Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 25 august 2009

Masaru Emoto in Romania (oct 2004) - conferinta de la sala Pipera

Niciun comentariu :
La invitaţia şcolii de yoga, M.I.S.A., dr. Masaru Emoto şi d-na Kazuko Emoto au vizitat România, în perioada 14-17 octombrie 2004. În acest interval, dr. Masaru Emoto a susţinut o conferinţă publică şi o conferinţă de presă la Hotelul Marriott, pe 15 octombrie, şi o conferinţă specială destinată practicanţilor yoga din cadrul cursurilor M.I.S.A., pe data de 16 octombrie, la sala Pipera. Ambele conferinţe au fost organizate de Grupul de Studiu şi Cercetare Ştiinţifică din cadrul M.I.S.A.

Va prezentam aici conferinta de la sala Pipera unde dl. Masaru Emoto a avut o prezentare ceva mai detaliata si totodata mai destinsa datorita publicului ce era deja familiarizat cu experimentele sale.



Urmariti si conferinta Mesajele apei - Masaru Emoto in Romania, octombrie 2004 (expunere tradusa in limba romana - Conferinta de la Hotel Marriott).

Urmariti documentarul rusesc senzational despre secretele si memoria apei - Apa (Voda) - in limba romana

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu