea creierului, inclusiv activitatea undelor cerebrale ce are legătură cu cunoașterea, starea de spirit și comportamentul.

31 de femei sănătoase au luat parte la studiul publicat in PLoS ONE; măsurătorile fiind efectuate de două ori. Într-una din zile, telefonul mobil a fost atașat la urechile femeilor în timp ce un telefon fals le era plasat pe piept. În altă zi, telefonul mobil a fost atașat la piept și telefonul placebo la ureche. În timpul fiecărei evaluări s-au înregistrat activitatea EEG și radiațiile de radio-frecvență.

Studiul a constatat rezultate semnificative în cazul în care telefonul mobil a fost plasat lângă ureche. Autorii studiilor au concluzionat că "rezultatele sprijină ideea că modificările EEG sunt asociate cu utilizarea telefonului mobil și că efectul depinde de locul de plasare."

Acesta este primul studiu de tip placebo, simplu-orb, de acest fel pentru a arăta că cel puțin 15 de minute de expunere la un telefon mobil 3G direct la ureche "este asociat cu o activitate crescuta a undelor alfa, beta și gamma în aproape fiecare regiune a creierului. "



Implicațiile acestei cercetări sunt enorme. Deoarece undele cerebrale sunt considerate a determina comportamentul uman, alterarea activității undelor cerebrale ar putea afecta comportamentul și conștiința. Capacitatea radiațiilor telefonului mobil de a afecta comportamentul este banuită de mai mult timp.

Agentul imobiliar Alan Marks a suferit un atac de apoplexie cauzat de o tumoare pe creier situată în zona unde acesta ținea telefonul său mobil. El a început să prezinte modificări comportamentale cu mai mulți ani înainte de incident. Schimbările de comportament s-au considerat a fi cauzate de dezvoltarea tumorei în zona din creier răspunzătoare de empatie și rațiune.


Studii anterioare de la Science Institute Brain, Universitatea de Tehnologie Swinburne din Melbourne, Australia, au constatat că radiațiile telefonului mobil au sporit în mod semnificativ apariția undelor alfa. Un alt studiu efectuat de Centrul de Cercetare a Somnului al Universitații Loughborough din Anglia a constatat nu doar modificarea comportamentului unei persoane în timpul apelului la telefonul mobil, ci și perturbarea tiparelor undelor cerebrale mult timp după aceea. Din această cauză unii dintre subiecții testați au avut dificultati de adormire.

Tehnologia LTE - 4G care câștigă rapid popularitate se bazează pe un standard evoluat din tehnologia 3G. Avantajul 4G este că oferă utilizatorilor o creștere semnificativă a vitezei datelor. Dezavantajul este că această creștere a performanțelor are un preț pentru sănătate.

În 2013 un alt studiu publicat în revista Clinical Neurophysiology a constatat ca 30 de minute de expunere la radiații specifice standardului LTE (4G) poate schimba activitatea undelor cerebrale mult mai mult decât în cazul expunerii la tehnologia 3G, precum în studiul de mai sus. Cercetarea a evidențiat că expunerile la radiațiile 4G afectează activitatea creierului în ambele emisfere cerebrale.

De ce n-ai mai auzit despre asta până acum? Potrivit unui studiu independent realizat de Dr. Andrew Marino 87% din studii realizate cu privire la efectele radiațiilor electromagnetice ale telefoanele mobile asupra undelor cerebrale sunt finanțate de către industria telecomunicațiilor. Dr. Devra Davis în cartea ei "Deconectați-vă" aruncă vina în mod direct pe companiile din industria telecomunicațiilor acuzându-le că transformă din ce în ce mai mult știința într-un câmp de război în același fel în care fac concernele farmaceutice, companiile producatoare de tutun și corporațiile care produc OMG (Organisme Modificate Genetic), de exemplu Monsanto.

Traducere
Surse:
Brain Wave Warping Effect of Mobile Phones, Study Reveals
30 Minutes Exposure To 4G Cell Phone Radiation Affects Brain Activity: New Study

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu