Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 7 martie 2018

Un nebănuit secret al frumuseţii feminine - O modalitate simplă şi eficientă de a asimila rapid şi eficient energiile inefabile ale florilor

Niciun comentariu :


de profesor yoga Gregorian Bivolaru

Florile sunt organele de reproducere sexuală ale plantelor sau, altfel spus, sexul lor fascinant şi impudic, ce prezintă, de obicei, o corolă frumoasă şi variat colorată.

Puţini ştiu că există o tainică analogie între flori şi YONI-ul femeii. Fluidele tainice vehiculate de florile pe care le oferim şi le consacrăm unei femei acţionează într-un mod inefabil şi declanşează anumite stări de rezonanţă în sfera intimă, sexuală.

Chiar şi atunci când sunt oferite de către o femeie unui bărbat, florile generează acelaşi proces tainic de rezonanţă în sfera sexuală. Însă, datorită receptivităţii şi sensibilităţii cu totul aparte a naturii feminine, această influenţă este mult mai puternică în cazul femeii şi exercită în sfera YONI-ului ei o anumită stare tainică de energie inefabilă.


Efectele subtile pe care florile le declanşează sunt adeseori erotice, mai ales în cazul în care între fiinţa care le dăruieşte şi cea care le primeşte există o relaţie bazată pe iubire reciprocă şi pe atracţie amoroasă.

Florile oferite vehiculează energiile subtile sexuale, erotice, de o natură inefabilă, acumulate în procesul lor de creştere şi dezvoltare. Prin intermediul intenţiei şi al consacrării, aceste fluide sunt transferate în aura fiinţei căreia îi sunt dăruite şi generează apoi efecte corespunzătoare. Florile oferite unei fiinţe umane îi transferă în aură energia lor tainică şi îi conferă astfel, într-un mod proporţional, o anumită stare de strălucire, de putere benefică, de frumuseţe, de vitalitate de regenerare.

Se poate spune că a oferi unei fiinţe umane un buchet de flori declanşează în aura sa o stare care o va face să fie în floare, înflorită.

continuarea pe yogaesoteric.net

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu