Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 5 octombrie 2007

Energia libera pe baza de apa sarata - descoperirea solutiei pentru criza energetica a umanitatii poate vindeca si cea mai crunta boala: cancerul

Niciun comentariu :
Ca si controlul asupra solutiilor alternative din domeniul sanatatii, controlul asupra resurselor energetice se dovedeste a fi un important instrument de manipulare datorita dependentei de energie. Pentru ratiuni de control si acaparare a resurselor energetice se duc razboaie soldate cu milioane de morti, se fac achizitii agresive pe piata energiei, iar unii inventatori geniali sunt amenintati sa pastreze tacerea sau au fost asasinati pentru descoperirile lor revolutionare cu impact in acest domeniu. Pentru cei care vor sa creeze o Noua Ordine Mondiala pierderea monopolului energetic inseamna pierderea puterii de control si manipulare pe care o detin.


Recent un cercetator american in domeniul cancerului a facut o descoperire intamplatoare care in afara efectului vindecator, constituie si o modalitate de a produce "arderea" apei sarate. Aceasta poate deveni totodata o remarcabila solutie pentru criza energetica mondiala si conflictele generate de aceasta, avand in vedere resursele imense de apa sarata disponibile pe pamant. De asemenea o asemenea descoperire poate rezolva si problema incalzirii si poluarii generate de motoarele bazate pe arderea combustibililor fosili.


John Kanzius cauta o solutie de vindecare a cancerului cu ajutorul apei sarate, cand a descoperit incercand sa desalinizeze apa cu un generator de radiofrecvente construit de el insusi, ca acesta produce descompunerea apei in hidrogen si oxigen care ard furnizand o energie considerabila.

Inventatorul care este el insusi bolnav de cancer declara ca nu va vinde pentru nici o suma din lume descoperirea sa companiilor farmaceutice interesate de a bloca o asemenea inventie pentru a evita falimentul. Din pacate el este decis sa ofere inventia sa companiilor interesate din domeniul energetic sau auto, pentru a-si finanta continuarea cercetarilor.



Sursa: Fox news

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu