Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 28 februarie 2018

UE se îndreaptă spre marxism. Președintele Comisiei Europene onorează memoria lui Karl Marx

Niciun comentariu :

Jean Claude Juncker este acuzat că ignoră sutele de milioane de victime ale comunismului după ce a fost făcut publică știrea că acesta că va participa la dezvelirea unei statui a lui Karl Marx. Pe 5 mai 2018 va avea loc deschiderea unei o expoziții care "cinstește" memoria tatălui comunismului și marchează cea de-a 200-a aniversare a nașterii sale. Aceasta include inaugurarea unei statui finanțate de guvernul chinez dedicată celui care a dat naștere unei ideologii distrugătoare și care a provocat asasinate în masă și lagăre de tortură în întreaga lume.

Planurile au provocat scandaluri în Marea Britanie și în întreaga Europă, în special în fostele țări est-europene, unde tiranii din extrema stângă au ucis și au închis milioane de oameni.

Sursa: Express.co.uk

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu