Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 3 iunie 2010

Suprapopularea este un mit (o poveste de adormit copiii)!

Niciun comentariu :
De mai mult de 100 de ani cativa indivizi alarmisti au generat si perpetuat mitul suprapopularii planetei. Acest mit a fost preluat apoi de catre avarii bogatasi si de catre obsedatii de putere ai planetei pentru a justifica genocidul, infometarea, incalcarea drepturilor si razboaiele ce au loc astazi la nivel mondial.

In realitate nu exista suprapopulare, este loc destul pentru toata lumea. Intrega populatie a globului ar putea incapea in statul american Texas. Deasemenea exista indeajuns de multa hrana si terenuri agricole care pot furniza alimente pentru intreaga populatie a globului, daca acest lucru s-ar dori.

In spatele campaniei de manipulare globala care promoveaza "suprapopularea" se afla intentii de control global si reducere a populatiei prin metode fasciste. Institutul de Cercetare a Populatiei (Population Research Institute) a creat o campanie pentru contracararea si demitizarea acestei minciuni repetate obsesiv.

Mai multe pe site-ul: Suprapopularea este un mit - Overpopulation is a myth

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu