Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 24 februarie 2016

Pentru cine este Gregorian Bivolaru „most wanted”? Cum ne face de râs Poliția Română în Europa

Niciun comentariu :

Pe 29 ianuarie 2015, aproape toate instituţiile de presă şi televiziunile din România anunţă că Gregorian Bivolaru figurează printre primii 57 cei mai căutaţi infractori din Uniunea Europeană, alături de cei mai periculoşi terorişti şi asasini.

Asta după ce Europol, organizaţia europeană de cooperare a forţelor de poliţie, şi-a lansat lansat pagina de internet „Europe most wanted”, unde sunt listaţi cei mai căutaţi infractori ai momentului, din statele membre UE.


Fiecare stat a avut de ales doar doi dintre cei mai periculoşi infractori pentru a-i expune pe această listă, cerând în felul acesta ajutorul tuturor celorlalte state membre pentru a-i prinde. Poliţia Română a găsit de cuviinţă să-l adauge pe profesorul de yoga pe această listă alături de un condamnat la închisoare pe viață, pentru omor deosebit de grav (a împușcat mortal 3 persoane). Și pentru ca povestea să nu bată prea tare la ochi, acuzațiile la adresa profesorului de yoga au fost pur și simplu falsificate și cu mult amplificate, fiind astfel creată o aparență de mare periculozitate ce a făcut posibilă includerea sa pe lista amintită.

Totuși de ce Gregorian Bivolaru?! Având în vedere că el este azilant politic al statului suedez, trăieşte acolo la o adresă bine cunoscută, îşi desfăşoară activitatea sub protecţia acestui stat, trebuie să ne întrebăm: pe ce baze şi în ce scop a fost adăugat în mod fraudulos pe această listă?

Nu mai avea poliţia română nici un infractor cu adevărat periculos de raportat, în afara unui profesor de yoga, persecutat încă de pe vremea comunismului și de care, în conformitate cu Convenția de la Geneva, nu are dreptul să se atingă? Au vrut oare polițiștii români să confirme opinia Curții Supreme a Suediei care a susținut cu ocazia respingerii cererii de extrădare că Gregorian Bivolaru nu poate beneficia de un proces echitabil în România? Cine şi de ce are interesul ca abuzurile la adresa mentorului MISA să continue?

De unde a pornit, mai exact, această nouă campanie de denigrare a lui Gregorian Bivolaru, cine şi de ce se află în spatele ei şi care sunt scopurile pe care le urmăreşte?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu