Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 5 mai 2007

Basescu confirma ipoteza implicarii masoneriei in demiterea sa

Niciun comentariu :
Structuri externe vor să destabilizeze România

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat într-un interviu acordat cotidianului România Liberă că ar exista informaţii despre "structuri externe" care ar fi interesate în "destabilizarea României" şi menţinerea ei într-o zonă gri, chiar după aderarea acesteia la NATO şi Uniunea Europeană.
În interviul respectiv, Traian Băsescu se referă la un individ numit Alexander Kondyakov care ar fi făcut o vizită în România cu puţine zile înaintea votului din Parlament pentru suspendarea Preşedintelui României.

Traian Basescu: "Este interesant dacă a fost vreo vizită a unui domn foarte important, Kondyakov, cu vreo două-trei zile înainte de votul de suspendare dat de Parlament. Poate politicenii cu care s-a întâlnit, pot spune mai multe."

Cine este Kondiakov?
Numele lui Alexandr Kondiakov apare pe internet ca director executiv al NOVOCOM, un centru de analiză politică din Moscova care asigură Guvernului Rusiei şi Preşedintelui Putin consultanţă în domeniul informaţiilor.
El este totodată membru al mişcării ruse "Liderii viitori ai noului mileniu" şi al Marii Loji Masonice Ruse.
Conform prezentării sale de pe site-ul Centrului European de Studii Politice, Kondyakov mai este şi consultant al preşedintelui Republicii Moldova, Vladimir Voronin.
Bogdan Teodorescu, membru - din 2000 - al aceleiaşi organizaţii de studii politice europene spune că nu-l cunoaşte pe Alexander Kondyakov şi că nu l-a văzut la nici una din reuniunile centrului.

Ioan Talpeş confirmă că Alexander Kondyakov este un personaj influent
Ioan Talpeş, fost şef al SIE şi consilier prezidenţial pe vremea preşedintelui Ion Iliescu, confirmă că Alexandru Kondiakov deţine toate aceste poziţii, în vreme ce şeful Lojii Masonice Române, Ovidiu Chirovici, contestă legăturile acestuia cu masoneria.
Ioan Talpeş susţine că Alexander Kondyakov ar avea relaţii cu importanţi oameni de afaceri, dar şi cu politicieni români aflaţi în poziţii cheie ale statului, fără însă a da vreun nume.
Tot Ioan Talpeş declara într-un interviu acordat cotidianului România Liberă că -deşi este răspândită opinia că România ar fi putut aduce dezavantaje Moldovei - unii oameni din serviciile de informaţii de la Chişinău, ar fi dezinformat permanent Moscova în relaţia cu Bucureştiul.
Aceste personaje ar fi încercat, susţine Ioan Talpeş, să se impună ca un tampon între oficialii celor două ţări.
Mai trebuie spus că Alexander Kondyakov a lucrat pentru agenţia de ştiri TASS şi că a fost consilier al şefului Comitetului pentru Organizaţiile de Tineret ale Uniunii Sovietice.

"Presiuni" din partea Moscovei
"Priviţi cu multă atenţie afirmaţiile făcute de fostul şef al SIE, Ioan Talpeş", precizează Traian Băsescu în interviul din România Liberă.
"Este interesant de asemenea, adaugă el, dacă a fost vreo vizită a unui domn foarte important, Kondyakov, cu vreo două-trei zile înainte de votul de suspendare dat de Parlament. Poate politicenii cu care s-a întâlnit, pot spune mai multe", afirmă Traian Băsescu.
O frază mai jos însă, şeful suspendat al statului spune că - personal - a avut o relaţie bună cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, şi că nu ar fi simiţit vreo presiune aparte din această direcţie.
Această afirmaţie este o replică dată unor declaraţii anterioare ale fostului şef SIE, Ioan Talpeş, care - conform ziarului România Liberă - ar fi afirmat că "Rusia nu a întrerupt niciodată o politică de presiune şi control a României".
Pe de altă parte, Traian Băsescu susţine că sistemul politic românesc este mai apropiat modelului rusesc, decât celui Occidental - democrat.
"Presa a spus de mult, menţionează Traian Băsescu, că România beneficiază de un sistem transpartinic. Foarte mulţi politicieni se ceartă la vedere, dar pe dedesubt îi leagă afacerile, interesele, mizeria tranziţiei."
Traian Băsescu mai susţine că toată lumea ar vrea să controleze serviciile de informaţii după ce el a declarat în CSAT - la început de mandat - că în România corupţia la nivel înalt este o ameninţare la adresa siguranţei naţionale.
Sursa: BBC

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu