Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 12 mai 2007

Cercetari - Fluorura se acumuleaza in glanda pineala

Un comentariu :
Fluorura adaugata in apa potabila a multor orase si a altor zone populate, tinde sa nu doar sa se acumuleze in dantura in dezvoltare, producand decolorare, si in oase, facandu-le casante. Fluorurarea este asociata cu cancerul si produce acumularea elementului chimic in glanda pineala, un important centru de control endocrin, unde inhiba productia de melatonina, cu grave consecinte asupra starii de sanatate. Melatonina are o importanta uriasa. Ea este responsabila cu reglarea mai multor sisteme din corpul uman si are un important impact asupra imbatranirii, cancerului si a altor procese, conform unui mare numar de cercetari efectuate.

Paul Connett de la Fluoride Action Network comenteaza pe marginea cercetarilor parte a lucrarii de doctorat realizate de Jennifer Luke, sub titlul: Depuneri de fluorura in glanda pineala umana.

Stim ca fluorura este o otrava si in ciuda acestui fapt o adaugam in apa, in pasta de dinti si chiar o numim supliment, chiar daca nu are nici o valoare nutritionala. Valoarea sa medicala - prevenirea cariilor dentare - este explicatia oficiala pentru adaugarea acestui toxic element chimic. Dar aceasta valoare este cu mult depasita de efectele secundare de natura toxica!

Recent legislatia Uniunii Europeene referitoare la aditivi alimentari, listeaza fluorura supliment esential. Acest fapt este destul de ironic cand ne gandim la grija exagerata fata de toxicitatea vitaminelor si efortul de a limita dozele acestor nutrienti esentiali pentru a "proteja sanatatea publica".

Utilizarea fluorurii in scop medical este una din nebuniile vremurilor noastre. Oare sa fie o intamplare faptul ca germanii si rusii, foloseau fluorura in timpul celui de-al doilea razboi mondial pentru a dociliza si indobitoci prizonierii? Sau faptul ca guvernul SUA a fost dat in judecata pentru efectele toxice ale acestui deseu al industriei bombelor nucleare asupra mediului?

Cititi mai mult despre studiu in articolul Fluoride Accumulates in Pineal Gland de pe New Media Explorer.

Un comentariu :

  1. S-a demonstrat in lumea medicala faptul ca medicamentul Zimafluor care are fluorura in compozitie,are efecte toxice asupra rinichilor.Deci fluorul este toxic si pentru alte organe ale corpului uman.Sa nu uitam ca acidul fluorhidric care este unul dintre cei mai puternici hidracizi are in componenta moleculei sale fluorul

    RăspundețiȘtergere