"Sunt epoci în care nu poti inainta decat mergand contra curentului" - Mircea Eliade
Home » , , » In Camera deputatilor au iesit la iveala manevrele subterane ale masoneriei pentru a fi impuse pasapoartele biometrice

In Camera deputatilor au iesit la iveala manevrele subterane ale masoneriei pentru a fi impuse pasapoartele biometrice

Plenul Camerei Deputatilor a retrimis, luni, comisiilor, proiectul de lege cu privire la OUG 207/2008, ce ar modifica si completa Legea nr. 248/2005, referitoare la regimul liberei circulatii a cetatenilor romani in strainatate, cunoscuta si ca legea ce ar putea aduce romanilor pasapoartele electronice ce au inclus un cip continand date biometrice (amprente, imaginea faciala).

Cererea a fost motivata de faptul ca raportul nu este semnat de toti cei trei presedinti ai comisiilor sesizate. Pe 12 mai comisiile reunite au discutat intr-o sedinta nestatutara legea referitoare la pasapoartele biometrice, la finalul sedintei neexistand cvorum pentru votul final. Din acest motiv de pe raport a lipsit semnatura lui Nicolae Paun, presedintele Comisiei pentru drepturile omului si minoritati. Comisiile au la dispozitie trei saptamani pentru un nou raport care sa respecte procedurile parlamentare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu