Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 27 septembrie 2008

„Pe 14 octombrie vin extratereştrii“

5 comentarii :
Evenimentul zilei - 28 septembrie 2008

Un medium australian susţine că, printr-o cale de comunicare psihică, a fost contactat de fiinţe cosmice care i-au transmis că vor veni pe Terra la mijlocul lunii viitoare.

O actriţă australiană de origine britanică, având veleităţi de medium, a anunţat încă de luna trecută că, folosindu-se de corpul său, entităţi extraterestre au trimis un mesaj prin care omenirea trebuie să se pregătească pentru o vizită interplanetară oficială, relatează site-ul ufodigest.com.

Blossom Goodchild, mediumul în cauză, a pus la dispoziţia publicului larg şi textul mesajului extraterestru, prin care „vizitatorii“ îşi anunţă sosirea. Mai mult, ea este susţinută în afirmaţii şi de scriitorul de succes Dannion Brinkley, care şi-a descoperit capacităţi extrasenzoriale deosebite după ce a fost lovit de trei ori de fulger.

Fiinţele extraterestre, folosind „canalul“ deschis prin Blossom Goodchild, au transmis un text foarte binevoitor la adresa pământenilor.

„Vrem să înţelegeţi că, în a 14-a zi a lunii octombrie din 2008, o navă spaţială uriaşă va fi vizibilă pe cerul vostru. Asta se va întâmpla în emisfera sudică a Terrei, nava plutind pe deasupra mai multor ţări. Vă dăm ca indiciu numele Alabama. Am decis să rămânem în atmosfera voastră cel puţin trei perioade pământene de câte 24 de ore“, îi citează mediumul pe extratereştri, care s-au prezentat ca făcând parte din „Federaţia Luminii“.

O vizită anunţată
Aceştia însă avertizează că „pe Pământ va domni o mare confuzie“, în perioada celor trei zile de vizită.

„Conducătorii voştri supremi vor încerca să penetreze câmpul de protecţie din jurul navei. Acest scut ne este necesar pentru ca acei dintre locuitorii lumii voastre care încearcă să nege cu tot dinadinsul că venim cu un mesaj de dragoste pentru voi să nu creadă că este o farsă“, atenţionează „vizitatorii“ prin gura australiencei.

Ce-i drept, atunci când a oferit ca reper numele „Alabama“, precizând şi că nava spaţială va fi vizibilă doar în emisfera sudică, Blossom Goodchild nu a ştiut să spună dacă denumirea respectivă se referă la statul american Alabama, aflat în emisfera nordică, sau la numele navei spaţiale care ar urma să survoleze Terra.

Premoniţie identică
Chiar şi cu această mică eroare, „mesajul“ mediumului şi-a găsit adepţi dintre cei mai iluştri, credibilitatea sa fiind argumentată în diverse moduri, dar mai ales literar. În cartea sa „Secretele Luminii“, publicată în 2004, autorul de succes Dannion Brinkley (foto) descrie, la pagina 222, aşteptatul moment al întâlnirii de gradul III de luna viitoare.

„În anul 2008, faptul că nu suntem singuri în Univers va deveni foarte clar pentru toată lumea. Pentru cei care mai au dubii, în acel an le vor fi risipite la apariţia extratereştrilor. Cred că ei simt că trebuie să-şi facă apariţia pentru a ne arăta că suntem aproape de autodistrugere, de genocid, de otrăvirea cu substanţele toxice din ce în ce mai multe“, este premoniţia scriitorului. Supravieţuitor în urma a trei fulgere, Brinkley a stat 28 de minute în moarte clinică, perioadă pe care a descris-o foarte exact după ce şi-a revenit.

5 comentarii :

  1. NU sunt de acord cu profetia acestui medium.

    Motivul e foarte simplu: tocmai am intrat in contact telepatic cu extraterestrii care mi-au spus cu sufletul la gura ultimele noutati:
    Controlorul lor de zbor a fugit impreuna cu o frumoasa bastinasa de pe Orion, proaspata castigatoare a concursului Miss Intergalactica si posesoare a unui impresionant bust de 250 la cei trei sani ai sai. Asa ca planificata intalnire de gradul III cu pamantenii se amana pana cand nevasta controlorului de zbor ii va gasi pe amorezi, si nefericitul va depasi apoi cu bine complicata operatie estetica chirurgicala care il asteapta. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate, nu venim pe 14 oct. Suntem deja aici. Doar ca cei mai multi dintre voi nu ne vedeti.

    Cam penibila incercarea ta de a iti lua masuri de precautie in cazul in care nu ne vom arata pe 14 oct. Dai apa la moara celor care se cred buricul pamantului, negand si ridiculizand orice tine de civilizatii nepamantene.

    RăspundețiȘtergere
  3. Apai existenta civilizatiilor extraterestre este un aspect, iar viziunile unor rataciti care dau ei "date sigure" sunt cu totul altceva.

    Subiectul civilizatiilor extraterestre si in principal venirea lor in masa pe Terra pentru un contact "la lumina zilei" cu omenirea este unul foarte drag mie(din motive pe care le tin pentru mine), si n-as vrea sa fie aruncat in derizoriu de un medium nauc.

    Discutam pe 15 Octombrie, si vedem daca am avut dreptate sau nu. Iti lansez provocarea unui pariu, avand ca subiect aceasta data a mediumului, eu sustinand ca n-are dreptate. Iti las la alegere miza pariului. Accepti provocarea?

    RăspundețiȘtergere
  4. vom vedea daca va fi adevarat. pana una alta aruncati un ochi si pe www.extraterestrii.com . un site despre extraterestrii.

    RăspundețiȘtergere
  5. uite ca nu au venit inca. www.extraterestrii.com inca functioneaza :-) as vrea eu sa vina, poate vand site-ul extraterestrilor :-)

    RăspundețiȘtergere