Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 18 aprilie 2007

Arestul dauneaza grav sanatatii - De ce a refuzat Gregorian Bivolaru sa se supuna procedurilor "justitiei" romane

Niciun comentariu :
E de domeniul lui Sherlock Holmes: Sorin Crivat a fost gasit mort cu 17 ore inainte de a fi pus in libertate!

03.04.2007
Moartea unui arestat preventiv putea fi trecuta usor cu vederea daca ar fi fost vorba de o persoana in varsta, care nu prezenta potential denuntator, deci nici pericol pentru cineva foarte important. Dar asa... Moartea neasteptata a fostului sef al Biroului de Documente Secrete si al Protectiei Informative din Ministerul Integrarii si apoi al Ministerului Economiei si Comertului, tanar in putere, sportiv de marca, fara antecedente medicale care sa fi ridicat vreodata problema unei afectiuni care sa prezinte riscul unui deces, este cusuta cu ata argintie. Miroase de la o posta a aranjament. A otrava. Chiar daca analizele medico-legale ar iesi maine si ar atesta ca in organismul lui Crivat nu a fost depistata vreo substanta suspecta, tot n-am sa cred ca Sorin Crivat a ramas fara aer si i-a stat inima din cauza efortului sau a claustrofobiei. Hai sa fim seriosi. Se spune ca cel mai usor de ascuns este un deces provocat cand are cine sa-l musamalizeze!

Ultima informatie despre Sorin Crivat – sa-i fie tarana usoara! - este aceea ca facea parte din masonerie. Si ca stia extrem de multe lucruri despre personaje grele din actualul aparat de stat. Nici nu ma mira. Crivat avea toate atuurile in mana ca sa fie de acord, pentru propria-i protectie si pentru a obtine circumstantele atenuante pentru sine, sa colaboreze cu procurorii Departamentului National Anticoruptie. Ceea ce, din cate am aflat, s-ar fi si discutat la nivelul anchetatorilor. Printr-o cel putin bizara coincidenta cu decesul, judecarea recursului la revocarea mandatului de arestare si inlocuirea acestuia cu masura interdictiei de a nu parasi tara au avut termen ieri, la ora 9.30. Cu 17 ore inaintea acestei judecari extrem de importante atat pentru Crivat, familia lui, cat si pentru procurorii care detin deja declaratiile acestuia legate de un lant mafiot format din politicieni si magistrati mituiti, Sorin Crivat a fost victima unui... stop cardio-respirator. Cat de prost trebuie sa fii ca sa clasifici cazul? In mod normal, rotitele criminalistilor din Parchetul General ar trebui sa mearga si sa preia aceasta ancheta. Doar asa, post-mortem, adevarul mai are o sansa.
(Adina Anghelescu)

Sursa: Gardianul

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu