Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 4 iulie 2011

Topul tarilor cele mai afectate in cazul impactului Terrei cu un asteroid

Niciun comentariu :
Cercetatorii au alcatuit topul tarilor care vor fi cel mai grav afectate in cazul in care un asteroid va lovi Terra. Aceste tari vor suferi pierderi colosale de vieti omenesti si se vor reface cel mai greu, in cazul in care acest lucru ar fi posibil.

Tarile in care nu ar fi bine sa te afli in cazul unui impact sunt: China, Indonezia, India, Japonia, SUA, Philippine, Italia, Marea Britanie, Brazilia si Nigeria.

In aceste tari se preconizeaza ca se va inregistra cel mai mare numar de victime.

Topul a fost alcatuit de cercetatorii de la Universitatea Southampton folosind un soft numit NEOimpactor, asemanator celui detinut de NASA.

Pericolul impactului cu un asteriod a fost facut public in urma cu o saptamana, cand un asteroid de marimea unei case s-a apropiat la o distanta de 12000 de kilometri de Pamant. Initial Asteroidul a fost tratat superficial, insa o statie spatiala a fost evacuata in ultimul moment de teama unui impact. Asteroidul a fost descoperit cu doar cateva zile inainte de a se apropia de Terra.

"Impactul cu un asteroid este o amenintare din ce in ce mai mare, find singura catastrofa de proportii pe care ar putea sa o infrunte omenirea" a declara Nick Bailey, profesor la Universitatea Southampton. "Consecintele asupra populatiei si infrastructurii in urma unui impact cu un asteroid ar fi enorme."

Conform site-ului DailyGalaxy.com, un asteroid cu diametrul de circa 20 de kilometri ar distruge fauna si vegetatia pe Terra. Un asemenea asteroid se pare ca ar fi dus la disparitia dinozaurilor acum 65 de milioane de ani.

Pamantul a scapat pana acum de un asemenea dezastru datorita campului gravitational al planetei Jupiter.
Sursa: Dailymail

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu