Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 24 noiembrie 2010

Patru cutremure într-o singură oră, în Vrancea şi Galaţi

Niciun comentariu :
Nu mai puţin de patru cutremure au avut loc marţi seară în România, într-o singură oră. Seismele au fost de mică intensitate, dar specialiştii spun că astfel de evenimente sunt rare. Trei dintre cutremure s-au produs în zona Vrancea, în timp ce al patrulea a avut loc în zona Galaţi.

Deşi au fost seisme de suprafaţă, ele nu s-au resimţit nici în localităţile apropiate de epicentru. Cel mai puternic a avut o magnitudine de 3 pe scara Richter, iar cel mai slab de doar 2,4.

Potrivit Centrului Seisimic Euro Mediteranean, primul cutremur s-a produs la ora locală 00:55 şi a avut o magnitudine de 2,8 pe scara Richter. Epicentrul a fost localizat la 37 de kilometri Vest de Focşani şi 37 de kilometri Nord-Vest de Râmnicu Sărat, la o adâncime de 24 de kilometri.

Cel de-al doilea seism a avut loc după circa 13 minute şi a avut o magnitudine de 2,5 pe scara Richter. Cutremurul s-a produs la 18 kilometri Nord-Vest de Galaţi şi 10 kilometri Sud-Est de Pechea. Epicentrul a fost localizat la o adâncime de 12 kilometri.

Al treilea cutremur s-a produs la ora locală 01:51, la o adâncime de 26 de kilometri. Potrivit seismologilor, acesta a avut o magnitudine de 3 pe scara Richter, iar epicentrul a fost localizat foarte aproape de primul cutremur.

Ultimul seism a fost înregistrat la ora 01:56 în aceeaşi zonă - 37 kilometri Vest de Focşani, 35 kilometri Nord-Vest de Râmnicu Sărat. Magnitudinea acestuia a fost de 2,4 pe scara Richter, iar adâncimea la care s-a produs a fost de 25 kilometri.
Sursa: Antena3

Cititi si: MESAJ REFERITOR LA UN POSIBIL CUTREMUR IN PERIOADA IMEDIAT URMATOARE

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu