Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 10 decembrie 2008

Financial Times ia in serios conspiratia guvernului mondial

Niciun comentariu :
The Financial Times, unul dintre cele mai respectate şi citite ziare de pe planetă, recunoaşte deschis că ordinea de zi pentru a crea un guvern mondial se bazează pe principii anti-democratice şi recunoaşte că termenul de "guvernare globală" este doar un eufemism pentru a denumi conspiratia ce urmareste crearea unui guvern centralizat la nivel global.

De ani de zile noi yoghinii am fost numiti "paranoici", "conspirationisti", "fantezisti", "nebuni", etc, pentru dezvaluirile despre planurile elitei masonice de a centraliza puterea la nivel global şi de a distruge suveranitatea tuturor natiunilor. In ultimii 10-15 ani Gregorian Bivolaru si altii au fost tintele masinariei mediatice ce strivea pe oricine indraznea sa deschida acest subiect.

Acum datorita internetului si a ultimelor evenimente ce incep sa confirme cele spuse cu ani in urma si pentru ca subiectul este foarte discutat si la ordinea zilei, cei mai multi denigratori nu prea mai au cu ce să contracareze dezvaluirile ce se confirma cu fiecare eveniment, de la o zi la alta.

Iata ca unul dintre cele mai importante ziare ale lumii a proclamat deschis, că guvernul mondial este prioritatea pe ordinea de zi, dar si ca acest guvern va fi obţinut doar prin măsuri dictatoriale, pentru că majoritatea oamenilor sunt impotriva. Va mai pronunta cineva cuvinte ca "paranoici" sau "conspirationisti obsedati" pentru că se fac dezvaluiri despre instituirea unui sistem dictatorial in lume, chiar daca unul dintre cele mai influente ziare din lume admite acest fapt? Sau poate ca, în sfarsit, oamenii vor trezi şi vor accepta că există un program pentru a distruge suveranitatea naţiunilor, orice formă de democraţie reală, libertatea individuala, prin exercitarea unei dictaturi globale satanice?

Aparitia unui “guvern mondial” este mai aproape decat oricand, datorita reusitei sistemului comunitar european, aparitiei unor probleme globale precum criza economica, incalzirea climei si razboiul impotriva terorismului, scrie “Financial Times”. In opinia cotidianului, modelul Uniunii Europene, unde functiuneaza la nivel suprastatal o Curte Suprema, un Parlament, o moneda si o forta militara, ar putea fi adoptat la nivel mondial. “Financial Times” considera ca presedintele ales, Barack Obama, este mult mai deschis catre forme superioare de colaborare la nivel mondial decat a fost predecesorul sau George W Bush.

O mostra de idei vehiculate in cercurile lui Obama este oferita de un raport recent al Managing Global Insecurity (MGI), care-i include in grupul sau mic de consiliere pe John Podesta, omul care conduce echipa de tranzitie a lui Obama, si pe Strobe Talbott, presedintele Brookings Institution, din care s-a ridicat Susan Rice.

Raportul cere infintarea unui inalt comisar al ONU, care sa se ocupe de problema terorismului, crearea unui pachet de legi internationale, care sa reglementeze problema schimbarilor climatice si infiintarea unei forte de mentinere a pacii de 50.000 de oameni, care sa se afle sub controlul direct al Organizatiei Natiunilor Unite. Cu toate acestea, datorita faptului ca in Statele Unite oamenii tind sa puna mana pe arme cand aud asemenea idei, raportul nu vorbeste despre un “guvern mondial” ci despre o “guvernare mondiala”. Europenii considera insa ca nu este nici o diferenta intre cei doi termeni. Jacques Attali, consilierul presedintelui Frantei, Nicolas Sakozy, a explicat ca termenul “guvernare mondiala” este un eufemism pentru “guvern mondial”.

Concluzia cotidianului este ca un guvern mondial nu are sanse sa apara decat daca este creat intr-o maniera anti-democratica, pentru cele mai multe proiecte pentru crearea unor institutii suprastatale au fost blocate prin referendum.

Totusi, daca ar fi infiintat “guvernul mondial” ar presupune adoptarea unor caracteristici statale la nivel international, cu un set de legi universal valabile si obligatorii, lucru de care lumea actuala, dominata de un sistem in care statele - entitati suverane egale - se lupta pentru putere, este foarte departe.
Surse:
http://www.infowars.com/
http://www.ft.com/

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu