Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 31 martie 2015

Cum a fost demascat mincinosul anonim care a dat declarații false la Antena1

4 comentarii :

Update: În legătură cu acest subiect a apărut o nouă dezvăluire senzațională. Declaraţia anonimă a lui Alex Cojocaru a fost filmată în biroul avocatului Mihai Rapcea.

Alin Alexandru Cojocaru a practicat yoga mai multi ani și a locuit într-unul dintre aşezămintele spirituale yoghine. După o vreme, deși a încetat să mai practice yoga și să urmeze cursurile organizate de Școala de yoga MISA, a continuat să locuiască printre yoghini mai ales la îndemnul prietenului său Mihai Rapcea. După ce a fost exclus de la cursuri pentru acţiunile repetate, îndârjite şi sistematice de defăimare şi de calomniere a Şcolii de yoga MISA, Rapcea, care dorea să se răzbune, l-a manipulat și transformat pe Alex într-un "informator" personal.

În vara anului 2013, sub aşa-zisa „protecţie” a anonimatului, Alex Cojocaru a apărut într-o emisiune TV, la postul Antena 1, unde a dat declaraţii false şi calomnioase despre MISA, prezentând aşezămintele yoghine ca pe niște pușcării, iar pe cei care locuiesc în ele ca fiind exploataţi, batjocoriţi şi înfometaţi.

Culmea este că după această emisiune, Alexandru Cojocaru a continuat să locuiască în condiţiile pe care tocmai le criticase, să primească lipsit de recunoștință hrana lacto-ovo-vegetariană zilnică și chiar să poată să meargă liber și nestingherit, în aproape fiecare weekend, în excursii pe munte la care participa ca ghid montan. El s-a bucurat în continuare de toate beneficiile aşezământului yoghin, deşi era un „veşnic nemulţumit”, acuzând fără încetare cursul de yoga, conducerea şcolii şi pe Gregorian Bivolaru.

Prin toate aceste manipulari susținute și organizate cu suportul prietenului său, așa-zisul avocat Mihai Rapcea, se urmărea înfluențarea procesului de la Cluj în dosarul înscenat de procurori unui număr de 20 de yoghini.

Deși mai toată lumea i-a recunoscut vocea inconfundabilă, persoanele care locuiesc în aşezăminte au organizat o acţiune spirituală specială, în urma căreia a fost demascat în mod indubital Alexandru Cojocaru ca fiind cel care a participat la acea acţiune (cum au procedat ei pentru a-l demasca veţi putea afla din acest reportaj).


In curând vă vom dezvălui detalii despre modul în care Mihai Rapcea l-a manipulat pe Alin Alexandru Cojocaru punându-l pe acesta să încalce legi și chiar să-și riște viața într-un mod prostesc.

vineri, 27 martie 2015

Un nou serial pe MISA Senzational TV!

Niciun comentariu :

În curând, veţi putea urmări un serial de 7 episoade, realizat pe baza mărturiei lui Gregorian Bivolaru la ultimul termen din procesul de la Cluj. Urmariti programul http://misatv.ro/live/ pentru a afla orele de difuzare!

Serialul va putea fi vizionat numai live (nu va fi postat ca articol) la date ce vor fi anunţate în zilele următoare. Primul episod va fi difuzat pe live Joi, 2 aprilie 2015, de la ora 22:30.


joi, 19 martie 2015

Anunț referitor la meditația şi conferinţa susținute cu ocazia echinocțiului de primăvară

Niciun comentariu :

PENTRU A FRUCTIFICA LA MAXIM MOMENTUL DE HIATUS OCULT AL ECHINOCŢIULUI DE PRIMĂVARĂ, VĂ INVITĂM SĂ PARTICIPAŢI VINERI SPRE SÂMBĂTĂ, 20 MARTIE SPRE 21 MARTIE 2015, LA O ACȚIUNE SPIRITUALĂ EXCEPȚIONALĂ.

Programul transmis pe MISA Senzațional TV cu acestă ocazie va fi următorul:

21.05-21.45 EXPUNERE NOUĂ A PROFESORULUI YOGA GREGORIAN BIVOLARU, CU PRIVIRE LA MOMENTUL OCULT DE HIATUS ECHINOCŢIAL DE PRIMĂVARĂ

21.45-23.25 CONFERINŢĂ NOUĂ A PROFESORULUI YOGA GREGORIAN BIVOLARU, CU PRIVIRE LA SPECIFICITATEA MOMENTULUI OCULT DE HIATUS, LEGAT DE ECHINOCŢIUL DE PRIMĂVARĂ 2015

00.00-02.00 MEDITAŢIE (ÎN SPIRALĂ YANG) CU OCAZIA MOMENTULUI OCULT DE HIATUS, LEGAT DE ECHINOCŢIUL DE PRIMAVARĂ 2015 (meditaţia se va realiza cu suport muzical)


Programul va fi realizat şi la unele săli din țară (pentru detalii urmăriţi anunţul publicat pe yogaesoteric.net).

Având în vedere importanţa acestei meditaţii, recomandăm tuturor cursanţilor yoga să participe măcar online, dacă nu pot participa la spirală.
______

Pentru a conștientiza importanța acestui eveniment vă invităm să urmăriți emisiunea:
Sub zodia astrelor – Ep. 3 – Echinocţiul de primăvară.


Sursa: MISA Senzațional TV