Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 22 decembrie 2009

Ancient aliens

Un comentariu :

"Ancient aliens" este un documentar extrem de interesant prin faptul ca prezintă imagini filmate ale unor desene, clădiri sau obiecte antice, ale căror caracteristici avansate pot fi explicate doar printr-o tehnologie foarte performantă, cum ar fi:
- desenele uriaşe de la Nazca, Peru, a căror formă poate fi desluşită numai din avion.
- ruinele de la Puma Punku, Bolivia, unde au ramas blocuri uriaşe de piatra din cea mai dură tăiate cu o precizie uluitoare.
- harta amiralului turc Piri Reis din anul 1513 care pe lângă acurateţea incredibilă cu care reproduce coastele Europei, Africii de Nord şi a Braziliei(!), prezintă şi continentul Antarctica (ca şi când nu ar fi acoperită de gheaţă).
- calculatorul mecanic descoperit la Antikythera, vechi de cel puţin 2000 de ani şi care are un mecanism atât de complex incât este imposibil să fie explicat prin nivelul tehnologic al civilizaţiilor antice.

Un comentariu :

  1. Ce sincronicitate ... de 3 zile ma chinui sa urc filmul asta undeva pe un server, ca sa-l pun pe blog. Am avut probleme cu netul si iata ca l-ati urcat voi. Super! Multumim mult :) O sa-l preluam si noi ca e prea tare ;)

    RăspundețiȘtergere