Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 10 decembrie 2015

12.12.2015 - Meditație la unison pentru ridicarea nivelului de vibrație al planetei Pământ

Niciun comentariu :

Federația Internațională de Yoga și Meditație Atman vă invită sa participați sâmbătă, 12/12/2015 între orele 14:30 - 15:15 EET (ora României) la meditația ce va fi realizată la unison la nivel planetar, inițiată de organizația Proiectul Constiinței Globale (conform themastershift.com).


Vă invităm de asemenea să informaţi despre această meditație-experiment pe toți cei care simt că ne aflăm într-un moment cheie în istoria umanităţii și că împreună putem schimba destinul acestei planete. Meditația va fi realizată la unison de către milioane de oameni din întreaga lume și va fi transmisă live și pe MISA Senzaţional TV

Federația Internațională de Yoga și Meditație Atman colaborează cu organizația Proiectul Conștiinței Globale de mai mulți ani, mai multe detalii despre aceasta găsiți în conferința lui Doru Bodea și Malin Oloier, "Noi şi edificatoare studii despre conştiinţa globală", de la Congresul Internațional de Yoga 2014.
Mai multe informații despre meditația organizată de Proiectul Conștiinței Globale găsiţi pe themastershift.com.

Sursa

Muzica pentru meditație se poate downloada de aici. (pentru download click dreapta/save file as... sau save link as, în funcție de browser).

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu