Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 30 septembrie 2007

Simboluri cu mare putere de influenta sociala ascunse in forma cladirilor si a monumentelor

Niciun comentariu :
Simbolul este de regula un semn, o figura geometrica sau desen ce este corespundenta analogic cu o anumită cantitate de informaţie, care ne pune în rezonanţă cu o anumită realitate, sferă de forţă sau energie subtilă. Putini oameni sunt constienti de influenta pe care o au simbolurile in viata lor desi suntem cu totii de acord ca exista simboluri care au o mare importanta in viata noastra. Daca ar fi sa luam doar simbolul consacrat al crucii am putea sa scriem volume intregi despre semnificatiile sale, despre influenta sa asupra umanitatii in general si asupra unor oameni in particular.

Exista insa si o serie de simboluri, din pacate de multe ori malefice, care sunt folosite intr-un mod disimulat in forma unor cladiri ori a unor monumente, cu scopul de a influenta intr-un mod inconstient masele de oameni dintr-o anumita zona.

Un prim exemplu in acest sens este folosirea formei pentagonului in cazul cladirii Armatei SUA:



Un alt exemplu deja bine cunoscut ar fi planul urbanistic al orasul Washington DC care are integrat in el elemente grafice simbolice malefice de sorginte satanica si masonica intre diversele cladiri guvernamentale si in jurul lor: Casa Alba, Sediul Congresului, etc


Ca sa ramanem in domeniul administrativ si militar iata si o cruce inversata, un simbol benefic a carui semnificatie este rasturnata si transformata intr-una malefica si folosita de satanisti, chiar la sediul din Bruxelles al NATO. Monumentul cu aceasta forma hidoasa este cu atat mai inexplicabil cu cat sigla NATO este in realitate Roza vanturilor, iar forma ciuntita nu poate fi justificata in nici un mod, nici constructiv si nici estetic.




Un alt caz este revelat de o stire recenta: US NAVY va chelui circa 600 000 $ pentru a "coafa" o svastica ce apare in arhitectura sediului sau din Coronado, California si care a devenit vizibila datorita Google Earth.




In final iata si un un exemplu de structura simbolica din Romania: cetatea „Alba Carolina”, ridicata intre anii 1714-1738 in Alba Iulia are o forma de stea cu 7 colturi. Cifra 7 este privita in numerologie ca un element eminamente benefic si o reprezentare a lui Dumnezeu.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu