Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 17 iunie 2016

Renumitul om de știință Michio Kaku susține că poate demonstra existența lui Dumnezeu

2 comentarii :

Unul dintre cei mai respectaţi oameni de ştiinţă contemporani, susţine că a găsit dovada faptului că totul este guvernat de acţiunea unei singure forţe.

Profesorul în fizică teoretică Michio Kaku susţine că a creat o teorie care poate demonstra existenţa lui Dumnezeu. Informaţia a creat o mare agitaţie în comunitatea ştiinţifică, deoarece Kaku este considerat unul dintre cei mai importanţi oameni de ştiinţă contemporani, unul dintre creatorii şi dezvoltatorii revoluţionari ai Teoriei Corzilor, fapt pentru care este foarte respectat în întreaga lume.

Conform spuselor lui Michio, trăim într-un „Matrix”: „Am ajuns la concluzia că trăim într-o lume construită după reguli create de o inteligenţă, nu foarte diferită de jocul dumneavoastră preferat pe calculator, desigur mult mai complex şi de neconceput. Analizând comportamentul materiei la scară subatomică, afectată de semi raza primară de tahioni, un minuscul punct în spaţiu, pentru prima dată în istorie, complet liber de orice influenţă a universului, materie, forţă sau lege, este perceput într-o formă inedită: haosul absolut. Credeţi-mă, tot ceea ce azi numim întâmplare nu ar mai avea sens. Pentru mine este clar că trăim într-un plan guvernat de reguli create şi nu determinate de zaruri ale universului”, a spus omul de ştiinţă.

2 comentarii :

  1. venind de la un sutinator declarat al globalizari si a NWO e mai mult o aluzie ca il putem intelege pe Dumnezeu, il putem pune intr-o formula, nu e nimic divin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai si vreun argument concret ca Il pune intr-o formula, vreo afirmatie de-a lui, ceva..?

      Ștergere