Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 10 martie 2008

Interviu cu Boris, "baiatul de pe Marte" - video

Un comentariu :

Recent media romanesca a redescoperit extraordinara poveste a lui Boris, numit si "baiatul de pe Marte", la 4 ani de la apartitia primului articol pe aceasta tema in Pravda si la 3 ani la aparitia primului articol despre neobisnuitul copil, in media alternativa romaneasca.

Aceasta revenire a stirii in mass media a fost generata si de intervievarea lui Boriska, copilul indigo, de catre organizatia Project Camelot.

Un comentariu :

  1. acest baiat aduce informatii in concordanta cu ceea ce zice personajul David din cartile Aryanei Havah" Inuaki-reptilianul din mine" vol.1 si 2. El este insa un copil roman, fost traitor pe planeta Inua, la fel cum Boriska a fost traitor pe Marte. Si alti extraterestrii intrupati, sau oameni iluminati vorbesc deja aceleasi lucruri:vizitati David Wilcock sau David Icke pe youtube. Un sambure mare de adevar este in toate aceste informatii. Doar ca putini sunt deschisi la schimbarea de constiinta si la evolutia spirituala.Mult spor duhovnicesc tuturor!

    RăspundețiȘtergere