Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 30 iulie 2012

SENZATIONAL! Şcoala de yoga MISA lansează propria televiziune online

Un comentariu :
Vă anunţăm cu bucurie că în data de marţi, 31 iulie 2012, va începe EMISIA PE INTERNET A TELEVIZIUNII ŞCOLII NOASTRE DE YOGA.

Lansarea acestei televiziuni va avea loc marţi, 31 iulie 2012, începând cu ora 21:30, cu o transmisiune în direct la care sunt invitaţi Dan Bozaru (compozitor si autor al seriei de articole "Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii") şi Andrei Gamulea, lector Ayurveda, membru al Asociatiei nationale pentru promovarea Medicinelor Neconventionale.

Un comentariu :

  1. Felicitari! Cu siguranta aceasta televiziune va avea un succes deplin. Este ceva ce de multa vreme era asteptat. Multe lucruri vor putea fi expuse complet si nedeformat de ingustimea si rautatea unora care se numesc 'jurnalisti'.

    RăspundețiȘtergere