Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 7 iunie 2011

Tehnicile din Yoga si Tantra il ajuta pe Sting sa faca dragoste timp de mai multe ore

Niciun comentariu :
Spre deosebire de alte staruri rock, Sting straluceste, atat pe scena, cat si in existenta cotidiana.

La inceputul carierei a fost profesor de literatura la o scoala de fete din Anglia, insa curand a dat curs chemarii pentru muzica, devenind conducatorul celebrei formatii The Police, principal exponent al miscarii New Wave.

Mai tarziu a inceput sa cante de unul singur, experimentand o fuziune a mai multor stiluri de muzica, din variate arii culturale. Mesajul fundamental al muzicii sale este un apel la trezire adresat constiintei omenirii.

Spre deosebire de alte staruri rock, Sting straluceste, atat pe scena, cat si in viata de toate zilele. Incepand cu anul 1991 a fost atras de Yoga.

A dedicat o mare parte din timpul si energia sa practicand ceea ce se cheama Karma Yoga - a sluji lumea. A donat milioane de dolari pentru pace.

A intemeiat Rainforest Foundation, care ajuta populatiile indigene si care, in Brazilia, a salvat milioane de acri de padure.


Locuieste impreuna cu Trudie si cu cei cinci copii ai lor intr-un castel aflat langa Stonehenge, regiune in care se spune ca s-ar fi petrecut povestea Regelui Arthur si a Cavalerilor Mesei Rotunde.

Trudie, sotia sa, a fost actrita la Royal Shakespeare Company. A primit un premiu de regie pentru un film documentar despre situatia actuala a conducatorilor miscarii anticomuniste de protest din Piata Tien An Men. Ocupa postul de directoare la Rainforest Foundation si este, la randul ei, o yoghina entuziasta.

Sting si Trudie au afirmat, in repetate randuri, ca ei reusesc sa-si pastreze bunastarea fizica si spirituala, si sa sustina ritmul atat de intens al multiplelor activitati pe care le depun, numai datorita practicarii perseverente a tehnicilor Yoga.

Inainte de a-l cunoaste pe mentorul sau, Danny Paradise, un yoghin muzician care intreprinde turnee prin toata lumea, Sting nu stia despre Yoga decat ca trebuie sa stai mult cu picioarele incrucisate si sa-ti contempli buricul.

Obisnuia sa alerge opt kilometri pe zi, era in forma si credea ca exercitiile Yoga nu vor prezenta pentru el nici un fel de dificultate, dar la prima lectie a trebuit sa se dea batut, dupa numai 20 de minute. Observand stapanirea, forta si gratia cu care Danny Paradise realiza exercitiile, s-a hotarat sa devina elevul sau.

Urmatoarea lectie a avut loc chiar a doua zi, in gradina castelului, unde, impreuna cu Trudie, sub privirile mirate ale obisnuitilor casei, a invatat tot felul de posturi insolite.


De atunci a practicat Yoga aproape in fiecare zi, timp de aproximativ doua ore, realizand cu uimire ca, asa cum ii spusese Danny Paradise, timpul pare a se dilata pentru a ingloba durata acestor exercitii.

"Daca practic, dis-de-dimineata, asana-e si pranayama din plin, am mult mai multa energie pentru intreaga zi. Realizez mai multe lucruri. Mintea mea este mai linistita. Unul din cele mai interesante lucruri este faptul ca incep sa-mi cunosc corpul si sa-mi dau seama ca anumite blocaje fizice sunt rezultatul unor probleme psihologice. De exemplu, mi s-a spus la inceputul practicii Yoga ca rigiditatea muschilor coapsei tine de tendintele mentale violente.

Am urmarit sa elimin aceste tendinte, si am constatat apoi ca si rigiditatea respectiva a disparut.

Exista mai multe avantaje decat as fi crezut, si nu numai de natura fizica ori mentala. Cu cat te adancesti in practica Yoga, cu atat mai mult realizezi ca Yoga este o cale catre inalta spiritualitate."

Dupa ce a reusit sa execute rotatia muschilor drepti abdominali (nauli) si unele contractii (bandhas), a aflat ca aceste tehnici sunt foarte folositoare in plan sexual, permitand controlul ejacularii si facand ca actul amoros sa dureze mult mai mult, realizand astfel, prin plusul de energie asimilat, efecte extrem de benefice in orice directie creatoare.



Desi mult timp nu a facut declaratii publice despre cate ore poate face dragoste, in mod continuu, in maniera yoghina - cu continenta - pentru a nu starni controverse si invidie, totusi, recent, intr-un interviu difuzat pe un post romanesc de televiziune, el a spus ca atunci cand timpul ii permite, face dragoste 8 ore cu o pauza de masa la 4 ore. Recunoaste ca pe aceasta cale a obtinut rezultate extraordinare, cu atat mai deosebite cu cat relatia sa cu sotia este mult mai armonioasa.

"Inainte de a practica Yoga mergeam la biserica pentru ca asa fusesem educat, dar nu o faceam din inima. Acum nu mai pot concepe universul fara Dumnezeu. Stiu ca exista un plan mai inalt decat cel uman, cu alt nivel de intelegere si compasiune, care isi are in acelasi timp o corespondenta clara, dar oculta, in fiinta noastra. Exista diverse metode de acces catre divinitatea din noi. Yoga este una dintre cele mai eficiente cai. Prin ea, muzica devine meditatie si rugaciune."


Sting considera ca perioada actuala este cea mai potrivita pentru practica perseverenta a tehnicilor Yoga (in care avem cea mai mare nevoie de ele), deoarece traim vremuri cu adevarat complexe - o perioada de mari tulburari si schimbari. Multi dintre noi sunt ingrijorati de aceste vremuri. Yoga este un bun antidot pentru toate aceste temeri. Yoga ne va ajuta sa iesim mult mai usor din paranoia istoriei.

"In meditatia profunda, atunci cand te afli fata in fata cu aceasta imensitate a eternitatii, trebuie sa ai incredere in ceva care sa te apere de teama. Am invatat sa am incredere in iubire. Iubirea fata de omul cu care esti, iubirea fata de membrii familiei si iubirea fata de prieteni. Iubirea fata de simplitate si dragostea de adevar. Cred ca fara dragoste nimic nu are sens. Suna ca un truism, dar este un adevar. Dragostea invinge, cu adevarat, totul."

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu