Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 8 octombrie 2008

Alte semnale de recunoastere masonice: strangerile de mana

Un comentariu :






Strângerea de mână este un semn secret de recunoaştere folosit în mod curent de catre francmasoni. Dacă un mason întâlneşte, în prezenţa unor „profani”, o persoană pe care nu o cunoaşte îndeaproape, dar despre care bănuieşte că ar putea fi un frate de lojă, când se salută printr-o strângere de mână, face un semn care constă in general în apasăsarea cu policele in anumite zone pe dosul mâinii, iar celălalt îl va apăsa şi el dacă e un "frate". Pentru a detecta un mason vă recomandăm să îi aplicaţi aceste strângeri de mână şi vedeţi dacă vă răspunde.

Nixon si Mao - Reagan si Gorbaciov


Mai 2003 - Adrian Nastase - prim ministru la acea vreme - si Robert O. Ralston, gradul masonic 33º, suveran mare comandor al jurisdictiei masonice nord a ritului scotian, iau prânzul in cladirea Guvernului României. In plan secund Mircea Geoana pe atunci ministru de externe.
Despre meritele masonice ale lui Nastase, Geoana si Iliescu cititi in articolul: Ce ascund de marele public Iliescu, Geoana si Nastase?

Prim-ministrul irakian si Bush - Toni Blair si Moamar el Khadafi


Churchill, Truman si Stalin intr-un "lant masonic"

Un comentariu :