Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 30 martie 2009

Masoneria mondiala vrea sa ne bage cipuri in creier

3 comentarii :

Agentii masoneriei mondiale sunt foarte activi in promovarea implanturilor cu microcipuri in corpul uman. Mai jos aveti un exemplu in care un individ fara nicio calificare in tehnologia cipurilor sau in medicina, promoveaza avantajele introducerii cipurilor in corpul uman, printre care se pretinde ca s-ar afla si accesul creierului direct la internet. Semnificativ este gestul ocult pe care acesta il propune pentru a fi asociat cu download-ul: doua cornite! Cei inteligenti realizeaza ca acesta este un semnal masonic care reveleaza totodata apartenenta individului la conspiratia satanica.



Periodic efectele acestei propagande desantate sunt monitorizate prin intermediul sondajelor. Astfel in anul 2007 la intrebarea daca ar fi de acord cu implantarea de microcipuri in creier pentru acces direct la internet 11 % din respondenti au fost de acord cu masura, iar 20 % dintre americanii chestionati ar fi de acord cu monitorizarea copiilor mai mici de 13 ani prin intermediul cipurilor implantate.
Stirea Reuters despre sondaj

Cititi si:
Aaron Russo: Scopul noii ordini mondiale este controlul omenirii prin implantul de microcipuri RFID

3 comentarii :

  1. consider ca implementarea microcipurilor in creierele noastre nu va conduce decat la inrobirea noastra si la anularea identitatii si libertatii noastre ca indivizi.in spatele acestei inventii care ne promite mai multa siguranta se afla o metoda sinistra prin care se urmareste controlul intregii planete si transformarea noastra in niste masinarii.nu putem lasa sa se intample asa ceva avem dreptul sa ne impotrivim chiar daca ne vom intoarce in Evul Mediu

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu vad de ce faptul de a ne impotrivi introducerii cipurilor in om (cu scopul marcarii si urmaririi) ne va conduce in Evul Mediu. Dimpotriva, a accepta sa fii marcat ca un animal te conduce catre cel mai rau sclavagism.

    RăspundețiȘtergere
  3. ASA SI CE FACETI? STATI SI ASTEPTATI SA VISE CONSUME REZERVELE ,ENERGIILE SI SLUJBELE, SI APOI VETI PLANGE CU LACRIMI DE SANGE, NU VA RISCATI VIATA ACUM, NUI NIMIC O VETI OFERI LOR PE TAVA IN CURAND, TINETIO TOT ASA RAZBOINICILOR! MACAR RUGATIVA LA DUMNEZEU, SI INLATURATI TOT CE E RAU IN FIREA VOASTRA! ACTIONATIII NU MAI STATI, VORIBITI LUMII , PRIETENILOR, LUATI CUVANTUL CAND VA INTALNITI, LASATI FOTBALUL SI BEREAA! SALVATIVA FAMILILE! DESCARCATI IN CALC TOATE FILMELE PREZENTATE AICI CE DEMONSTREAZA CONSPIRATILE, SI TAGETILE PE DVDURI SI DATI TUTURORR, CA VA SPUN SIGURR, MULTI MASONI AU FOST RACOLATI, PACALITI CA VOR AVEA PROTECTIE DAR VA INCEPE RAZBOIUL CACI MULTE POPOARE NU VOR VREA! EU AM ARATAT DECLARATILE REGIZORULUI AARON RUSSO UNUI MASON CE NU STIE CA EU STIU DE EL, SI A RAMAS MASCA SI MIA CERUT IMEDIAT SAI TRIMET FILMUL, EU IL AM PE TEL SI IL ARAT TUTUROR DE CATE ORI AM OCAZIA, EU MACAR INCERC SA AVERTIZEZ DIRECT OAMENI SAI INFORMEZ, FACETI SI VOI LA FELL! DUMNEZEU INAINTEA NOASTRA VA FII PURUREA!

    RăspundețiȘtergere