Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 16 aprilie 2007

Ce vreau cu acest blog

Niciun comentariu :
Ceea ce vreau este sa-i ajut pe altii si sa ma ajut si pe mine, expunand practica mea spirituala in cadrul MISA.

Vreau sa incep exprimandu-mi recunostinta fata de ghidul meu spiritual, Gregorian Bivolaru, care m-a ajutat si m-a ghidat sa-mi indeplinesc dorintele spirituale.

Ceea ce am vrut de la o cale spirituala a fost sa ma ajute sa dobandesc fericirea prezenta tot timpul, clipa de clipa, si care nu poate dispare indiferent de ceea ce s-ar putea petrece in exterior, si indiferent de evenimentele tragice care pot apare.
Am cautat o persoana care sa fi atins deja ceea ce vroiam eu. Pot zice ca am intrebat foarte multa lume daca este fericita, si cautam sa vad daca fericirea ei indeplinea criteriul meu. Singurul pe care l-am gasit si care am simtit ca atinsese fericirea care o cautam eu, a fost Grieg.
Apoi am purces sa practic ceea ce el imi indica.
Drumul pe care l-am parcurs pana azi a fost unul lung, au trecut vreo 15 ani de atunci, si daca privesc retrospectiv ceea ce am trait, este cu totul incredibil pentru o viata normala, si destul de dificil.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu