Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 26 septembrie 2010

Cutremurul poate fi fractionat sau chiar stopat. Dovada ca metoda simpla si eficienta de fractionare a cutremurului functioneaza

2 comentarii :
update: Cutremur de 4,7 grade Richter in Vrancea, azi 30-09-2010, 08:31 am

In ultimele zile o serie de articole de presa, in care sunt citati specialisti seismologi romani si ucraineni, afirma ca in perioada urmatoarele exista conditiile favorabile producerii seismului prezis a avea loc in anul 2010 in Romania. Iata doar cateva dintre articolele aparute recent:
Va fi cutremur până marţi? Specialiştii spun că ne putem aştepta la un seism de 5,2 grade... sau mai mare
Seismologul Adrian Ailenei: „Perioada 24 – 28 septembrie este favorabilă producerii de cutremure”
Cutremur despre Vrancea, din Ucraina
Cercetand siteul Institutului National pentru Fizica Pamantului - http://infp.ro/ - se poate observa ca intradevar in ultimele zile s-a inregistrat o activitate seismica relativ intensa in zona Peninsulei Balcanice, a Turciei si a Marii Negre.

Numai in Romania in ultimele 96 de ore s-au inregistrat cinci cutremure de magnitudine redusa (intre 2,0 si 2,8) avand epicentrul in Vrancea si Moldova. Totodata in ultimele 7 zile au fost inregistrate in vecinatatea Romaniei alte miscari tectonice: doua cu magnitudinea de 3,1 in Marea Neagra si alte opt similare in Turcia, Bulgaria si pe teritoriul fostei Iugoslavii.

Aceasta activitate seismica intensa din zona tarii noastre confirma temerile seismologilor si totodata poate constitui o dovada a faptului ca metoda simpla si eficienta de fractionare a cutremurului functioneaza daca este aplicata cu credinta si perseverenta. Este evident pentru oricine faptul ca o serie de mai multe cutremure mici pot detensiona treptat straturile geologice evitandu-se astfel un cutremur de proportii. De aceea este extrem de important ca o multime cat mai mare de oameni constienti de puterea gandului, a meditatiei si a rugaciunii colective sa actioneze concomitent la momentele indicate in procedeu pentru a fi continuat acest proces de detensionare treptata a scoartei terestre din zona Romaniei prin producerea mai multor cutremure de mica intensitate. Astfel se pot evita producerea unui cutremur de proportiile celui din anul 1977, precum si eventuale pierderi de vieti omenesti sau pagube materiale importante.

In acelasi timp este important sa avem in vedere ca aceasta mobilizare colectiva ar putea totodata proteja tara noastra si de alte evenimente negative globale sau regionale (de exemplu in cazul unor eventuale conflicte militare in care din pacate conducerea politica actuala intentioneaza sa ne implice intr-un mod iresponsabil). O serie de dovezi in acest sens sunt oferite in articolul Meditatia colectiva previne razboiul, reduce violenta si scade infractionalitatea.

2 comentarii :

  1. Bineinteles ca functioneaza :) Gratie ajutorului primit de la bunul Dumnezeu. Si o sa Ii cerem supremul ajutor, la unison, in continuare pana in 30 aprilie 2011 :)

    RăspundețiȘtergere