Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 3 noiembrie 2007

Statistici 2 noiembrie - revenire si comentarii

Niciun comentariu :
Si a fost ziua de 2 noiembrie...

Pana la urma ieri n-am facut 1000 de vizitatori unici asa cum am estimat dar tot am ajuns la o suma record: 888 de vizitatori unici si peste 1500 de vizualizari intr-o singura zi. Asta inseamna o crestere cu peste 400% a traficului.
Yogaesoteric a avut o crestere cu circa 75% a traficului, iar din cate am inteles si site-ul http://www.gregorianbivolaru.com/ a inregistrat o triplare a numarului de vizitatori. De asemenea filmele MISA de pe Google video au inregistrat cresteri ale numarului de vizualizari.

De unde trag concluzia ca orice scandal are si partea lui buna, ceva cam ca in Aikido, unde lovitura adversarului este folosita pentru a-l neutraliza. Datorita evenimentelor de genul asta oamenii au sansa sa descopere aceste site-uri si poate sa deschida ochii pentru a descoperi cum este manipulata opinia publica prin mass media.


Apropo... am aflat care a fost motivul organizarii emisiunii de la B1 TV. Se pare ca emisiunii Laurei Andresan, care era programata dupa "Nasul", ii scazuse foarte mult ratingul si s-a luat decizia ca Radu Moraru sa tina telespectatorii treji pana la miezul noptii cu un subiect de scandal sexual care ar face mai multa valva. Acelasi a fost si motivul invitarii acum cateva seri la B1TV, a lui Irinel Columbeanu, pentru a discuta pe tema inregistrarii controversate in care cuplul Monica - Irinel este surprins facand amor oral.

Ceva insa ma mira foarte tare. Presupunand prin absurd ca problemele de familie ale unei femei agramate si imaginea prezentata, cu o femeie dezbracata facand pipi, au vreo legatura cu MISA, cum se face ca yoghinii MISA sunt blamati si considerati depravati, in timp ce Laura Andresan, Monica si Irinel Columbeanu, Titus Steel si altii ca ei, sunt considerati drept personalitati, VIP-uri, sunt invitati in emisiuni la B1 tv in care sunt laudati, periati si promovati, ba chiar au propriile lor emisiuni la aceasta televiziune??!!

Nu ca m-ar (ne-ar) onora alaturarea cu "personajele" de mai sus (ba din contra), dar ma intreb si eu: de unde provine acest tratament diferentiat?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu