Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 28 iunie 2011

Adevărul despre ''revoluţiile'' arabe şi războiul din Libia, partea a II-a. Petrolul, aurul, americanii şi Irakul

Niciun comentariu :
Am văzut în episodul anterior care este adevăratul motiv pentru care au fost declanşate recent "revoluţiile" arabe şi războiul din Libia. Pentru a înţelege mai bine cum a ajuns dolarul în postura de monedă internaţională dominantă, de ce acest statut este apărat cu preţul a milioane de vieţi, prin distrugerea sistematică a unor ţări şi cum au devenit personaje precum Saddam Hussein, Muammar Ghaddafi sau Mahmud Ahmadinejad extrem de periculoase pentru imperiul american datorită intenţiei de a renunţa la schimburile comerciale în dolari, este necesar un scurt istoric.

O naţiune-stat îşi taxează proprii cetăţeni, în timp ce un imperiu, taxeaza alte naţiuni-state. Istoria imperiilor, de la Grecia Antică, la Imperiul Roman şi până la Imperiile Otoman şi Britanic, ne învaţă că fundaţia economică a oricărui imperiu este taxarea altor naţiuni sau a subiecţilor acestora. Abilitatea imperială de a taxa a fost bazată întotdeauna pe o economie mai bună şi mai puternică, şi ca o consecinţă, pe o armată mai bună şi mai puternică prin care, paşnic sau militar, se impunea taxa. O parte din aceste taxe erau folosite pentru a îmbunătăţi standardul de viaţă din imperiu, iar cealaltă parte era folosită pentru a întări dominaţia militară care făcea posibilă colectarea acelor taxe.
Istoric, taxarea statelor s-a făcut în diverse forme, de obicei în aur şi argint acolo unde acestea erau considerate monedă, dar de asemenea în sclavi, soldaţi, recolte, şeptel sau alte resurse agricole, naturale, în general orice bunuri economice solicita imperiul şi puteau fi furnizate de către naţiunile vasale. Taxarea a fost întotdeauna directă: naţiunile supuse predau pur şi simplu banii (aur/argint) sau bunurile economice, direct imperiului.
Pentru prima dată în istorie, în secolul douăzeci, Imperiul American a obţinut puterea de a taxa lumea în mod indirect – nu prin impunerea unor sisteme de plata a taxelor la fel ca imperiile precedente, ci prin distribuirea propriei sale monede, dolarul american, celorlalte naţiuni, în schimbul bunurilor, cu intenţia de a devaloriza în timp aceşti dolari şi a-i rascumpara înapoi mai târziu cu mult mai puţine bunuri economice. Diferenţa între valoarea dolarului în momentul tranzacţiei initiale şi valoarea dolarului devalorizat din momentul răscumpărării sale reprezintă taxa imperială americană. Iată cum a apărut.
La începutul secolului 20, economia americană începea să domine economia mondială. La acea vreme dolarul american era garantat cu aur, astfel încât valoarea lui nici nu creştea şi nici nu scădea pentru ca era mereu convertibil într-o aceeaşi cantitate fixă de aur. Marea Depresiune şi inflaţia care a precedat-o din 1921 pâna in 1929 a mărit substanţial cantitatea de bani de hârtie aflată în circulaţie, fără o creştere proporţională a rezervelor de aur. Aceasta a făcut imposibilă convertirea dolarului în aur. În consecinţă, în 1932 preşedintele american Franklin Delano Roosevelt a decuplat valoarea monedei americane de cantitatea aur pe care aceasta o reprezenta. Până la acest punct America dominase economia mondială, dar din punct de vedere economic, nu era încă un imperiu propriu-zis. Valoarea fixă în aur a dolarului nu permitea americanilor să obţină beneficii economice de la alte ţări prin furnizarea dolarilor convertibili în aur.
Economic, Imperiul American s-a născut odată cu ratificarea sistemului Bretton Woods în 1945. Dolarul a fost făcut doar parţial convertibil în aur – convertibilitatea în aur era disponibilă doar guvernelor străine, dar nu şi instituţiilor private. În acel moment dolarul american a fost stabilit ca moneda de referinţă la nivel international. Acest lucru a devenit posibil pentru că în timpul celui de-al doilea război mondial America furnizase aliaţilor săi hrană şi echipament militar, acceptând plata în aur, acumulând astfel o cantitate semnificativă din rezervele de aur mondiale.

Un imperiu economic nu ar fi fost posibil dacă dolarul ar fi rămas complet convertibil în aur, cantitatea de dolari fiind limitată de cantitatea de aur disponibilă şi răscumpărarea dolarului făcându-se la valoarea fixă stabilită. În realitate însă masa monetară în dolari a fost crescută cu mult peste cantitatea de aur disponibilă, iar aceşti dolari au fost distribuiţi străinilor în schimbul bunurilor acestora. Americanii nu intenţionau să răscumpere aceşti dolari la aceeaşi valoare – cantitatea de aur deţinută de ei era insuficientă, iar masa monetară în dolari creştea permanent, astfel încât dolarii respectivi se depreciau constant. Deprecierea constantă a rezervelor de dolari deţinute de străini datorită deficitelor comerciale americane este echivalentul unei taxe – o taxare prin inflaţie.
În 1971 când străinii au cerut plata în aur pentru dolarii pe care îi deţineau, guvernul american a fost pus în imposibilitate de plată. Consecinţa acestei imposibilităţi de plata a fost ruperea legăturii aur-dolar sau suspendarea totală a convertibilităţii dolarului în aur. Însă interpretarea corectă a acestui eveniment este falimentul, aşa cum orice bancă comercială este declarată falimentară atunci când nu-şi poate plăti datoriile.
Cu toate acestea prin decizia luată, în loc să falimenteze America s-a declarat pe sine un imperiu. Ea acumulase cantităţi enorme de bunuri de la restul lumii fără a avea vreo intenţie de a le returna. Lumea a început să fie efectiv taxată ori impozitată şi nu putea face nimic pentru a se opune: nu putea forţa procedura falimentului Americii pentru a-i pune sechestru pe posesiunile sale în aur sau în alte bunuri şi nici nu putea să îşi însuşească cu forţa aceste bunuri declarând astfel un război şi apoi câstigându-l. Esenţialmente, America a impus lumii o taxa pe inflaţie şi astfel a colectat un impozit de la vasali.
Din acel moment, pentru a susţine Imperiul American şi a continua să taxeze restul lumii via inflaţie, Statele Unite au decis să forţeze acceptarea globala a dolarului, care se deprecia continuu, ca moneda de schimb pentru unele bunuri şi astfel să facă lumea să păstreze rezerve de dolari din ce în ce mai mari, chiar dacă moneda se deprecia. Pentru ca toate statele lumii să acumuleze dolari, America trebuia să ofere un motiv economic, iar acest motiv a fost petrolul.

În 1971, când a devenit clar că SUA nu vor putea să răscumpere dolarii cu aur, a fost realizată o înţelegere alternativă pentru a menţine lumea dependentă de dolarul cu acoperire în hârtie. America a încheiat în 1972-73 o înţelegere fermă cu Arabia Saudita, prin care susţinea la putere dinastia Saudită cu condiţia ca aceasta să accepte doar dolari în schimbul petrolului. Impunându-şi dolarul ca unică monedă pentru liderul OPEC, el a fost practic impus tuturor membrilor OPEC. Pentru că toate statele lumii trebuiau să cumpere petrol de la tările arabe, au fost obligate astfel să-şi facă rezerve de dolari. Şi deoarece, nevoia de petrol a lumii e în continuă creştere, iar preţul petrolului e de asemenea în continuă creştere, cererea de dolari de pe piaţă nu poate decât să crească la rândul ei. Dolarii nu mai puteau fi schimbaţi în aur însă acum puteau fi schimbaţi în petrol.
Esenţa economică a acestei înţelegeri este că dolarul a primit o virtuală acoperire în petrol. Cât timp situaţia va ramâne la fel, lumea va trebui să acumuleze cantităţi mereu mai mari de dolari, pentru că aceşti dolari sunt necesari pentru a cumpăra petrol. Cât timp dolarul este singura monedă acceptată ca plată pentru petrol, dominaţia sa este asigurată, iar Imperiul American poate continua taxarea întregului glob. Dacă, dintr-un motiv oarecare, dolarul şi-ar pierde convertibilitatea în petrol, Imperiul American ar înceta să existe, pentru că n-ar mai fi capabil să taxeze o lume independentă de nevoia de a acumula dolari. Astfel, supravieţuirea imperiului dictează ca petrolul să fie tranzacţionat doar in dolari. De asemenea, implică existenţa unor state deţinătoare de rezerve petroliere suficient de slăbite, economic şi militar, pentru a nu cere plata petrolului lor în altă monedă. Dacă cineva ar accepta plata în altă monedă, el ar trebui convins, fie prin mijloace politice, fie prin cele militare, să se răzgândească.
Primul care a început să ceară plata în Euro pentru petrol, a fost Saddam Hussein, la sfârşitul anului 2000. La început, cererea sa a fost întâmpinată cu dispreţ, apoi ignorată, dar pe măsură ce devenea clar că decizia lui era extrem de serioasă (şi-a convertit chiar şi rezerva irakiană de 10 miliarde de dolari, de la ONU, în Euro) americanii au început să exercite presiuni politice pentru a-l "ajuta" să-şi schimbe părerea. Alte ţări ca Iranul, începeau să accepte, de asemenea, plata pentru petrol în alte monede, în special Euro şi Yen. Pericolul pentru dolar era real şi imediat, se impuneau acţiuni punitive. Războiul lui Bush cu Irakul nu a avut nimic de-a face cu vreo armă de distrugere în masă, cu apărarea drepturilor omului, cu răspândirea democraţiei sau măcar cu capturarea câmpurilor petroliere. A fost vorba despre apărarea dolarului, adică a Imperiului American. A fost vorba despre un exemplu dat oricui ar cere plata pentru petrol în alte monede decât dolari.
Mulţi l-au criticat pe Bush pentru înscenarea războiului din Irak cu scopul de a obţine controlul asupra câmpurilor petroliere. Însă aceşti critici nu pot explica de ce avea Bush nevoie de acele câmpuri – putea să continue să tipareasca pur şi simplu dolari şi cu ei să cumpere petrolul, aşa cum a făcut-o întotdeauna. Trebuie să fi avut un alt motiv pentru invazia Irakului.

Istoria ne învaţă că un imperiu porneşte un război pentru două motive: (1) pentru a se apăra sau (2) pentru a profita de pe urma lui. Economic vorbind, pentru ca un imperiu să iniţieze şi întreţină un război, beneficiile acestui razboi trebuie să depăşească costurile lui militare şi sociale. Beneficiile derivate în mod direct din câmpurile petroliere nu pot justifica pe termen lung, costul militar al operaţiunii. Bush a pornit războiul pentru a apăra capacitatea Imperiului American de a taxa. Într-adevăr, acţiunile ulterioare confirmă aceasta: două luni după ce Statele Unite au invadat Irakul, programul “Petrol contra Hrana” a fost suspendat, conturile irakiene au fost convertite la loc în dolari, iar petrolul a început din nou să fie vândut doar contra dolari. Nimeni nu a mai putut cumpăra petrol în euro, supremaţia globala a dolarului a fost reinstaurată. Bush a coborât din avionul său cu reacţie şi s-a declarat victorios: misiunea era într-adevăr îndeplinită – Bush a apărat cu succes dolarul american şi Imperiul American.
Mai recent criza financiară mondială a făcut mai multe ţări să propună schimbarea monedei folosite în tranzacţiile internaţionale, mai exact să refuze dolarul american şi să opteze pentru înlocuirea acestuia cu aurul. Muammar Ghaddafi a fost cel care a încercat să refacă planurile generalului De Gaulle de la sfarşitul anilor '60 - de a refuza bancnotele de hârtie şi de a utiliza din nou monede de aur ca pe vremuri. Acest proiect a fost pregătit intens timp de mai mulţi ani, iar Ghaddafi a militat pentru ca ţările africane să se unească toate într-un stat puternic şi să înceapă utilizarea monedelor de aur. Egiptul era pregătit să ia parte la el, de aceea "revoluţiile arabe" au început acolo iar CIA a intervenit pentru a distruge planurile cu privire la ieşirea acestor ţări din coruptul sistem bancar. Pentru că mafia bancară nu i-a putut ierta această iniţiativă, am asistat apoi la atacarea militară ilegală a Libiei a cărui reală motivaţie am detaliat-o în prima parte a articolului.
Sursa: FSO Editorials: "The Proposed Iranian Oil Bourse" - Krassimir Petrov, Ph.D., Austrian Macro Economist/Investment Strategist

marți, 14 iunie 2011

Dezvaluirile incendiare ale unui bancher elvetian despre grupul Bilderberg

Un comentariu :
Un bancher elvetian, care a participat la intruniri ale grupului si care tocmai de aceea prefera sa-si pastreze anonimatul, a acordat in luna mai la Moscova un interviu incendiar redactorilor de la publicatia Noviden. Conform marturiei elvetianului, grupul Bilderberg se foloseste de bancile elvetiene pentru a finanta rasturnari de guvern, falimentarea unor tari, coruptia unor oficiali si chiar uciderea unor persoane care au putere sa se opuna politicilor grupului.

Nu toti participantii la intrunirile Bilderberg au cunostinta de aceste lucruri, pentru ca si in sanul grupului de elita la fel ca si in sanul francmasoneriei exista „bisericute”. Josef Ackermann, director executiv al Deutsche Bank si membru al comitetului de varf al Bilderbergilor este acuzat de bancherul elvetian ca orchestreaza multe dintre aceste activitati oculte. Ideea care ii este cea mai draga lui Ackermann si la care lucreaza asiduu este cenzurarea internetului.

I: Ce puteti sa ne spuneti despre activitatile dvs ca bancher?

R: Am lucrat in sistemul bancar elvetian timp de multi ani, chiar si ca director al uneia dintre cele mai puternice banci. Atunci am fost implicat in plata pentru asasinarea unui presedinte de stat. Am participat la intrunirea directorilor bancii, in care s-a hotarat sa se plateasca pentru aceasta actiune. Asta m-a dat peste cap rau de tot. Un serviciu secret strain a trimis o cerere scrisa de mana prin care solicita plata unei sume pentru o persoana care lichidase un presedinte! Si nu a fost singurul caz de acest fel. Am primit o seama de astfel de cereri scrise de mana din partea unor servicii secrete , care aveau fonduri pentru organizarea de revolutii ori pentru ucideri la comanda. Eu confirm ceea ce a scris John Perkins in cartea sa „Confessions of an Economic Hit Man”. Exista un sistem financiar pentru astfel de operatiuni si unele banci elvetiene fac parte din el.

I: Ne poti spune despre ce banci este vorba si cine anume din aceste banci este implicat?

R: Este vorba de una dintre cele trei banci elvetiene din varf la timpul asasinarii acelui presedinte din lumea a treia. Mai mult, nu-mi risc viata. Eram mai multe persoane la adunare cand cineva a venit cu acea cerere si cum era vorba de o suma mare cash, a trebuit sa se faca o informare sumara a spetei. Dupa care directorii au zis „O.K!”

I: Ce fel de fonduri erau acestea?

R: Speciale! Codificate. Cifrul venea odata cu cererile. Asa functionau, conform intelegerilor la varf. Cererile care deblocau cele mai mari sume erau scrise de mana! Trebuiau descifrate. Ele contineau sume de bani pentru asasinate, pentru organizarea de greve, de revolte si pentru finantarea unor partide de opozitie in diverse tari. Stiu membri ai grupului Bilderberg care sunt implicati in asa ceva.

I: Macar ne puteti spune in ce decada se intamplau astfel de operatiuni?

R: In anii ’80.

I: Aveati vreo problema sa lucrati cu astfel de fonduri?

R: O mare problema. Nu mai puteam sa dorm. De-asta am si parasit banca pana la urma. Erau implicatii periculoase. Cei care organizasera fondurile erau membri ai unor servicii secrete, cele mai multe din tari vorbitoare de limba engleza. Trebuia sa platim criminali care ucideau oameni ce se opuneau planurilor Bilderberg, FMI si Banca Mondiala, de exemplu.

I: De ce ne acordati acest interviu? Sau de ce ni-l acordati acum?

R: Pentru ca Bilderbergii se intrunesc anul acesta in Elvetia. Pentru ca situatia mondiala devine din ce in ce mai critica si pentru ca bancile elvetiene sunt implicate in actiuni lipsite de etica, dispunand de fonduri aflate in afara oricarui control financiar si e vorba de sume cu multe, multe zerouri.

I: Miliarde?

R: Mii de miliarde, in afara taxelor! Ceea ce se intampla este impotriva sistemului elvetian al valorilor, bazat pe incredere, bunavointa si neutralitate. Am asistat la discutii care sunt impotriva principiilor democratice. Directorii bancilor elevetiene nici nu mai sunt elvetieni, ci vin din afara, majoritatea anglo-saxoni, americani, britanici care nu respecta neutralitatea declarata a elvetienilor. Acestia distrug Grecia, Spania, Portugalia, Irlanda si Elvetia, care este tinta acum, cand nu mai au nevoie de ea. Josef Ackermann este cetatean elvetian, dar este in fruntea unei banci straine si se foloseste de putere ca sa distruga.

I: Oamenii despre care ne-ati vorbit vor fi prezenti anul acesta la intrunirea Bilderbergilor de la St. Moritz?

R: Categoric. Dispun de sume enorme de bani si au un plan. Vor distruge economia Europei si vor construi alta in China. Pana atunci, au deschis pietele europene pentru marfurile chineze. Sisteme de invatamant europene cad, iar noua generatie va sti din ce in ce mai putin. Asta va distruge Europa pe termen lung.

I: Credeti ca intalnirea din Elvetia de anul acesta are valoare simbolica? In 2009 s-au intalnit in Grecia, in 2010 in Spania, iar acum, aceste tari sunt pe marginea prapastiei. Credeti ca asa o sa se intample si cu Elvetia?

R: Este un obiectiv al lor. Elvetia nu este in UE, nici in „zona euro” si categoric nu este controlata de la Bruxelles. Vorbesc de Elvetia ca tara, nu ca sistem bancar, pentru ca acesta e deja al lor si-l manevreaza cum vor. Intalnirea de aici transmite acest mesaj, ca urmam!

I: Care sa fie telul lor? Vor sa creeze o dictatura globala controlata de mari corporatii, fara state suverane?

R: Exact. Iar suveranitatea statelor se consuma prin datoriile pe care le fac la aceste organizatii. Ei urmaresc falimentarea statelor de parca ar fi vorba de banci. Numai asa pot sa-si impuna interesele si sa dicteze. UE simte deja apasarea de fier a grupului Bilderberg.

I: Ce ar putea sa-i stopeze?

R: De aceea am acceptat sa dau acest interviu. Exista ceva la indemana tuturor care-i poate stopa: adevarul! Nu le place sa fie in lumina, deci puneti reflectoarele pe ei! Transparenta in politicile bancare si la toate nivelurile societatii i-ar stopa cu siguranta.

I: Care banci elvetiene sunt implicate?

R: Cele care-si antreneaza staff-ul dupa valori anglo-saxone, nu cele autentic elvetiene, care au cel mai corect sistem. E vorba de bancile care opereaza la nivel global.

I: Deci trebuie sa-i expunem public, sa aratam cine sunt Bilderbergii.

R: Cazul Strauss-Kahn este o oportunitate de a arata cine sunt si cum sunt. Sunt corupti, cu minti bolnave, plini de vicii pe care le ascund sub pulpana ordinului lor. Unii sunt ca Strass-Kahn, violatori, altii sunt sado masochisti, altii pedofili si multi sunt satanisti. Uitati-va la simbolurile sataniste pe care le afiseaza unele banci, inclusiv Rothschild Bank din Zurich. Oamenii acestia sunt santajabili din cauza slabiciunilor lor. Trebuie sa urmeze strict ordine si cine vrea sa iasa din rand, imediat sunt expusi, cu reputatia distrusa sau chiar ucisi. Strauss-Kahn, de exemplu –din cauza viziunilor lui socialiste – putea s-o pateasca si mai rau, putea sa fie ucis!

I: Daca Ackermann este un factor de decizie in comitetul Bilderbergilor, credeti ca e implicat in astfel de actiuni?

R: Da, dar nu numai el. Mai sunt multi altii, ca de exemplu Christine Lagarde, care va fi, probabil, viitoarea sefa a FMI. Si ea este membra Bilderberg, ca si Sarkozy si Obama. Planul lor actual este cenzurarea internetului, care este liber si prin care circula adevarul despre obiectivele lor. Pe motivul ca este utilizat de teroristi sa-si transmita mesaje, vor ajunge sa controleze si internetul. Sau cine stie ce atrocitate inventeaza ca sa realizeze acest plan.

I: De asta va e tema.

R: Nu e vorba doar de teama. Oamenii astia nu au scrupule in a da ordine de asasinare. Daca vor avea senzatia ca pierd controlul, asa cum se intampla din cauza opozitiei fata de FMI a populatiei din Grecia si Spania si posibil in curand si in Italia, nu vor ezita sa inventeze o noua „retea Gladio”. Am fost aproape si de aceasta retea. Instiga la terorism si sponsoriza grupuri teroriste, pentru a controla guvernele din state europene, precum Italia, unde uciderea lui Aldo Moro a fost platita prin sistemul pe care ti l-am descris.

I: Ackermann face parte dintr-un astfel de sistem?

R: Sunteti jurnalisti, urmariti-i cariera si mai ales cat de repede a ajuns in top. Dar sistemul functioneaza in toata lumea si implica o multime de oameni.

I: De ce credeti ca mass media occidentala nu trateaza acest subiect?

R: Pentru ca ori exista o intelegere cu patronii, ori, daca acestia sunt recalcitranti, le cumpara publicatiile.

I: Cati dintre participanti sunt avizati de planurile lipsite de etica ale grupului?

R: Exista un cerc interior in care ii gasesti pe satanisti. In afara acestui cerc, oamenii neinformati si chiar naivi sunt din ce in ce mai multi.

Sursa: Noviden.info, Traducere: Adina Mutar

sâmbătă, 11 iunie 2011

Atacat de autorităţi şi concerne farmaceutice, un doctor a vindecat timp de 30 de ani cancere în faza terminală - documentarul Burzynski-The Movie

Niciun comentariu :
Conform anunţului producătorului puteţi viziona gratuit pe o perioada de timp limitată un film documentar deosebit despre un doctor care a luptat singur împotriva giganticelor concerne farmaceutice pentru recunoaşterea unui remediu valid împotiva cancerului. Daţi mai departe şi altora. Acest film poate salva vieţi.

În ultimii 30 de ani un doctor pe nume Stanislaw Burzynski a vindecat oameni de cancer. El este un medic obişnuit care conduce propria lui clinică de cercetare în Texas. Tehnicile lui non-toxice le fac pe cele folosite în mod curent pentru tratamentul tumorilor canceroase – cum ar fi chimioterapia sau iradierea până la moarte – să pară de domeniul preistoriei. Studiile oficiale arată că tratamentul său este de 3000 de ori mai eficient în tratarea şi vindecarea cancerului decât chimioterapia. Cu toate acestea, Burzynski a întâmpinat o grămadă de dificulăţi în a oferi lumii descoperirea sa - “antineoplastonii”, o metodă de terapie care vizează direct genele vinovate de apariţia cancerului.
Pentru că nu şi-a vândut leacul revoluţionar vreuneia din concernele farmaceutice care domină piaţa, a descoperit că guvernul şi alte instituţii independente nu prea sunt dispuse să îl ajute. Mai mult, l-au dat în judecată în repetate rânduri. Ba chiar a devenit şi ţinta unor campanii negative atât în presa de specialitate cât şi în cea destinată publicului larg, s-a încercat izolarea şi eliminarea din lumea medicală, închiderea clinicii sale şi chiar arestarea lui.
"Burzynski" este povestea medicului şi doctorului în biochimie Stanislaw Burzynski care după zeci de ani de luptă a câştigat cea mai mare, mai complicată şi mai plină de abuzuri bătălie juridică din istoria Americii împotriva FDA - Food & Drug Administration (Autoritatea pentru Alimentaţie şi Medicamente).

La baza victoriilor doctorului Burzynski în lupta cu guvernul Statelor Unite a stat descoperirea antineoplastonilor, particule care au drept ţintă o gena ce induce cancerul. Medicamentul său a încheiat în 2009 faza a II-a a studiilor clinice supravegheate de FDA şi a început faza finală de testare în 2011. Singurele obstacole rămase: cele 300 de milioane de dolari ce trebuie achitate în această etapă finală şi cerinţa FDA-ului ca pacienţii inoperabili să fie totodată trataţi şi cu radiaţii.

Aprobarea antineoplastonilor va marca momentul în care pentru prima oară în istorie un simplu om de ştiinţă şi nu o companie farmaceutică va deţine un brevet şi drepturile exclusive de distribuţie pentru o descoperire medicală revoluţionară care poate salva milioane de vieţi.

Antineoplastonii sunt responsabili pentru vindecarea unora dintre formele cele mai incurabile de cancer în fază terminală. În film sunt prezentaţi mai mulţi supravieţuitori care au ales tratamentul doctorului Burzynski în locul unei intervenţii chirurgicale, a chimioterapiei sau a radiaţiilor - împreună cu toate actele medicale pe baza cărora au fost elaborate atât fatalistele diagnostice precum şi vindecarea completa.

Trailer 1


Trailer 2

vineri, 10 iunie 2011

DNA anchetează masoneria!! Demnitari de rang înalt s-au înfrăţit cu interlopii constănţeni

Niciun comentariu :
Pornind de la un banal dosar al Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, structura teritoriala anticoruptie a declansat monitorizarea a sute de persoane apartinand unor renumite loji masonice. De trei ani de zile, s-au strans probe privind puternicele legaturi oculte dintre o serie de oameni cu inalte functii de conducere ale institutiilor statului sau din domeniul privat.

Astfel, pe lista celor aflati sub supravegherea DNA si, dupa informatiile noastre, si ale SRI – ului se numara inspectori sefi din Politia Romana, interlopi, primari, oameni de afaceri, procurori, membri CSM, comandanti DGA(Directia Generala Anticoruptie), reprezentanti ai organizatiilor patronale si chiar inalti reprezentanti ai Guvernului Romaniei.

Favorizarea infractorului
Totul ar fi pornit de la cercetarea declansata in jurul informatiilor ca unii interlopi constanteni ar fi protejati de catre ofiteri superiori de Politie, fapte ce ar fi avut loc in anul 2007. Apoi, in in dosarul 1041/P/2008 se obtin mandatele de interceptare a convorbirilor si a comunicarilor telefonice dintre mai multe persoane suspectate de comiterea infractiunii de favorizare a infractorului, prin atragerea celor care aveau probleme cu legea in randurile masonilor. Dupa sursele noastre, protejatii erau initiati in Loja „Steaua Sudului”, unde erau „frati” multi membri cu functii de conducere in diverse institutii ale statului. Un an mai tarziu, in 2009, dosarul ar fi fost preluat de catre structurile centrale ale DNA si tot de atunci este foarte posibil sa fi demarat si o ancheta paralela a SRI.

Insotiri la ungeri
Dupa cum reiese din rezolutia procurorului anticoruptie care a coordonat ancheta, toti cei luati in colimator se aflau in relatii de colaborare mai mult decat stranse. Astfel, noii membri erau insotiti de cei mai vechi atunci la ungerea lor intr-o loja masonica, dupa care participau la receptii private, in restaurante retrase, inchiriate cu totul, pana dis de dimineata. Practic, unele dintre aceste chefuri prelungite au fost la randul lor atent monitorizate de catre ofiterii anticoruptie. In plus, procurorii retin si ca din interceptarea convorbirilor telefonice reiese ca „fratii” se sfatuiau reciproc in fiecare zi, de la probleme de serviciu si pana la scandalurile conjugale. Supravegherea a fost atat de draconica incat DNA –ul stie si ca atunci cand se duceau la un sprit la carciuma, cei filati plateau intotdeauna „nemteste”!!!
Sursa: National

miercuri, 8 iunie 2011

Epidemia globala de sinucideri şi depresie este provocata de amplificarea activităţii solare

2 comentarii :
Erupţiile solare au efecte devastatoare nu doar asupra climei, activităţii vulcanilor, mişcărilor scoarţei pământului, reţelelor electrice, sistemelor de telecomunicaţii şi sateliţilor, ci provoacă cumplite ravagii şi asupra psihicului şi comportamentului uman. Mai mulţi cercetători au descoperit corelaţii între prezenta radiaţiilor electromagnetice emise de erupţiile solare şi schimbările bruste de dispoziţie, depresii şi sinucideri.

Michael Berk de la Universitatea din Melbourne a descoperit existenţa unei legături între rata sinuciderilor şi numărul tot mai mare al furtunilor geomagnetice declanşate de explozii solare. Corelând statisticile cu datele erupţiilor solare el a constatat că în timpul acestora numărul sinuciderilor a crescut.

O cercetare efectuată la clinica Westbank din Falkirk, Stirlingshire, Anglia a revelat asocierea furtunilor geomagnetice provocate de exploziile solare cu o creştere a spitalizărilor provocate de depresii. Studiul sugerează că mecanismele biochimice umane sunt afectate de perturbările câmpului geomagnetic.

Un alt studiu realizat în Rusia a arătat acelaşi tip de corelare cu depresiile şi sinuciderile. Potrivit unui articol din revista NewScientist la suprapunerea graficelor "maximele de geomagnetism s-au potrivit cu maximele cazurilor de suicid, depresie, tulburări de dispoziţie şi anxietate".

Kelly Posner, un psihiatru de la Universitatea Columbia, susţine în acelaşi articol că explicaţia plauzibilă pentru asocierea dintre activitatea geomagnetică şi depresii sau sinucideri este perturbarea pe care furtunile geomagnetice o produc glandei pineale, cea care reglează ritmurile circadiene şi producţia de melatonină.

Toate aceste studii evidenţiază faptul că emisiile erupţiilor solare care ajung pe pământ pot avea efecte notabile asupra stărilor şi comportamentelor umane. Aşa că data viitoare când vă simţiti un pic tulburaţi sau deprimaţi verificaţi mai întâi pe site-ul http://www.spaceweather.com dacă există o intensificare a activităţii solare şi practicaţi câteva exerciţii Yoga care reglează funcţionarea glandei pineale.

Vă recomandăm să lecturaţi şi Programul planetar de acţiune urgentă NU APOCALIPSA.

marți, 7 iunie 2011

Tehnicile din Yoga si Tantra il ajuta pe Sting sa faca dragoste timp de mai multe ore

Niciun comentariu :
Spre deosebire de alte staruri rock, Sting straluceste, atat pe scena, cat si in existenta cotidiana.

La inceputul carierei a fost profesor de literatura la o scoala de fete din Anglia, insa curand a dat curs chemarii pentru muzica, devenind conducatorul celebrei formatii The Police, principal exponent al miscarii New Wave.

Mai tarziu a inceput sa cante de unul singur, experimentand o fuziune a mai multor stiluri de muzica, din variate arii culturale. Mesajul fundamental al muzicii sale este un apel la trezire adresat constiintei omenirii.

Spre deosebire de alte staruri rock, Sting straluceste, atat pe scena, cat si in viata de toate zilele. Incepand cu anul 1991 a fost atras de Yoga.

A dedicat o mare parte din timpul si energia sa practicand ceea ce se cheama Karma Yoga - a sluji lumea. A donat milioane de dolari pentru pace.

A intemeiat Rainforest Foundation, care ajuta populatiile indigene si care, in Brazilia, a salvat milioane de acri de padure.


Locuieste impreuna cu Trudie si cu cei cinci copii ai lor intr-un castel aflat langa Stonehenge, regiune in care se spune ca s-ar fi petrecut povestea Regelui Arthur si a Cavalerilor Mesei Rotunde.

Trudie, sotia sa, a fost actrita la Royal Shakespeare Company. A primit un premiu de regie pentru un film documentar despre situatia actuala a conducatorilor miscarii anticomuniste de protest din Piata Tien An Men. Ocupa postul de directoare la Rainforest Foundation si este, la randul ei, o yoghina entuziasta.

Sting si Trudie au afirmat, in repetate randuri, ca ei reusesc sa-si pastreze bunastarea fizica si spirituala, si sa sustina ritmul atat de intens al multiplelor activitati pe care le depun, numai datorita practicarii perseverente a tehnicilor Yoga.

Inainte de a-l cunoaste pe mentorul sau, Danny Paradise, un yoghin muzician care intreprinde turnee prin toata lumea, Sting nu stia despre Yoga decat ca trebuie sa stai mult cu picioarele incrucisate si sa-ti contempli buricul.

Obisnuia sa alerge opt kilometri pe zi, era in forma si credea ca exercitiile Yoga nu vor prezenta pentru el nici un fel de dificultate, dar la prima lectie a trebuit sa se dea batut, dupa numai 20 de minute. Observand stapanirea, forta si gratia cu care Danny Paradise realiza exercitiile, s-a hotarat sa devina elevul sau.

Urmatoarea lectie a avut loc chiar a doua zi, in gradina castelului, unde, impreuna cu Trudie, sub privirile mirate ale obisnuitilor casei, a invatat tot felul de posturi insolite.


De atunci a practicat Yoga aproape in fiecare zi, timp de aproximativ doua ore, realizand cu uimire ca, asa cum ii spusese Danny Paradise, timpul pare a se dilata pentru a ingloba durata acestor exercitii.

"Daca practic, dis-de-dimineata, asana-e si pranayama din plin, am mult mai multa energie pentru intreaga zi. Realizez mai multe lucruri. Mintea mea este mai linistita. Unul din cele mai interesante lucruri este faptul ca incep sa-mi cunosc corpul si sa-mi dau seama ca anumite blocaje fizice sunt rezultatul unor probleme psihologice. De exemplu, mi s-a spus la inceputul practicii Yoga ca rigiditatea muschilor coapsei tine de tendintele mentale violente.

Am urmarit sa elimin aceste tendinte, si am constatat apoi ca si rigiditatea respectiva a disparut.

Exista mai multe avantaje decat as fi crezut, si nu numai de natura fizica ori mentala. Cu cat te adancesti in practica Yoga, cu atat mai mult realizezi ca Yoga este o cale catre inalta spiritualitate."

Dupa ce a reusit sa execute rotatia muschilor drepti abdominali (nauli) si unele contractii (bandhas), a aflat ca aceste tehnici sunt foarte folositoare in plan sexual, permitand controlul ejacularii si facand ca actul amoros sa dureze mult mai mult, realizand astfel, prin plusul de energie asimilat, efecte extrem de benefice in orice directie creatoare.Desi mult timp nu a facut declaratii publice despre cate ore poate face dragoste, in mod continuu, in maniera yoghina - cu continenta - pentru a nu starni controverse si invidie, totusi, recent, intr-un interviu difuzat pe un post romanesc de televiziune, el a spus ca atunci cand timpul ii permite, face dragoste 8 ore cu o pauza de masa la 4 ore. Recunoaste ca pe aceasta cale a obtinut rezultate extraordinare, cu atat mai deosebite cu cat relatia sa cu sotia este mult mai armonioasa.

"Inainte de a practica Yoga mergeam la biserica pentru ca asa fusesem educat, dar nu o faceam din inima. Acum nu mai pot concepe universul fara Dumnezeu. Stiu ca exista un plan mai inalt decat cel uman, cu alt nivel de intelegere si compasiune, care isi are in acelasi timp o corespondenta clara, dar oculta, in fiinta noastra. Exista diverse metode de acces catre divinitatea din noi. Yoga este una dintre cele mai eficiente cai. Prin ea, muzica devine meditatie si rugaciune."


Sting considera ca perioada actuala este cea mai potrivita pentru practica perseverenta a tehnicilor Yoga (in care avem cea mai mare nevoie de ele), deoarece traim vremuri cu adevarat complexe - o perioada de mari tulburari si schimbari. Multi dintre noi sunt ingrijorati de aceste vremuri. Yoga este un bun antidot pentru toate aceste temeri. Yoga ne va ajuta sa iesim mult mai usor din paranoia istoriei.

"In meditatia profunda, atunci cand te afli fata in fata cu aceasta imensitate a eternitatii, trebuie sa ai incredere in ceva care sa te apere de teama. Am invatat sa am incredere in iubire. Iubirea fata de omul cu care esti, iubirea fata de membrii familiei si iubirea fata de prieteni. Iubirea fata de simplitate si dragostea de adevar. Cred ca fara dragoste nimic nu are sens. Suna ca un truism, dar este un adevar. Dragostea invinge, cu adevarat, totul."

vineri, 3 iunie 2011

Documentar Discovery channel despre Tantra şi continenţă sexuală

Un comentariu :
Vă prezentăm un scurt film documentar despre Tantra, realizat de către Discovery Channel, ce are referiri directe la continenţa sexuală, adică la exercitarea funcţiei sexuale fără pierderea potenţialului sexual (eliminarea spermei în cazul bărbatului şi descărcarea specifică în cazul femeii). Această modalitate amoroasa prezintă o serie de avantaje cum ar fi: menţinerea vitalităţii, a tonusului, a tinereţii, o sănătate mai bună, longevitate şi nu în ultimul rând păstrarea capacităţii de a face dragoste din nou şi din nou, oricând dorim. În acest caz renumitul dicton latin "Post coitum omnia animal triste est" nu se aplică deoarece prin continenţa sexuală dispare senzaţia de vlăguire precum şi pierderea energetică ce survine în cazul actului amoros realizat cu ejaculare.

Chiar şi fără a avea o specializare medicală ne putem da seama de valoarea extraordinară pe care o au fluidele sexuale. Ele contin celulele esenţiale ale vieţii. Un singur spermatozoid e în stare – împreună cu ovulul – să dea naştere unei fiinţe umane a cărei complexitate nu încetează să ne uimească deşi ne studiem corpurile de mii şi mii de ani, cu mijloace din ce în ce mai SF. Câtă energie se comprimă în aceste celule, de fapt?

Intr-un mililitru cub de sperma sunt 100 milioane de spermatozoizi. La o singură ejaculare, se eliberează circa 7 grame de lichid seminal, în 6-7 jeturi consecutive. Sunt eliminaţi cam 500 de milioane de spermatozoizi – adica de două ori cât populaţia Statelor Unite dintr-o data! Un bărbat obişnuit elimină în timpul vieţii aproximativ 20 de litri de fluid seminal. Nu e de mirare că risipirea fără discernământ a acestui "aur" al fiinţei duce în timp la decrepitudine, impotenţă şi la apariţia altor probleme de dinamică sexuală atât de întâlnite în zilele noastre.

Filmul contine câteva referinţe de bază, cum ar fi controlul respiraţiei şi exercitiile Kegel, pentru cei care doresc să înceapă practica continenţei sexuale. Ceea ce nu arată suficient de clar însa, este ceea ce se întâmplă cu energia care nu mai este eliminată prin ejaculare. Dacă rămâi la stadiul de abţinere, ar putea apare probleme cu prostata, se spune în film. De fapt, aceste probleme nu pot să apară pentru că organismul bărbătesc a fost prevăzut cu o supapă naturală în caz de acumulare în exces a energiei sexuale: poluţiile nocturne. Însă adevarata practică a continenţei sexuale nu presupune doar abţinere de la ejaculare, ci experimentarea unor orgasme implozive, transformarea energiei subtile rezultate şi ascensionarea ei în întreaga fiinţă, unul dintre obiective fiind absenţa oricărei pierderi de lichid spermatic, inclusiv a poluţiilor. Prin analogie cu o hidrocentrală, dacă doar ne-am abţine, ar fi ca şi cum am lăsa apa să se acumuleze în baraj şi nu am face nimic cu ea. Bineînteles că ar rupe zăgazurile mai devreme sau mai târziu. Dar atunci când montăm o turbină, ea poate deveni energie electrică în stare să încălzească şi să lumineze oraşe întregi cu sute de mii de oameni. Revenind la controlul potenţialului sexual, dacă ştim cum să-l realizam, el poate deveni energie volitivă, afectivă, mentală şi chiar spirituală.


Această transformare se realizează prin fenomenele de transmutare şi sublimare a energiei către etajele superioare ale fiinţei, cu ajutorul tehnicilor speciale din yoga: asane, pranayama, meditaţie - care sunt practicate înainte, după sau chiar şi în timpul actului sexual. Calitatea actului amoros depinde foarte mult de atitudinea şi intenţia cu care acesta începe. Dacă cei doi sunt atenţi mai mult la iubire şi intimitate decât la instincte, trăirile devin sublime iar controlul energiei este mult mai uşor de realizat. Antrenamentul yoghin zilnic îşi spune şi el cuvântul. Dacă structurile celor doi sunt pure şi dinamizate, ei vor reuşi într-adevăr să-şi transmute şi să-şi sublimeze energiile.

În acest mod, ceea ce fiinţa umană (bărbat sau femeie) elimina pur şi simplu, întocmai ca pe ceva nefolositor, devine prin transmutare şi sublimare, o sursă extraordinară de energie revigorantă, care îi îmbunătăţeşte fiinţei uluitor de mult capacităţile benefice, întocmai cum hidrocentrala despre care vorbeam este o sursă de energie ce permite realizarea unor activităţi multiple şi chiar sofisticate.

Cu cât această transformare a întregului potenţial creator-sexual în energie este mai eficientă, cu atât mai mult efectele care conduc la trezirea capacităţilor latente ale fiinţei umane (capacităţi considerate de oamenii obişnuiţi ca fiind miraculoase sau paranormale), şi cu atât este mai rapidă evoluţia ei spirituală.

joi, 2 iunie 2011

Şi masonii plâng. Strauss-Kahn, arestat pentru ca a descoperit disparitia aurului Americii

Un comentariu :
Spuneam zilele trecute că aurul este de fapt miza războiului din Libia şi a "revoluţiilor" arabe. Iată că presa aduce acum la lumină un nou caz în care aurul este adevărata miză: cel al lui Dominique Strauss-Kahn. Nu ştim dacă fostul director FMI este vinovat de violarea unei femei, însă putem spune cu siguranţă că el a violat zeci de ţări, siluindu-le şi aducându-le la sapă de lemn, cu ajutorul unor guvernanţi corupţi şi obedienţi. Printre aceste ţări se afla din păcate şi România.

Cum se explică însă dizgraţia în care a căzut un astfel de personaj aflat la vârful piramidei masonice, de care până mai ieri depindeau destinele multor ţări? De ce s-au supărat pe el mai marii finanţei mondiale? Acest caz este un exemplu viu că toţi masonii care se lasă duşi de nas de malefica organizaţie ocultă internaţională crezând că vor face parte dintr-un grup select care va conduce lumea, vor fi aruncaţi la gunoi imediat ce nu vor mai fi de folos elitei illuminati.

Premierul Rusiei, Vladimir Putin, declara, zilele trecute, ca nu crede ca acuzatiile de tentativa de viol aduse lui Dominique Strauss Kahn sunt adevarate, fara sa intre insa in detalii.

Analistii s-au intrebat pe ce se baza premierul cand a facut aceste declaratii, iar raspunsul a fost dat in urma publicarii unui raport secret al Serviciului Federal de Securitate (FSB), care sustine ca fostul sef al Fondului Monetar International (FMI), Dominique Strauss-Kahn, a fost acuzat si arestat in SUA pentru agresiune sexuala dupa ce acesta a descoperit ca tot aurul depozitat in US Bullion Depository, sau Fort Knox, "lipseste sau/si nu a fost inventariat".

Potrivit acestui raport secret al FSB, citat de EU Times, Strauss-Kahn a devenit "din ce in ce mai ingrijorat", la inceputul acestei luni, dupa ce Statele Unite au inceput "sa traga de timp" in legatura cu promisiunea de a livra catre FMI 191,3 tone de aur, dupa cum a fost acordul semnat de Fond in aprilie 1978. Aurul urma sa fie vandut pentru a finanta DST (Drepturile Speciale de Tragere), ca alternativa la rezervele curente.

Mai mult, raportul FSB subliniaza ca Strauss-Kahn isi exprimase indoielile legate de buna credinta a Washingtonului intr-o serie de intalniri cu oficiali americani apropiati lui Barack Obama. Ulterior, seful FMI ar fi fost contactat de agenti ai CIA, care l-au "asigurat ferm" ca aurul detinut de Statele Unite "a disparut".

Dupa acestei intalniri cu reprezentantii CIA, Strauss-Kahn a inceput demersurile pentru a se intoarce la Paris, dar a fost ridicat de politia americana. La bordul Air France, seful FMI a sunat inapoi la hotel, unde isi uitase telefonul, agentii americani putand astfel sa-l repereze.

In plus, o nota din acelasi raport al FSB sustine ca unul dintre cei mai importanti membri ai Congresului american, Ron Paul, a declarat ca are informatii potrivit carora Guvernul de la Washington a mintit in legatura cu rezervele de aur tinute in Fort Knox. In 2010, Paul, care acum intentioneaza sa candideze la presedintia SUA, a depus un proiect de lege prin care cere auditarea rezervelor de aur ale Statelor Unite, propunere respinsa de legislatorii democrati.

Sursa citata precizeaza ca, dupa ce a citit raportul FSB, Putin a cerut sa fie postata, pe site-ul Kremlinului, o scrisoare de aparare a lui Strauss-Kahn, in care lasa sa se inteleaga ca acesta ar fi fost victima unei conspiratii politice.

Putin nu crede ca acuzatiile impotriva lui Strauss-Kahn sunt reale
"Este dificil pentru mine sa evaluez motivele politice ascunse... dar nu cred ca ceea ce s-a intamplat a fost chiar asa cum a fost prezentat", a spus seful Executivului rus.

Putin a refuzat insa sa comenteze mai mult scandalul in care se afla implicat Strauss-Kahn, dupa ce menajera unui hotel din New York l-a acuzat de tentativa de viol.

Eu Times citează şi un alt site, View Zone, potrivit căruia, în 2009, o încărcătură de lingouri destinată Chinei şi care proveneau de la Fort Knox, aveau aur doar la suprafaţă in interior fiind din tungsten.


Surse: eutimes.net, ziare.com, realitatea.net