Yoghinii MISA blog

Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 31 octombrie 2012

Daţi Halloween-ul afară din şcoli! Memoriu adresat Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului

3 comentarii :
Către Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului
În atenţia Doamnei Ministru Ecaterina Andronescu

Stimată Doamnă Ministru,

Mulţi dintre români au preluat, de câţiva ani, Halloween-ul, macabra sărbătoare occidentală, care sub masca unor distracţii, este o veritabilă invocare a demonilor şi a făpturilor infernale. Oameni deghizaţi în schelete, arătări hidoase, vrăjitoare, fantome, mumii, vampiri, vârcolaci, monştri, criminali sângeroşi împânzesc străzile şi se sperie unii pe alţii, cu tot felul de farse şi glume macabre şi nesărate. În vitrinele magazinelor, în parcuri, în companii, în localuri, în şcoli şi universităţi, pe uşile caselor, peste tot apar vrăjitoare călare pe mătură, dovleci-felinar, coarne şi alte simboluri mai mult sau mai puţin demonice. Spusul poveştilor cu fantome sau vizionarea de filme horror sunt şi ele părţi ale petrecerilor de Halloween. Adesea, în preajma sărbătorii, televiziunile difuzează episoadele ale serialelor şi emisiuni speciale (de obicei pentru copii), iar unele filme horror sunt lansate special înainte de Halloween pentru a profita de atmosfera sărbătorii. Cam aşa arată Halloween-ul, o “sărbătoare” pe care sataniştii declaraţi o consideră printre cele mai importante.

Însuşi “părintele” modern al “bisericii lui Satan”, Anton Szandor LaVey, obişnuia sa spună ca Halloween este una dintre cele mai mari sărbători în calendarul satanic, alături de “Noaptea Walpurgica” sau Sabatul vrăjitoarelor, de pe 1 mai.
 
Halloween-ul – şcolarizarea satanismului pentru copiii români
 
Integrarea in UE si occidentalizarea societăţii face ca în România autorităţile să se simtă obligate (la presiuni deloc dezinteresate) la o adevărată maimuţăreală a sinistrei sărbători americane, care este promovată pe toate canalele şi cu toate puterile.

Astfel, Teatrul National pentru Copii îşi deschidea la un moment dat stagiunea cu spectacolul “Lampa lui Jack” – o punere în scenă pentru copii a poveştii dovleacului de Halloween, poveste în care Diavolul joacă rolul principal, în realitate o şcolarizare mascată a satanismului pentru copiii români…

Protipendada” Bucureştiului s-a adunat la Palatul Parlamentului pentru a participa la Balul de Halloween. Internetul românesc este plin de felicitări virtuale cu specific de Haloween, precum şi de bizare oferte “festive”: manichiură în ton cu momentul, gheare stilizate negru-portocalii, tichii cu coarne care se aprind alternativ, sfaturi pentru construirea unui coşciug, ca să poţi apărea un “mort” cât mai autentic la petrecerea de Halloween!!!

La unele grădiniţe din capitală se face “serbare de Halloween”, în şcoli elevii sunt învăţaţi chiar de către profesori cum să îşi confecţioneze costumele şi decorurile adecvate. Discotecile din campusurile studenţeşti şi localurile se întrec în a organiza “seri de Halloween” care sunt luate cu asalt de tinerii dornici de distracţie. În 2002, în parcul Moghioroş din cartierul Drumul Taberei, primăria sectorului 6 a organizat “Carnavalul groazei” şi a oferit premii copiilor care aveau cel mai înfricoşător costum.

Iar acestea, in vreme ce în Rusia, Ministerul Educaţiei a decis să interzică orice eveniment legat de sărbătoarea Halloween-ului în scoli. Un reprezentant al ministerului, Alexander Gavrilov, a declarat că această hotărâre se menţine din 2003, iar motivaţia este legată de faptul că această sărbătoare promovează cultul morţii, personificarea morţii şi a forţelor răului, fiind în contradicţie cu natura instituţiilor de învăţământ. Gavrilov a precizat că Haloweenul “tulbură mintea şi afectează sănătatea spirituală şi morală a elevilor”, concluziile sale fiind împărtăşite de o serie de psihiatri consultaţi pe aceasta temă.
În România, Halloween-ul este sărbătorit şi în acest an în toate unităţile şcolare, unde se desfăşoară petreceri, baluri, serbări etc., toate promovând teroarea, cruzimea, violenţa, moartea, într-un cuvânt, satanismul.

Halloween-ul în şcoli – încălcări grave ale prevederilor legale   

Cu toate acestea, Legea Educaţiei Naţionale conţine prevederi foarte clare privind păstrarea identităţii naţionale şi a valorilor culturale ale poporului român, în unităţile de învăţământ fiind strict interzise activităţile care pun în pericol moralitatea şi integritatea fizică şi psihică a copiilor şi cadrelor didactice.

Astfel, între principiile care guvernează învăţământul preuniversitar şi superior din România, se numără şi „principiul asumării, promovării şi păstrării identităţii naţionale şi a valorilor culturale ale poporului român” (art. 3, pct. h).

De asemenea,  la art. 7. — (1) legea prevede că „în unităţile, în instituţiile de învăţământ şi în toate spaţiile destinate educaţiei şi formării profesionale sunt interzise activităţile care încalcă normele de moralitate şi orice activităţi care  pot  pune  în  pericol  sănătatea  şi  integritatea  fizică  sau psihică a copiilor şi a tinerilor, respectiv a personalului didactic, didactic auxiliar şi nedidactic”.

În ceea ce priveşte comportamentul cadrelor didactice, legea aminteşte, la art. 273 – (3), că „personalul didactic poate exprima liber opinii profesionale în spaţiul şcolar şi poate întreprinde acţiuni în nume propriu în afara  acestui  spaţiu,  dacă  acestea  nu  afectează  prestigiul învăţământului şi demnitatea profesiei de educator, respectiv prevederile prezentei legi”. Totodată, „personalul didactic, personalul didactic auxiliar, precum şi cel de conducere, de îndrumare şi de control din  învăţământul preuniversitar răspund disciplinar pentru încălcarea  cu vinovăţie a îndatoririlor ce le revin potrivit contractului individual de muncă, precum şi pentru încălcarea normelor de comportare care dăunează interesului învăţământului şi prestigiului unităţii/instituţiei, conform legii.” (Art. 280. — 1)

Având în vedere cele menţionate mai sus, solicităm Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului interzicerea urgentă a activităţilor desfăşurate de Halloween, activităţi care afectează pe termen lung sănătatea spirituală şi morală a elevilor din România.

În condiţiile în care agresivitatea de toate tipurile, comportamentul delincvenţional, maturizarea prematură şi îngrijorătoare a elevilor noştri a devenit o notă comună a şcolilor, este absurdă şi inexplicabilă intenţia Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului de a organiza în instituţiile de învăţământ sărbători de Halloween, aşa cum aflăm dintr-o directivă emisă unităţilor şcolare.

În cazul în care fapta se va proba, ţinem să vă amintim, stimată Doamnă Ministru, Ecaterina Andronescu, faptul că persoana care a luat  această hotărâre la nivelul instituţiei pe care o conduceţi se face vinovată de infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, în forma calificată prevăzută şi pedepsită de Codul penal în condiţiile art. 246 raportat la art. 2481 Cod penal (pentru făptuitori funcţionari publici) şi art.258 Cod penal (pentru alţi funcţionari) raportat la art. 2481 Cod penal – fiind vorba despre interesele minorilor, protejate de legile nr. 272/2004 şi a Educaţiei naţionale.

Pentru a evita declanşarea unei plângeri penale împotriva persoanelor responsabile, vă rugăm să procedaţi imediat la anularea tuturor activităţilor de acest tip în şcolile din România.
30 octombrie 2012
Semnatari:

Federaţia Organizaţiilor Ortodoxe Pro-Vita din România
Asociaţia Bucovina Profundă Suceava

(Fotografiile surprind instantanee de la petrecerile de Halloween organizate în anii 2011, 2012 la Şcoala Gimnazială „Liviu Rebreanu” Bucureşti şi Scoala Nr. 1 din Gherla. Pentru a vedea filmări care redau amploarea reală a dezastrului din şcoli click aici).

duminică, 28 octombrie 2012

Ne apropiem de Marea Translaţie?

Niciun comentariu :
Pe măsură ce ne apropiem de finalul anului 2012 tot mai mulţi oameni îşi îndreaptă atenţia către data de 21 decembrie 2012, dată la care – conform mai multor puncte de vedere – se aşteaptă începutul unor transformări radicale pe planeta Pământ. Spun aceasta mai multe tradiţii spirituale, dar şi oameni de ştiinţă deosebit de prestigioşi. Unii cercetători afirmă că va urma ceea ce a fost denumit ca „Trecerea în a patra dimensiune”, iar iniţiaţii mai multor căi spirituale au anunţat încă de foarte mult timp că la această dată va începe în mod concret „Înălţarea”, „Ascensiunea” sau „Marea Translaţie”. Aşa să fie oare, sau după această zi timpul va curge mai departe într-un mod cât se poate de obişnuit, dovedindu-se o dată în plus că toate aceste previziuni nu au fost decât un zvon, ca de atâtea ori înainte când au fost anunţate „profetic” diverse date mai mult sau mai puţin fataliste? Pentru a reuşi să apreciem mai bine toată această problematică, vom enumera în cele ce urmează o parte dintre cele mai importante afirmaţii şi estimări – atât ale tradiţiilor spirituale, cât şi (mai ales) ale cercetărilor ştiinţifice de ultimă oră – ce au fost făcute cu privire la acest subiect.
 
În ceea ce priveşte tradiţiile spirituale, aspectul care este poate cel mai frapant legat de raportarea lor la viitor este acela că există o viziune aproape unitară despre o transformare majoră în bine, ce este destul de precis localizată temporal exact în această perioadă plasată în viitorul nostru foarte apropiat. Cele mai cunoscute previziuni în acest sens provin din tradiţia Maya. Celebrul calendar mayaş este un sistem de măsurare a timpului ce cuprinde o perioadă de multe mii de ani, împărţită pe cicluri. Ultimul mare ciclu mayaş a început pe 13 august 3114 î.Hr. şi se sfârşeşte pe 21 decembrie 2012. Mayaşii au afirmat că la finalul anului 2012 „timpul se va sfârşi”. Interpreţii acestei tradiţii spun însă că aceasta nu înseamnă în nici un caz sfârşitul umanităţii, ci o transformare radicală a acesteia. Este vorba mai exact de sfârşitul unui ciclu şi începutul altuia, mult superior. Mulţi oameni privesc cu condescendenţă aceste afirmaţii considerând că ele provin de la un popor primitiv, dar la o privire mai atentă constatăm că această tradiţie „primitivă” a realizat totuşi mai multe predicţii realmente extraordinare, care arată că ei se bazau totuşi pe o veritabilă ştiinţă. Un aspect care a dat multora de gândit este acela că faimosul calendar Maya este cel mai precis calendar tradiţional, având o precizie comparabilă cu calculele moderne cele mai performante. Acest calendar a putut de exemplu să calculeze eclipsele solare şi lunare în avans pentru întregul ciclu la finalul căruia ne aflăm acum şi care s-a desfăşurat pe o perioadă de peste 5000 de ani ! De asemenea, mayaşii aveau cunoştinţe despre mişcarea planetelor, Calea Lactee, Soare, Lună şi aveau chiar şi un calendar foarte precis care putea fi folosit pentru a prezice eclipse şi apariţii ale planetei Venus cu o eroare de o zi la 6000 de ani. În afară de tradiţia Maya, este semnificativ să remarcăm faptul că şi alte tradiţii, vechi de mii de ani, au indicat – deşi ele nu aveau neapărat legături strânse între ele – anul 2012 ca fiind finalul unui vast ciclu temporal şi începutul altuia, net superior. Amintim aici de previziunile tradiţiei chineze I Ching, de cele ale tradiţiei tibetane Kalachakra, de cele egiptene, ale indienilor Hopi, precum şi de cele din tradiţia vedică. Calendarul vedic indică de mii de ani faptul că această perioadă în care noi ne aflăm chiar acum reprezintă sfârşitul epocii de maximă decadenţă spirituală (kali yuga), şi începutul epocii de transformare şi înălţare în lumina divină (satya yuga).

Pe de altă parte, oamenii de ştiinţă afirmă că în 21 decembrie 2012 toate planetele sistemului nostru solar se vor alinia între ele şi se vor suprapune peste planul Galaxiei noastre, Calea Lactee. Se va produce de asemenea alinierea exactă a Pământului, Soarelui şi constelaţiei Pleiadelor cu Centrul Galaxiei. La această dată se va încheia ciclul de 25.920 ani în care Sistemul nostru solar are o revoluţie completă în jurul centrului Galaxiei. Ipoteza care decurge de aici este aceea că aceste alinieri vor genera un fenomen de rezonanţă cosmică foarte puternică, ceea ce va face ca planeta Pământ să intre definitiv într-o complet diferită stare vibratorie sau, altfel spus, planeta va realiza un salt cuantic fără precedent în istoria sa…

De asemenea, s-a observat că din centrul Galaxiei noastre a început să reverse o nouă bandă de lumină, de o frecvenţă mult superioară, ce a fost denumită Centura Fotonică. Centura Fotonică emanată din centrul Galaxiei ocupă o imensă regiune din spaţiu şi degajă o intensă radiaţie electromagnetică, atât în spectrul vizibil, cât şi în cel al luminii invizibile de înaltă frecvenţă, incluzând şi spectrul razelor X. Acest fenomen a fost descoperit în 1961, deci cu mai mult de 40 ani în urmă. Cu toate acestea, informaţiile nu au fost făcute publice decât cu mult mai târziu, şi numai unui număr mic de oameni. Sistemul nostru solar trece prin această Centură de două ori la fiecare 25.920 ani, iar această traversare durează cam 2000 ani. Este destul de dificil de prezis exact când va avea loc şi intrarea Pământului în Centura Fotonică, având în vedere ca Centura are oscilaţii neregulate, dar datele estimative indică finalul anului 2012 ca fiind cel mai probabil în acest sens.

Se pare că Soarele a început deja să fie influenţat, ceea ce explică furtunile solare aflate în creştere în ultima perioadă şi care vor avea un maxim în 2013, conform specialiştilor de la NASA. Soarele nostru trece acum prin schimbări uriaşe, ce au început încă de prin anul 1990. Au apărut imense şi numeroase erupţii solare (jeturi de plasmă şi raze x), care uneori se îndreaptă şi către planeta Pământ, parcurgând cele 93 milioane de kilometri care ne despart şi perturbând serios câmpul magnetic terestru (care este principalul scut al Pământului în faţa radiaţiilor solare). Un studiu al Dr.-lui Mike Lockwood, realizat în Rutherford, California, în cadrul “Appellation National Laboratories”, despre activitatea solară a evidenţiat că faţă de anul 1901, câmpul magnetic al Soarelui a crescut într-un mod uimitor, ajungând acum să fie cu 230% mai puternic. Specialiştii de la NASA afirmă de asemenea că Soarele înregistrează cea mai ridicată activitate din 1940 încoace. Gregg Braden, un cunoscut geolog, cercetător ştiinţific şi scriitor american, a arătat că studiile realizate indică faptul că Soarele nu mai are polaritate magnetică, aspect ce începuse să fie evidenţiat încă din anul 1999 de către sondele spaţiale Voyager. Soarele are acum un „câmp magnetic stabil”, ce scade însă foarte rapid. Şi în ultimul timp, satelitul Ulysses, care ia probe pentru NASA, a detectat că în cazul Soarelui, câmpul magnetic nu mai are Pol Nord şi Pol Sud. Acest câmp s-a schimbat enorm, acum devenind omogen. Nu s-a dat nici o explicaţie ştiinţifică şi, bineînţeles, totul a fost ascuns de public. Mai mult, satelitul Soho a evidenţiat că Soarele răspunde în mod cu totul anormal la impactul cu corpuri cosmice, cauzând erupţii de 30-35 de flame (protuberanţe de foc), lucru care înainte nu se întâmpla.
 
De asemenea, foarte puţini oameni sunt avizaţi în legătură cu cercetările care se fac în Academia Naţională Rusă de Ştiinţe, din Siberia, mai precis în Novosibirsk. Aceşti cercetători au înregistrat şi ei date evidente care indică faptul că au loc modificări energetice în întregul nostru Sistem Solar. Ei au ajuns la concluzia că singurul lucru posibil care ar putea cauza toate acestea este plasma strălucitoare ce pătrunde în Sistemul nostru Solar şi care influenţează în primul rând Soarele. Această energie ce vine din afara sistemului solar a început să aprindă plasma heliosferei în partea sa frontală, care a devenit deja de 10 ori mai luminoasă, mai strălucitoare. Această energie a pătruns şi în Soare, care la rândul său o răspândeşte acum în întregul Sistem Solar, saturând spaţiul interplanetar. Astfel , toate planetele primesc acum un supliment mare de energie . Toate acestea se întâmplă în acelaşi timp şi toate duc la un crescendo unde va avea loc o schimbare bruscă. Cu alte cuvinte, vom ajunge în punctul când, vom fi atât de departe în noul nivel de energie încât va fi o expansiune bruscă a armonicii lungimii de undă pe care o emite Soarele. Această creştere de energie emisă va schimba natura de bază a întregii materii din Sistemul Solar. Cercetătorii ruşi sunt preocupaţi de faptul că aceste modificări solare pot afecta în mod dramatic planetele.

Conform datelor înregistrate de către cercetătorii Academiei ruse şi de către cei de la NASA, câmpurile magnetice şi luminozitatea planetelor sunt în schimbare. Astfel :
-planeta Venus, şi-a crescut luminozitatea cu 250% şi a suferit schimbări atmosferice substanţiale în mai puţin de 30 de ani.
- Jupiter a ajuns să aibă o încălzire foarte puternică şi o creştere a luminozităţii norilor de plasmă cu peste 200%. Încărcătura energetică este atât de înaltă încât chiar există un tub vizibil de radiaţii ionizate care s-a format între această planetă gigantică şi luna sa, Io. Acest tub de energie luminoasă este chiar foarte vizibil şi în fotografiile realizate. Câmpul magnetic al lui Jupiter s-a dublat. Pata roşie („ochiul” lui Jupiter), care este de fapt o furtună cu caracter rotaţional, a început din anul 1997 să se rotească invers.
-Forţa câmpurilor magnetice de pe Uranus şi Neptun creşte tot mai mult, iar strălucirile lor atmosferice sunt de asemenea în creştere. Aceste planete par să fi avut inversarea recentă a polilor magnetici, aspect constatat de sonda spaţială Voyager 2 care, când a trecut pe lângă Uranus şi Neptun, a sesizat că polii nord şi sud aparenţi ai acestor două planete erau vizibil contrabalansaţi.
-Saturn a înregistrat în ultimii 20 de ani o abruptă descreştere în viteza de rotaţie şi o creştere a radiaţiilor X la ecuator.
-Pe Mercur s-au descoperit calote de gheaţă neaşteptate, însoţite de o intensificare a câmpului magnetic, aspecte care sunt cu totul neobişnuite pentru o aşa zisă “planetă moartă”.
-Marte are şi ea o încălzire globală, furtuni puternice şi topiri de calote glaciare polare, iar atmosfera marţiană devine vizibil mai densă decât a fost înainte.
-Pe Pluto s-a înregistrat creşterea cu 300% a presiunii atmosferice, deşi această planetă se îndepărtează de Soare…
-De asemenea Luna Pământului dezvoltă o atmosferă. S-a constatat că în jurul Lunii s-a format un strat de Na de 6000 km altitudine, care nu exista înainte.

Referitor la schimbarea de paradigmă şi la situaţia planetei Pământ în această perioadă de tranziţie, doctorul Aleksei N. Dimitriev, membru al Academiei de Ştiinţe din Siberia, a constatat că numărul cataclismelor naturale a sporit în mod spectaculos, fenomen ce pare să fie în directă legătură cu activitatea crescută a Soarelui. Realizând studii comparative, el a evidenţiat că între 1963 şi 1993 numărul total al catastrofelor naturale (uragane, taifunuri, inundaţii, tsunami, cutremure) a crescut cu 410%. În mod similar, studiile realizate de un alt cercetător, dr.Michael Mandeville, evidenţiază că activitatea vulcanică de pe Terra a crescut cu aproximativ 500% din 1975, iar activitatea seismică a crescut cu 400% faţă de 1973. Un alt aspect constatat este acela că în atmosfera Pământului, la nivelele sale superioare, gazele de hidroxid (OH) formează acum un strat nou, care nu exista înainte şi care nu este legat de încălzirea globală sau de emisiile de clor-fluor-carbon. Toate aceste aspecte adunate sunt mult mai mult decât simple modificări ale Pământului. Din ce în ce mai mulţi cercetători sunt de părere că în următorii 10 ani, planeta noastră Terra şi vecinii săi îşi vor ajusta chiar şi structurile moleculare.

Cercetătoarea americană Barbara Hand Clow este convinsă că în perioada imediat următoare, 2012-2013, planeta noastră va intra într-un spaţiu fotonic, iar aceasta va anihila toate câmpurile noastre magnetice şi electrice. Într-adevăr, conform datelor ştiinţifice înregistrate, un aspect care se produce deja de ani buni este slăbirea câmpului magnetic al Pământului. În legătură cu aceasta, cercetătorul american Gregg Braden afirmă că prin măsurători geofizice s-a estimat că pe o scală de la 1 la 10, câmpul magnetic al Pământului era în anul 1996 cam în dreptul valorii de 1,5 din maximul magnetic înregistrat vreodată pe Pământ (deci extrem de scăzut). Aceasta a făcut ca balenele de exemplu, care simţeau de obicei foarte clar aceste linii magnetice şi le foloseau pentru migraţie, să eşueze pe ţărm, ceea ce nu s-a mai întâmplat înainte. Apoi, pentru că poziţia liniilor magnetice ale Pământului s-a modificat ca o consecinţă a scăderii câmpului magnetic terestru, păsările au început să apară în zone care nu făceau parte din traseul lor de migraţie şi chiar să se rătăcească. Un alt aspect semnificativ este acela că în 1990, hărţile aeronautice folosite de avioane pentru aterizarea pe aeroporturi au trebuit să fie schimbate în întreaga lume, pentru că cele vechi nu mai erau bune, iar astăzi liniile magnetice sunt atât de instabile, încât acum hărţile magnetice trebuie verificate foarte des pentru a se asigura că sistemul de ghidare funcţionează corect.

Conform datelor înregistrate de sateliţi, cum ar fi cele ale lui Oersted, lansat în 1999, sau de către satelitul Maxat, lansat în 1980, se pare că asistăm chiar la deplasarea polilor magnetici tereştri. Poziţia Polului Nord magnetic a migrat deja cu câteva sute de km în ultimele decade. Mai mult, se apreciază că aceste transformări ale magnetismului terestru au ajuns în stadiul în care este iminentă chiar inversarea polilor magnetici. Studiile geofizice evidenţiate de către Gregg Braden arată că acest gen de fenomene nu este totuşi nou pentru planeta noastră, ci că în ultimii 4,5 milioane de ani au avut deja loc aproximativ 40 de inversări ale polilor. Aceste înregistrări geologice sunt poate cel mai bine evidenţiate în straturile de gheaţă din Antarctica şi Groenlanda. S-a măsurat că inversările polilor au loc cam o dată la aproximativ 13.000 ani, adică de două ori într-un Mare Ciclu Cosmic de 26.000 de ani. Din dovezile geologice reiese că ultima inversare a avut loc în urmă cu aproximativ 13.000 ani, ceea ce indică iminenţa repetării acestui fenomen.

Pe de altă parte, este deja destul de bine cunoscut faptul că frecvenţa vibratorie a Pământului a început să crească vertiginos începând cu anul 1980. Această frecvenţă (numită „Schumann” sau „bătaia de inimă a Pământului”) încă în 1980 valoarea de 7,83 hz (cicli pe secundă) şi era considerată o constantă fizică, fiind folosită ca atare în diverse domenii ştiinţifice sau militare. În anul 1996 această frecvenţă a ajuns însă la valoarea de 9 Hz şi a continuat de atunci să crească. Această creştere are loc în etape ciclice ce respectă paşii de creştere specifici şirului lui Fibonacci. Se pare că acest lucru nu este întâmplător pentru că şirul lui Fibonacci reprezintă printre altele o expresie a Armoniei Universale prin aceea că raportul a doi termeni succesivi este întâlnit peste tot în desfăşurarea naturală (minerale, plante, animale, oameni), fiind tocmai de aceea considerat un raport esenţial al echilibrului dintre dimensiuni , valoarea acestui raport fiind denumită „Numărul de Aur” (1,618033…). S-a calculat că la finalul anului 2012 această frecvenţă a Pământului va ajunge la 13 Hz.

Corelat cu creşterea obiectivă a frecvenţei de vibraţie a planetei Pământ s-a avansat chiar ipoteza că până şi timpul real al zilei se scurge mai repede, ajungând acum ca cele 24 de ore pe care avem impresia că le trăim într-un ciclu complet zi/noapte să corespundă cu numai 16 ore din ceea ce acest ciclu însemna ca durată înaintea începerii acestei ridicări a frecvenţei de vibraţie planetară. Această accelerare a timpului este percepută destul de acut de marea majoritate a oamenilor, motiv pentru care auzim din ce în ce mai multă lume semnalând problema lipsei de timp. Se estimează că timpul se va accelera chiar şi mai mult, până când odată cu spaţiul va translata într-o altă dimensiune, într-un alt sistem de referinţă spaţiu-timp !

Gregg Braden indică faptul că la finalul anului 2012 magnetismul (aflat în descreştere) şi frecvenţa Schumann (aflată în creştere) îşi vor atinge valorile lor limită. Bradden denumeşte această perioadă „Trecerea prin punctul zero”. Atât Gregg Braden cât şi alţi cercetători spun că exact în acea perioadă de limită a parametrilor Pământului vor surveni anumite fenomene care acum ne apar ca fiind uluitoare. Astfel, polii magnetici se vor inversa, iar Pământul se va opri din rotaţie şi după o scurtă pauză va începe să se rotească în sens invers (ceea ce nu ar fi pentru prima dată în istoria omenirii, aşa cum este menţionat în mai multe texte străvechi, ce menţionează că în alte vremuri Soarele răsărea dinspre vest). De asemenea se apreciază că în acea perioadă de limită vor fi 30 ore de întuneric total (în care nu se vor mai vedea nici măcar stelele) şi că se va produce translaţia într-o dimensiune spaţiu-timp superioară.

Iniţiaţii anumitor căi spirituale spun că planeta Pământ va translata în planul eteric, adică în planul paralel de vibraţie imediat superior celui fizic. Tradiţiile spirituale afirmă că lumea fizică-materială este doar aspectul cel mai grosier al realităţii, dincolo de care există încă multe alte dimensiuni superioare. Dealtfel, cel puţin din punct de vedere teoretic, şi ştiinţa actuală acceptă faptul că Universul poate exista având şi alte coordonate spaţiu-timp chiar mult mai complexe decât cele din lumea noastră. Dacă toate acestea se vor produce, se poate spune că aceste transformari vor face posibilă accesarea mult mai uşoară a altor dimensiuni existenţiale paralele. Evaluând uriaşele transformări care se vor produce există anumite estimări ce indică faptul că cele mai importante transformări vor fi de ordin subtil-energetic, cam în proporţie de 75%, iar transformările concret-fizice, evidente pentru oricine, vor fi de aproximativ 25%.

Se poate aşadar constata că pe planeta Pământ au început deja transformări extraordinare ce converg spre finalul anului 2012 şi care vor continua şi după aceea. Se estimează că în zona planetei Pământ va fi o concentrare energetică uriaşă, cum nu a mai fost niciodată în istoria terestră. Se poate spune că Terra va fi literalmente îmbăiată în aceste energii. În opinia mai multor cercetători, fotonii Centurii vor exercita o multiplă şi uriaşă influenţă asupra materiei terestre, ceea ce va conduce la fluorescenţa tuturor corpurilor, iar ca rezultat… nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani ! Corpurile vor emite o lumină fără temperatură şi nu vor mai avea umbră !

Întreaga viaţă vine de la Soare, iar acum Soarele îşi modifică în mod accelerat activitatea. Aşa cum au constatat cercetătorii, consecinţele acestui fapt se răsfrâng şi la nivelul biosului, influenţând inclusiv ADN-ul. Dr. Berrende Fox a observat că, de 20 de ani, oamenii au început să se schimbe la nivel celular, iar unii chiar şi-au dezvoltat noi lanţuri în structura ADN-ului, fapt observat prin teste de sânge. Mai mulţi cercetători estimează că ADN-ul uman este pe cale de a fi reprogramat şi că se vor activa încă 10 lanţuri de ADN prin rearanjarea şi activarea anumitor gene neutilizate în prezent. Structura ADN va ajunge conform acestor cercetători să aibă 12 componente active. Ştiinţa de până acum a considerat că ADN-ul are în structura sa pe lângă cele două componente active şi mai multe gene ce păreau inutile, aşa-zis „de umplutură” sau „gene balast”. Se pare însă că de fapt acesta a fost până acum doar un material genetic ce rămăsese într-o stare potenţială, încă neactivată şi că acum se apropie momentul deplinei sale activări. Această activare se realizează tocmai datorită multiplelor transformări de ordin cosmic şi energetic în care este actualmente integrată planeta Pământ. ADN-ul are un rol de receptor foarte fin, ca o antenă pentru aceste energii foarte mari care vin spre noi şi care sunt totodată şi foarte elevate ca frecvenţă de vibraţie. Frecvenţele genomului uman şi ale ADN-ului sunt foarte înalte, având vibraţii foarte fine şi tocmai de aceea ADN-ul este considerat uneori ca fiind un fel de structură de lumină condensată. Ca urmare a acestei treziri a ADN-lui din starea de potenţialitate, fiecare persoană de pe planetă se poate spune că este supusă la o încărcare (activare a ADN-ului) care va avea ca efect global un salt în evoluţia umanităţii !lAceste transformări energetice sunt astfel într-un mod semnificativ corelate cu creşterea numărului de raportări de fenomene paranormale din ultimii ani. Se ştie deja că printre copiii care s-au născut după anii 1980 au apărut aşa-numiţii copii indigo, curcubeu şi de cristal, copii ce se distingeau net de cei din generaţiile anterioare prin nivelul lor mult ridicat de inteligenţă şi chiar prin diferite abilităţi considerate ca paranormale. Aşa cum descriu prestigioasele reviste „Omni”, „Nature” şi „Science News”, în ultimii ani s-au născut în toată lumea sute de mii de copii cu abilităţi paranormale din ce în ce mai mari, aspecte ce sunt chiar foarte bine documentate ştiinţific. Se poate spune că aceste profunde şi fundamentale transformări energetice planetare se propagă astfel şi în conştiinţele oamenilor urmând să influenţeze din ce în ce mai mult evenimentele sociale, economice şi politice care vor urma.

Pentru a evidenţia acest salt care este pe cale să se producă în conştiinţa umanităţii este semnificativ să remarcăm un studiu realizat de către Encicopedia Britanică ce a descoperit că întregul volum de cunoştinţe al umanităţii măsurat în biţi de informaţie, începând cu Sumer (civilizaţie ce a existat cam prin anul 4000 î.e.n.) şi până la anul 1900 (deci o perioadă de 6000 de ani) s-a dublat în intervalul 1900 – 1950, deci în doar 50 de ani. Mai mult, în următorii 20 de ani acest volum de cunoştinţe s-a triplat, iar aceeaşi cantitate de date a fost din nou asimilată de omenire în doar cei 10 ani care au urmat, din 1970 până în 1980. În prezent ritmul egalării celor 6000 ani de progres menţionaţi mai sus sunt egalaţi din ce în ce mai repede, fiind acum aproximaţi cam la o singură lună ! Ca un exemplu semnificativ, să ne amintim că acum 50 de ani un computer era o maşinărie mare cât o cameră, iar pentru a stoca o cantitate de date ce ar încape astăzi pe un cd obişnuit de 700 mb erau folosite voluminoase memorii cilindrice magnetice. Însă, aşa cum ştim, chiar şi cd-urile sunt deja tot mai puţin folosite, iar datele memorate pe sute de cd-uri pot fi acum înregistrate pe un simplu stick. Se poate calcula că în 50 de ani capacitatea de stocare a datelor a crescut de 1 miliard de ori. Însă această accelerare se produce în mai toate domeniile vieţii ! Transpunând aceste date într-o expresie grafică, obţinem o curbă exponenţială ascendentă, în care diagrama logaritmică ce transpare din dinamica mai tuturor domeniilor vieţii umane arată că însăşi schimbarea se accelerează. Această realitate poate fi asimilată cu un veritabil salt ce provine din acumularea cantitativă şi care conduce către o nouă treaptă calitativă a conştiinţei umane.

Astfel, corelând aspectele menţionate mai sus,se estimează că în ceea ce priveşte fiinţa umană, după anul 2012 se va produce un proces amplu de rearmonizare a frecvenţelor de vibraţie ale trupului cu frecvenţele arhetipale din Univers. Va creşte frecvenţa universului lăuntric al fiinţei umane, aspect ce va fi resimţit ca o stare de înălţare, denumit uneori ca o „ridicare la cer”. Cei care vor rezista acestor procese vor avea acces în mod aproape spontan la trăiri foarte elevate de ordin spiritual, cum ar fi menţinerea la voinţă pentru lungi perioade de timp a unor stări supra-mentale profunde, aspect anunţat pentru viitor încă de acum aproximativ 70 de ani de către marele iniţiat indian Sri Aurobindo. Starea supra-mentală este o stare de transcendere a minţii discursive obişnuite şi implicit a individualităţii egotice. Este o stare în care cunoaşterea se realizează prin intuiţie şi percepţie directă. Vor exista astfel un număr mult mai mare de genii decât în prezent, iar în general oamenii îşi vor putea accesa cel puţin 20% din potenţialul cerebral, ceea ce reprezintă cu mult mai mult faţă de procentul mediu de 5% din capacitatea cerebrală pe care îl folosim în prezent. Oamenii vor putea să-şi alchimizeze cu uşurinţă potenţialul creator prin transmutarea sa în energie şi vor realiza apoi cu uşurinţă sublimarea acestei energii în frecvenţe foarte rafinate ale conştiinţei. Se vor putea activa mult mai uşor centrii de forţă (chakrele). Se va putea realiza cu uşurinţă vindecarea feluritelor afecţiuni prin captarea directă de energie în structura vitală. Reglarea imunitară va fi mult mai eficientă. Ciclul veghe/somn va fi diferit în sensul că vom dormi mult mai puţin, cam 2-3 ore pe noapte. Va creşte foarte mult durata de viaţă şi se va trezi o largă gamă de puteri paranormale cum ar fi telekinezia, levitaţia sau teleportarea. Relaţiile interumane vor fi altele, corespunzătoare unui nivel de conştiinţă superior. Vor fi realizate cu mult mai mare uşurinţă comunicări telepatice. Percepţia asupra Timpului şi Spaţiului va fi mult mai complexă. Din punct de vedere spiritual este important de ştiut că pe măsură ce accedem la un plan superior de vibraţie, dorinţele şi gândurile se împlinesc tot mai uşor, ele nemaifiind „frânate” de învelişul greoi al materiei.

”Ascensiunea” fiind însă destul de bruscă şi puternică, este posibil ca mai ales cei cu vibraţii joase ale conştiinţei să se confrunte cu un efort destul de serios de adaptare, ale cărui simptome ar putea fi : – migrene, ameţeală, palpitaţii, simptome specifice răcelii (febră, transpiraţie, dureri osoase etc.), slăbiciune sau crampe musculare, respiraţie greoaie, oboseală nejustificată, modificări în sistemul limfatic şi imunitar, nelinişte, depresii, stres, senzaţia trecerii unui curent electric prin creier şi coloana vertebrală, vise intense. Cei cu vibraţii negative foarte joase, ce încă se complac de exemplu în stări de răutate încrâncenată, ură atroce, perversitate sau egoism exacerbat nu vor rezista transformării sau cu alte cuvinte, pur şi simplu vor muri.
În faţa acestor perspective uimitoare care este posibil să ne aştepte chiar foarte curând, ne punem în mod firesc întrebarea „Cum putem face faţă acestor transformări majore ?” Pentru a oferi un răspuns la aceasta, este semnificativ să remarcăm faptul că – atât din perspectiva tradiţiilor spirituale, cât şi din perspectiva unor recente studii ştiinţifice – modul în care noi, ca fiinţe umane, ne acordăm în mod fundamental la frecvenţa pulsatorie a Pământului se realizează în principal tocmai prin Emoţiile noastre. Emoţia însăşi poate fi într-o anumită măsură cuantificată ca fiind o vibraţie şi conform unor cercetări realizate la Institutul Hearth Math din SUA încă din anul 1993, semnalul vibraţional al Inimii noastre, ca sursă a emoţiilor, este chiar mult mai puternic decât cel al creierului. Aceasta explică foarte bine de exemplu ceea ce intuitiv se spune de foarte multă vreme că este esenţial „să pui suflet în ceea ce faci” pentru că altfel totul devine sec şi ineficient. Cercetările au mers mai departe şi în anul 1996 s-a descoperit faptul uimitor că aminoacizii ce formează dublul helix al ADN-ului sunt activaţi sau dezactivaţi în funcţie tocmai de Emoţiile noastre! O emoţie pozitivă, de iubire de exemplu, potenţează reacţia genetică din ADN, pe când o emoţie negativă o inhibă. S-a demonstrat chiar experimental că o puternică convingere emoţională benefică, pozitivă are un efect de vindecare uimitor de rapid şi eficient. Aceasta este calea de a ne armoniza şi eleva în primul rând pe noi înşine şi apoi, prin influenţă, calea de a armoniza tot ceea ce ne înconjoară. În acest context putem înţelege într-un mod mult mai obiectiv de ce cu adevărat Iubirea este calea ce poate oferi starea de Armonie în lume. Tradiţiile spirituale au pus mereu accentul pe Înţelepciunea Inimii, pe Iubire ca şi Cale de unificare între oameni şi apoi de unificare a acestora cu Natura şi cu întregul Univers. Tradiţia spirituală amerindiană afirmă că Circuitul Sacru prin care ne acordăm cu natura porneşte din inimile noastre, care sunt într-o relaţie tainică de legătură cu sufletul planetei mamă-Pământ, care la rândul său e în relaţie cu spiritul Soarelui, care este legat de spiritul Universului însuşi. Nu ne rămâne decât să constatăm că ştiinţa zilelor noastre confirmă aceste afirmaţii pas cu pas. Din păcate însă societatea actuală pune mai mereu accentul pe cunoaşterea intelectuală, iar astăzi puţini mai înţeleg la ce se referă cunoaşterea care vine din Inimă. Iată de ce s-a produs o ruptură între Inimă şi Minte.

Referitor la această transformare iminentă a moleculei de ADN ce se va produce în cazul întregii umanităţi vă invităm să urmăriţi un scurt material video realizat de către Gregg Bradden.


Cu cât mai mulţi oameni ar reuşi să înţeleagă şi să participe în mod conştient la această atitudine fundamentală de deschidere a inimilor şi de elevare a emoţiilor individuale, cu atât mai rapidă ar deveni ridicarea colectivă a frecvenţei conştiinţei umanităţii ca ansamblu. Iniţiaţii liniilor spirituale spun că în măsura în care cât mai mulţi oameni vor participa la această Ascensiune planetară a nivelului de conştiinţă, cu atât acest salt va fi mai puţin dramatic. Într-un mod analog fenomenului cunoscut şi studiat sub numele de „Experimentul celor 100 de maimuţe”, în care s-a constatat că pentru influenţarea subconştientă a unei întregi populaţii este suficient să se depăşească o anumită valoare-prag ce este reprezentată de un număr nu foarte mare de indivizi ce fac parte din acea populaţie, anumite calcule indică faptul că „masa critică” necesară pentru ca nivelul de conştiinţă al întregii omeniri să treacă la o stare generală foarte elevată, supra-mentală, ce poate fi asimilată cu aşa-numita „iluminare spirituală”, este de 144.000 de fiinţe care să acceadă pe deplin la acest nivel. Această masă de fiinţe ce ar trăi starea de supra-conştiinţă ar atrage apoi după sine întreaga masă a umanităţii. Unii iniţiaţi spun că cei care s-au aliat cu forţele malefice sunt perfect conştienţi de posibilitatea iminentă a amorsării acestui salt către lumină şi tocmai de aceea se luptă cu disperare să îl împiedice prin blocarea căilor de acces ale oamenilor către stările superioare de conştiinţă. Tradiţiile spirituale afirmă însă fără excepţie că în mod inevitabil acest prag va fi totuşi atins şi impactul cosmic de iubire şi fericire ce va surveni va fi uriaş. Umanitatea este apreciată – analogic vorbind - ca fiind în secundele dinaintea trecerii unui cocon în stadiul de fluture, ceea ce va genera la nivel planetar transformări extraordinare, profeţite deja în Biblie prin expresia „va fi un Nou Cer şi un Nou Pământ”.

Mai mult însă decât să aşteptăm confirmarea sau infirmarea acestor previziuni într-un mod pasiv, este mult mai înţelept să urmărim cât mai mult să ne armonizăm fiecare cu aceste ample şi foarte elevate transformări energetice şi de conştiinţă pe care iată că mai multe date indică faptul că ele deja au început. Vom vedea unde ne vor conduce toate acestea. Însă, în acest moment este esenţial să ne ridicăm nivelul de vibraţie lăuntric. Nu avem nimic de pierdut dacă facem aceasta, chiar dacă, aşa cum spun scepticii, finalul anului 2012 nu va fi decât unul cât se poate de obişnuit. Dacă însă aceste transformări extraordinare – ce sunt anunţate pe mai multe căi- se vor produce într-adevăr şi noi vom trece cu bine prin ele, atunci tot ceea ce va urma va însemna pentru fiecare dintre noi, cât şi pentru umanitate în ansamblul său, mai mult decât cele mai îndrăzneţe vise pe care le-am avut vreodată despre cum ar putea fi viaţa pe Planeta Pământ.

Un alt aspect semnificativ pe care îl vom puncta în încheiere este acela că există multiple informaţii conform cărora mai multe specii extraterestre supraveghează planeta noastră în această perioadă, dovadă în acest sens fiind tot mai desele rapoarte ce semnalează prezenţa obiectelor zburătoare neidentificate pe tot cuprinsul globului pământesc. Se pare că extratereştrii sunt extrem de interesaţi de saltul uriaş pe care omenirea îl va realiza foarte curând. Aceste informaţii provin de la mai multe persoane credibile (care au dorit însă să-şi protejeze identitatea) ce au făcut dezvăluiri senzaţionale referitor la anumite proiecte strict secrete (black projects) ale unor guverne, proiecte realizate în colaborare cu grupări extraterestre cu care au luat contact în secret chiar de mai multe zeci de ani. Ca şi multe alte informaţii esenţiale, aspectele privitoare la existenţa şi contactul (care deja s-a realizat!) cu anumite grupări extraterestre, cât şi la iminenţa Marii Translaţii sunt ţinute departe de atenţia publicului larg, fiind menţinute oficial într-o ambianţă de derizoriu şi superstiţie. Totuşi, în cercurile restrânse ale elitelor guvernatoare mondiale aceste lucruri sunt luate cât se poate de în serios. Informaţii semnificative cu privire la trecerea umanităţii către o dimensiune superioară au fost dezvăluite de exemplu de unii cercetători ce au fost -mai mult sau mai puţin- direct implicaţi în proiectul american cunoscut ca „Proiectul Montauk”. Acest proiect a fost demarat ca o continuare a celebrului „Experiment Philadelphia”, în cadrul căruia s-a reuşit într-un mod neaşteptat distorsionarea continuumului spaţiu-timp atât prin teleportarea unei nave maritime cu echipaj la bord, cât şi prin proiecţia în viitor a doi membri ai echipajului, care au sărit peste bordul navei pentru a se salva. Deşi aceste aspecte sunt bineînţeles infirmate oficial, ele părând a fi mai degrabă desprinse dintr-un film science-fiction, au existat mai mulţi martori cum ar fi Preston Nichols, Peter Moon sau Al Bielek (Duncan Cameron) care au descris detalii şi caracteristici deosebit de concludente din cadrul acestui proiect. Ei au dezvăluit că proiectul a avut la bază informaţii extraterestre cu ajutorul cărora printre altele s-a pus la punct o veritabilă maşină a timpului prin intermediul căreia au fost trimise în viitor diverse persoane ce au descris ulterior ceea ce au văzut. Aspectul deosebit de semnificativ pentru cadrul acestui articol este acela că aceşti sui-generis călători în timp au descris că nu au putut trece în viitor mai departe de finalul anului 2012, de ca şi cum acolo se afla un fel de barieră temporală ! Explicaţia ar putea fi tocmai aceea că după anul 2012 există pur şi simplu alte coordonate spaţiu-timp, sau altfel spus, acolo există deja aşa-numita „A patra Dimensiune”.

O perspectivă semnificativă a aspectelor prezentate în acest articol ne este prezentată într-un scurt film documentar pe care îl puteţi viziona la adresa http://www.youtube.com/watch?v=OeZ2DT1yqh0 , intitulat “Ce se întâmplă dacă ascensionez sau nu ?”


În ce măsură aceste aspecte sunt reale sau nu ne vom convinge foarte curând pentru că timpul care a rămas până la actualizarea lor este foarte scurt. Chiar dacă din perspectiva obişnuită, cotidiană, aceste lucruri pot să ne apară cu totul fanteziste, este semnificativ să ştim că străvechile civilizaţii ce au existat cândva pe acest Pământ au descris –aşa cum constatăm din scrierile care au mai rămas până la noi – că aceste evenimente s-au mai repetat. De exemplu, tradiţia vedică spune că toate acestea se produc mereu atunci când are loc trecerea ciclică la Satya Yuga, epoca Luminii şi Adevărului Divin. Omul zilelor noastre mai are încă multe surprize atât în ceea ce priveşte redescoperirea ştiinţelor spirituale străvechi, ce au fost în mare parte uitate, cât şi în ceea ce priveşte înţelegerea ritmurilor şi planurilor dimensionale ale Universului. În orice caz, merită să ne amintim cuvintele unui eminent savant contemporan, J.B. S. Haldane, care spunea : „Universul nu numai că este mai extraordinar decât ne imaginăm noi, ci este chiar mai extraordinar decât ne-am putea noi imagina.”
Sursa: armoniacosmica.wordpress.com

vineri, 26 octombrie 2012

O IUBIRE FARA SFARSIT (Vincent Ward, 1998)

Un comentariu :





Realitatea existentei dupa moarte este considerata de imensa majoritate a oamenilor ceva obscur, ce nu poate fi niciodata si absolut deloc cunoscut si inteles. Aceasta falsa "credinta" exista, in ciuda nenumaratelor descrieri facute de initiati si mistici, unele dintre ele chiar extrem de riguroase si amanuntite, despre conditia omului dupa moarte si despre lumea de dincolo, lume denumita generic, univers astral.

Universul astral este infinit mai mare fata de universul fizic iar diversitatea lumilor astrale este inimaginabila. Pentru ca si oamenii obisnuiti sa isi faca o idee despre vastitatea universului astral, inteleptii au comparat analogic universul astral cu un balon in timp ce universul fizic este asociat cu nacela respectivului balon. In contextul actualelor transformari planetare, asa numita a cincea dimensiune, in care se preconizeaza ca vor translata in perioada imediat urmatoare toate fiintele umane ce sunt pregatite, poate fi asociata cu un anumit nivel al universului astral.

What Dreams May Come are marele merit de a ne conduce in cateva lumi astrale, unele frumoase, altele inferioare (asa numitele iaduri din traditia crestina), lumi ce sunt inspirat reproduse si care chiar se apropie foarte mult de realitatea lor originala. De asemenea ne sunt sugerate legaturile dintre afinitatile si aspiratiile fiintei umane in viata terestra si specificitatile lumii astrale unde aceasta ajunge dupa moarte.

Pentru o cât mai largă audienţă în rândul publicului de condiţie medie şi modestă, acestor aspecte extrem de reusite li s-a adăugat o cantitate apreciabilă de sentimentalism ieftin, de idilism, de lacrimogenitate. Astfel, actiunea ramane la nivelul banalelor intrigi ale filmului de consum, adaptate bineinteles la lumea de dincolo (sic) iar filmul nu depaseste stadiul melodramatic al produselor hollywoodiene. What Dreams May Come face parte dintr-o specie de filme inventata la Hollywood si raspandita, din pacate, in intreaga lume, un gen hibrid, care poate fi numit, şi chiar este, filmul de tip „o lacrimă şi-un zâmbet”.

Overview

miercuri, 24 octombrie 2012

A DOUA CONFERINŢĂ de DESCHIDERE a CURSULUI DE YOGA pentru ANUL I, BUCUREŞTI 2012

Niciun comentariu :
Şcoala de yoga MISA este cea mai mare şcoală de yoga din România şi din Europa. Succesul acestei şcoli de yoga, atât în România cât şi în străinătate, se datorează unei abordări tradiţionale riguroase a sistemului yoga, a volumului mare de elemente teoretice şi practice studiate şi integrării coerente a valorilor şi practicilor yoghine în contextul cultural occidental.

Cursul nostru este un curs de YOGA integrală. YOGA integrală este o combinaţie inteligentă de metode specifice tradiţionale utilizate în vederea dezvoltării armonioase al fiecărui aspect al fiinţei umane: fizic, emoţional, mental, intelectual şi spiritual.


Tehnicile YOGA predate sunt simple şi la îndemâna fiecăruia. Acest curs se adresează atât începătorilor cât şi avansaţilor, deoarece conţine mult mai multe elemente practice tradiţionale decât veţi găsi în toată literatura YOGA din Occident.

Vă invităm să urmăriţi câteva Imagini de la Conferinţa de deschidere a anului I de yoga de anul trecut şi un clip despre concursul de yoga din cadrul Congresului International de Yoga de la Bucureşti care a avut loc în luna iunie a anului 2008:



Conferinţa de deschidere a cursului de Yoga pentru anul I va avea loc SÂMBĂTĂ 27 OCTOMBRIE 2012 de la ora 19:00, la sala de curs PIPERA 1.

Cursul de Yoga pentru anul I (grupa a II-a) se va desfăşura săptămânal, în fiecare sâmbătă, începând cu ora 9:30, la sala de curs PIPERA 2.
Primul curs
va fi miercuri, 3 noiembrie 2012.


Prin YOGA puteţi realiza:- o sănătate excelentă,
- eliminarea pe cale naturală a stresului şi a oboselii,
- amplificarea inteligenţei şi umorului,
- o stare de dinamism şi eficienţă,
- o integrare armonioasa în familie şi în societate,
- cunoaştere aprofundată de sine,
- desăvârşire pe multiplele planuri ale fiinţei,
- trezirea capacităţilor benefice paranormale latente.
Cel mai adesea, tot ceea ce este esenţial, misterios, profund şi dumnezeiesc este invizibil pentru ochii noştri fizici. Pe măsură ce ne trezim şi ne deschidem din ce în ce mai mult sufletul, începem totodată să percepem, din ce în ce mai clar, cu ajutorul ochiului celui tainic al inimii. Iubirea intensă, profundă şi fără măsură ne este de un real folos în cadrul acestui proces de trezire gradată a ochiului inimii. În felul acesta, facem primii paşi pe calea ce conduce către înţelepciune.”
Profesor yoga Gregorian Bivolaru

marți, 23 octombrie 2012

Imagini de la mitingul de protest de marţi 23 octombrie 2012 - 40 de ani de persecuţii şi abuzuri asupra mişcării de yoga şi a mentorului ei, Gregorian Bivolaru

Un comentariu :
Marţi 23 octombrie a avut loc în faţa ÎCCJ un miting de protest pentru a reclama abuzurile instanţei care a anulat cele două decizii de achitare date anterior şi a dispus rejudecarea procesului înscenat profesorului de yoga Gregorian Bivolaru.

Vă oferim câteva imagini de la sedinţa de asane desfăşurată în aer liber sub deviza "YOGA REZISTĂ!". Acest protest inedit a marcat împlinirea a 40 de ani de abuzuri şi persecuţii împotriva mişcarii yoga, 40 de ani în care atât Gregorian Bivolaru cât şi mişcarea yoga au rezistat şi şi-au continuat activitatea în ciuda actiunilor violente şi ilegale ale diverselor regimuri politice.

De asemenea vă invităm să citiţi comunicatul transmis de biroul de presă MISA cu această ocazie. 

Foto:
 
 
COMUNICAT DE PRESĂ

Marţi, 23 octombrie, între orele 9,00 şi 16,00 Asociaţia MISA organizează un miting de protest în faţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pentru a reclama abuzurile instanţei care a anulat deciziile de achitare date de  Tribunalul Sibiu  şi Curtea de Apel Alba Iulia şi a dispus rejudecarea de la zero a procesului în care este acuzat profesorul de yoga Gregorian Bivolaru.

MISA marchează la acest miting o situaţie singulară în România – 40 de ani de persecuţii şi abuzuri asupra mişcării de yoga şi a mentorului ei, Gregorian Bivolaru, 40 de ani în care mişcarea yoga a rezistat.

Din 1972 până azi, Gregorian Bivolaru a suferit: anchete la Securitate, tortură, percheziţii abuzive, detenţie politică, abuz psihiatric şi internare forţată din motive politice, confiscările zecilor de mii de cărţi din biblioteca personală.

După căderea comunismului a avut parte de: un atentat la viaţa sa şi aruncarea în aer a locuinţei, peste 2 decenii de campanie media calomnioasă, din nou percheziţii abuzive, fabricarea unor dosare cu acuzaţii grave, reţinere şi dare în urmărire prin Interpol.

Curtea Supremă de Justiţie a Suediei a refuzat însă expulzarea profesorului Gregorian Bivolaru cu argumentul că datorită convingerilor sale religioase, mentorul MISA nu are şansa unui proces corect în România.

Din comunism şi până în 2012, trecând prin toate guvernările României democratice, mişcarea yoga şi Gregorian Bivolaru au fost persecutaţi. Au fost supuşi sistematic unui linşaj mediatic si au fost vădit ignorate de presa ştirile esenţiale pentru caz, cum este informaţia despre sentinta din iulie 2011, prin care Tribunalul Bucureşti a constatat caracterul politic al condamnărilor lui Gregorian Bivolaru din perioada comunistă.

Două instanţe au dat verdictul de nevinovăţie pentru Gregorian Bivolaru. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anulat hotărârile lor şi a dispus rejudecarea procesului. MISA îşi exprimă preocuparea fata de aspectele care împiedică acest nou proces să se desfăşoare corect, cu respectarea tuturor drepturilor lui Gregorian Bivolaru şi a prevederilor din Codul de procedură penală.

Biroul de presă MISA
Bucuresti,
22.10.2012


Pe aceeaşi temă:
Procesul lui Gregorian Bivolaru la ÎCCJ, o batjocură şi o caricatură de justiţie (1)
Procesul lui Gregorian Bivolaru la ÎCCJ, o batjocură şi o caricatură de justiţie (2)
Declaraţii despre ultimul termen al procesului lui Gregorian Bivolaru de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - 9 octombrie 2012
Marţi 9 OCTOMBRIE 2012, începând cu ora 09.00 a avut loc o nouă rundă în meciul dintre justiţia română şi Gregorian Bivolaru!
Miting de protest la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie împotriva judecatorului Ionuţ Matei
George Bălan, procurorul care a fabricat dosarele MISA, a fost exclus din magistratură pentru constituirea unei grupări de criminalitate organizată!

vineri, 19 octombrie 2012

George Bălan, procurorul care a fabricat dosarele MISA, a fost exclus din magistratură pentru constituirea unei grupări de criminalitate organizată!

Un comentariu :
Conform cercetărilor DNA, inculpatul George Bălan făcea parte dintr-un grup infracţional organizat alaturi de judecătoarea Georgeta Barbălată de la ICCJ-secţia penală, procurorul Marcel Sâmpetru, fost procurorul general adjunct al României şi Vlad Mihai, şeful pe Ilfov al unui serviciu secret. Acelaşi grup infracţional la care au participat printre alţii infractorii Adrian Năstase, condamnat la 2 ani de închisoare şi Ovidiu Soare, general SRI având la activ trei condamnări (contopite) de câte 3 ani de închisoare cu suspendare, a acţionat şi în anul 2004 înscenând atacul împotriva MISA şi persecuţiile juridice care au urmat.

Mai multe detalii citiţi mai jos în ştirea preluată din România liberă.


Inspectia Judiciara a finalizat anchetarea procurorului George Balan, membru suspendat al Consiliului Superior al Magistraturii, acuzat de DNA de fapte de coruptie, si a propus excluderea acestuia din magistratura, spun surse judiciare. 

De asemenea, George Balan a fost suspendat vineri de catre CSM si din calitatea de procuror. Este a doua suspendare exercitata de CSM impotriva lui Balan, dupa ce, in luna iulie anul acesta, procurorul a fost acuzat de fapte de coruptie, alaturi de procurorul Marcel Sampetru (consilier CSM), de judecatoarea de la Inalta Curte Georgeta Barbalata si de seful serviciului secret al Internelor-filiala Ilfov-Mihai Vlad. Prima data, Balan a fost suspendat din calitatea de membru CSM. De asemenea, si ceilalti acuzati din dosar au fost suspendati din functii, iar procurorul Sampetru si-a dat demisia din magistratura.

A doua suspendare, de azi, a lui George Balan , a fost argumentata de  o noua infractiune de coruptie retinuta in sarcina sa si anume asocierea in vederea savarsirii de infractiunii. Odata cu aceasta noua infractiune retinuta, George Balan devine inculpat (din invinuit) deoarece procurorii au pus in miscare si actiunea penala, act administrativ care premerge trimiterea in judecata. De asemenea, tot acum Inspectia Judiciara si-a terminat ancheta si a intocmit o nota prin care propune excluderea din magistratura a lui George Balan. Acuzatul poate depune obiectii ce vor fi analizate de membrii CSM, spun surse judiciare.

Motivele pentru care se propune excluderea lui Balan din magistratura
Potrivit normelor, un magistrat trebuie sa fie exemplu de respectare a legalitatii. Procurorul George Balan, membru CSM, NU numai ca nu  le-a respectat, dar le-a si incalcat pentru obtinerea unor beneficii personale.
Potrivit documentelor procurorilor DNA, George Balan a fost interceptat in timp ce, impreuna cu prietenul si consilierul sau Marcel Sampetru, in baza informatiilor clasificate obtinute de amicul lor Mihai Vlad, seful SIPI Ilfov, au tras sforile pentru a obtine functiile de procuror general al Romaniei si de procuror sef al DNA. In acest scop, Balan, dupa ce a fost instruit de Sampetru (potrivit inregistrarilor) s-a intalnit cu premierul Victor Ponta.

De asemenea, surse judiciare spun ca s-ar fi negociat si sprijinul actualului ministru al Justitiei, Mona Pivniceru, pe atunci judecator la Inalta Curte si membru CSM, careia i s-ar fi promis functia de judecator la Curtea Constitutionala daca ii ajuta sa obtina posturile de procuror general si pe cel de sef al DNA. Pivniceru a recunoscut public ca i s-a oferit functia de judecator la Curtea Constitutionala, pe care NU a respins-o in convorbirea cu acuzatii.

In afara de functii de conducere in Parchete, membrii retelei au incercat sa obtina de la seful serviciului secret SIPI informatii compromitatoare pentru a-l santaja pe actualul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi. Scopul era de a numi un apropiat de-al lor in functia de sef de cabinat de ministru prin care voiau sa controleze atribuirea de contracte de zeci de milioane de euro.

Gruparea infractionala a fost ajutata si de judecatoarea Georgeta Barbalata de la Inalta Curte, care i-a avertizat ca instanta sa de judecata a emis mandate de interceptare si de perchezitie.

 Reamintim ca la data de 10 iulie anul acesta, Consiliul Superior al Magistraturii a încuviinţat percheziţionarea biroului folosit de procurorul George Bălan, membru al CSM, şi a biroului şi locuinţei procurorului Marcel Sâmpetru, detaşat la CSM pe functia de consilier (la cererea lui George Balan).

Secţia pentru procurori a CSM a dispus, în 11 iulie, suspendarea din funcţie a lui George Bălan, membru al CSM, procuror în cadrul Parchetului Curţii de Apel Bucureşti, şi suspendarea din funcţie şi încetarea detaşării la CSM a lui Marcel Sâmpetru, procuror în cadrul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Ulterior, Sampetru si-a dat demisia din magistratura.

George Balan, insa, a atacat la Curtea de Apel Bucureşti prima sa suspendare din calitatea de membru al Consiliului Superior al Magistraturii, dar aceasta instanta i-a respins-o.

In legatura cu a doua suspendare a lui Balan, CSM a emis urmatorul comunicat de presa:
"În şedinţa din data de 19 octombrie 2012, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, în temeiul art. 62 alin.2 lit. a din Legea nr. 303/2004, republicată cu modificările şi completările ulterioare, a hotărât suspendarea din funcţia de procuror a domnului George Bălan - de la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti, membru al Consiliului Superior al Magistraturii.

Decizia a fost luată ca urmare a punerii în mişcare, prin ordonanţa din 19 octombrie a.c, a acţiunii penale împotriva acestuia de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie - Structura Centrală.

Acţiunea a fost pusă în mişcare pentru infracţiunile de complicitate la săvârşirea infracţiunii de folosire de informaţii nedestinate publicităţii şi de asociere pentru săvârşirea infracţiunii de folosire de informaţii nedestinate publicităţii".

joi, 18 octombrie 2012

Yoga din nou interzisă în România ca în timpul dictaturii comuniste? Trupele de securitate au făcut tot posibilul pentru a împiedica demonstraţia de posturi yoga din Bucureşti, cu ocazia Zilei Internaţionale YOGA

Niciun comentariu :
Presa românescă relatează cu mult aplomb evenimente în care zeci, sute sau chiar mii de oameni fac yoga în aer liber, în pieţele sau parcurile marilor oraşe ale lumii. Când aşa ceva se întâmplă la New York, Paris sau Londra, televiziunile şi presa scrisă dau pe larg ştiri şi relatări excepţionale. 

Ce se întâmplă însă atunci când yoghinii din România fac acelaşi lucru, aici la noi acasă? Vă spunem noi! Manifestarea devine brusc neinteresantă pentru ziariştii nostri care toţi în acelaşi timp sunt loviţi de orbul găinii. Orice om inteligent şi cu bun simţ îşi pune în acest caz o întrebare extrem de simplă: de ce mass-media din România are o apetenţă către a prelua minciuni, mizerii şi manipulări clocite în laboratoare specializate, dar în schimb evită în mod ostentativ să redea activitaţile yoga autohtone? Răspunsul vi-l puteţi da singuri sau îl veţi găsi urmărind viitoarele postări.


Şi anul acesta Ziua internaţională YOGA, care se sărbătoreşte pe 8 octombrie, a "beneficiat" de absenţa totală a presei. Mai mult, în Bucureşti forţele de ordine au încercat să interzică desfăşurarea demonstraţiei publice de asane care trebuia să aibă loc în parcul Tineretului, deşi organizatorii aveau toate aprobările necesare. Prezenţi de la ora 17, ora anunţată a începerii evenimentului, yoghinii au fost obstrucţionaţi de către forţele de ordine care au tergiversat cât de mult au putut, interzicând montarea staţiei, a bannerelor, a ecranului pe care ar fi trebuit să fie proiectate filmele de prezentare ale organizatorilor. Acest fapt este de o gravitate extremă având în vedere că în România practica YOGA a fost interzisă în perioada comunistă şi că nedreptăţile îndreptate împotriva yoghinilor au continuat şi după 1990.

Abia după o oră jumătate de parlamentări şi discuţii telefonice cu reprezentanţii primăriei, yoghinii au primit permisiunea trupelor de securitate din Parcul Tineretului aparţinând firmei Guard One (care sunt de de negăsit în alte ocazii în care este necesară protejarea bunurilor publice sau a cetăţenilor) pentru a începe această acţiune. În timp ce reprezentanţii yoghinilor negociau cu jandarmii, poliţiştii şi firma de securitate, participanţii au început totuşi o demonstraţie ad-hoc de posturi yoga în ciuda ameninţărilor bodyguarzilor, care încercau să-i facă pe yoghini să înceteze demonstraţia şi să se împrăştie. Situaţia nu a luat însă o turnură conflictuală (nici măcar când s-au apropiat şi jandarmii călare pentru a interveni) şi aceasta mai ales datorită calmului şi seninătăţii yoghinilor care făceau liniştiţi posturi yoghine, cu ochii închişi, „dezarmând” astfel intenţiile agresive ale acestora. 

Mai multe detalii şi imagini de la această actiune puteţi gasi pe site-urile yogaesoteric.net, costicacojocaru.ro şi misayogacamps.blogspot.ro în articolele:

luni, 15 octombrie 2012

Extratereştrii, salvatorii Pământului - un articol publicat în urmă cu trei ani prezice o intervenţie providenţială pentru anul 2012

Niciun comentariu :
Zilele acestea circulă pe email un articol care face senzaţie pe internet. Publicat în anul 2009 în ziarul Evenimentul Zilei el prezice cu acurateţe evenimentele petrecute pe Pământ în ultimii 3 ani şi totodată anunţă pentru acest an - 2012 - o intervenţie extraterestră care va salva omenirea de la autodistrugere. Se confirmă astfel încă o dată oportunitatea meditaţiilor, invocaţiilor şi procedurilor de contactare a civilizaţiilor extratereste eminamente benefice ce au fost realizate în ultimii 5 ani în cadrul şcolii noastre de yoga.

Extratereştrii, salvatorii Pământului

Călugării tibetani cred că, în 2012, vizitatori din alte lumi vor interveni pentru ca superputerile să nu distrugă Terra.

Turiştii indieni recent întorşi de la mănăstirile tibetane din China povestesc despre prorocirile clarvăzătorilor din lăcaşele de cult, care anunţă tensiuni crescânde pe Terra în viitorul foarte apropiat, generate de terorism şi războaie clandestine, semnalează indiadaily.com. În 2010 şi 2011, se vor desfăşura manevre politice şi negocieri la nivel mondial, dar cu succes minim. Anul 2012 ameninţă cu un război nuclear, distructiv şi total. „Dar extratereştrii, care ne-au păzit zi şi noapte, vor interveni pentru salvarea umanităţii”, sunt convinşi călugării.

Doi ani de cumpănă
Cultura din Tibet se bazează cel mai mult pe premoniţie, dintre toate celelalte activităţi spirituale. De aceea, informaţiile furnizate de călugări au avut darul să-i pună pe gânduri pe vizitatorii templelor tibetane din ultima perioadă.

Clarvăzătorii au remarcat că marile puteri ale lumii se ameninţă între ele cu distrugerea.
Din cauza politicii mondiale, anul acesta este de referinţă pentru relaţiile din sânul omenirii. Cei tari aprind războaie regionale din ce în ce mai multe. De aceea, din 2010, cei mici vor începe să se orienteze către aripa protectoare a celor puternici. Dar, la fel de bine, odată cu această „polarizare”, cei slabi se vor resemna, aşteptându-se la „sfârşitul lumii”, prevestesc călugării tibetani. În 2012, toate manevrele politice de ocolire a unei conflagraţii nucleare de nivel mondial vor da greş din cauza rupturii din ce în ce mai adânci dintre naţii. Inevitabilul se va produce, omenirea intrând în război cu ea însăşi, mai avertizează clericii adepţi ai lui Dalai Lama.

Ajutorul vine de la cer
În momentul în care umanitatea va fi prinsă în mijlocul unui război total, entităţile supranaturale vor interveni. „Destinul omenirii nu este să se autodistrugă, în 2012. Puterile extraterestre ne păzesc în fiecare clipă”, afirmă călugării, în premoniţiile lor. Acelaşi răspuns îl dau şi când sunt chestionaţi despre recentele apariţii ale OZN-urilor în India şi în China.

„Divinitatea este acolo sus şi ne urmăreşte. Ea nu permite umanităţii să altereze viitorul mondial până la autodistrugere! O schimbare generală a destinului omenirii nu este autorizată de divinitate”, atrag atenţia clericii tibetani. Ei spun că, în 2012, Terra va înţelege în sfârşit că frontiera finală a ştiinţei şi tehnologiei este pe tărâmul spiritualităţii, şi nu în zona ştiinţelor materiale, cum ar fi chimia sau fizica.

MOMENT CRUCIAL

Întâlnirea, tot mai aproape
În India şi China, observaţiile de OZN-uri s-au înmulţit nesperat, în ultimele luni. Mulţi spun că deja guvernele celor două ţări vecine ar fi intrat în contact cu extratereştri. Ca un alt amănunt, cele două mari puteri asiatice şi-au dezvoltat foarte mult şi capacităţile nucleare, de câţiva ani încoace. Întrebaţi dacă extratereştrii ni se vor arăta în realitate, călugării tibetani consideră că da. „Numai că o vor face doar dacă vor fi nevoiţi şi de o manieră prin care să nu-i înfricoşeze pe oameni. Cum ştiinţa şi tehnologia noastră evoluează, practic suntem condamnaţi să luăm contact cu ei, interacţionând de o manieră sau alta”, avertizează clericii din Himalaya. Clarvăzătorii din munţii Tibetului mai dau asigurări că Pământul e binecuvântat, salvarea sa venind din tot felul de hazarduri pe care deocamdată oamenii nu le conştientizează. „Cu cât tehnologiile noastre vor progresa mai mult, cu atât vom realiza mai repede că entităţile supranaturale sunt cele cărora le datorăm salvarea noastră”, spun călugării.
Evenimentul Zilei, 03 Mai 2009