Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 16 decembrie 2015

Francmasonii nu sunt deranjati de alaturarea cu marea moschee pentru ca, de fapt, ei se afla in spatele invaziei islamice a Occidentului

Niciun comentariu :
In urma cu cateva saptamani va avertizasem ce ni se pregateste. Ieri, 16 decembrie 2015, la "adapostul" ocuparii spatiului mediatic de catre protestul ciobanilor, francmasonii din consiliul municipiului Bucuresti si-au facut de cap fix cum au vrut. Au aprobat construirea templului masonic de langa viitoarea moschee din bulevardul Expozitiei. In 2004 Adrian Nastase a facut masoneria organizatie de interes public iar in decembrie 2013, Ponta, discipolul lui Bombonel, le-a dat un teren cu o valoare de peste 2,1 milioane de lei, pentru construirea unei cladiri "de interes public".

Trebuie sa stiti ca alaturarea templului masonic cu viitoarea "cea mai mare moschee din Europa" - tot un proiect de-al turcitului Ponta, realizat din prea multa mandrie de român - nu este intamplatoare, legaturile dintre cele doua curente sunt foarte stranse daca este sa vorbim numai despre organizatia masonica Shriners, ai carei adepti sunt admiratori ai lui Lucifer.


In plus aceasta alaturare care nu ii deranjeaza deloc pe masoni, ba din contra, dezvaluie multe despre cei care se afla cu adevarat in spatele invaziei islamice a Europei


Masonii români își construiesc Templul lângă marea moschee

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a dat unda verde marti planului de urbanism prin care Marea Loja Nationala din Romania a cerut permisiune sa isi construiasca un sediu pe bd. Expozitiei nr. 24 F. Noul sediu va avea patru etaje inaltime si va adaposti o parcare subterana, sali multifunctionale, un restaurant, un club, dar si un muzeu si o biblioteca.

Sediul Masoniei române se va afla lângă marea moschee care urmează să fie construită la București: Bd. Expoziției nr. 22-30.

Terenul pe care se va edifica imobilul are o suprafata de circa 2.500 mp si a fost dat de RA-APPS in folosinta organizatiei pe o perioada de 40 ani. Dupa aprobarea Planului Urbanistic urmeaza ca Primaria sector 1 sa emita autorizatia de construire.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu