Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 23 mai 2007

Demontarea unor minciuni si manipulari despre MISA

Niciun comentariu :
O sa scriu cateva posturi in care o sa demontez minciuni si manipulari despre MISA. Voi cauta ca stilul sa fie cat mai clar, voi mentiona la inceput acuzatia, si apoi va urma punctul meu de vedere.

1. "Yoga nu are eficienta decat in Orient (si nu si in Occident), din cauza diferentelor de cultura si traditie, asadar un om care practica Yoga la cursurile MISA din Romania nu are cum sa obtina rezultate valoroase."

Raspuns:
Eu si numerosi prieteni ai mei am obtinut rezultate spirituale valoroase practicand Yoga in cadrul MISA, rezultate care sunt apreciate si de cei din jurul meu, asadar nu pot fi rodul auto-sugestiei. Cine doreste sa se convinga va practica, si va vedea rezultatele pe propria piele.

Chiar si la o abordare logica, este evident ca posturile fizice, exercitiile de concentrare, de relaxare, de purificare samd. au efecte care tin(depind) de structura fiintei umane, care este aceeasi la toti oamenii.

2. "Yoga intra in contradictie cu crestinismul."
Raspuns:
Este adevarat ca multi dintre cei aflati la conducerea BOR nu sunt de acord cu Yoga, dar ei nu se inteleg nici macar cu Biserica Catolica, asa ca acest lucru nu e de mirare.

Practicand Yoga la modul autentic, cel care vrea sa experimenteze va vedea ca devine mai bun, mai altruist, si ca se va apropia cu mai mare usurinta de Dumnezeu si de realitatile Sale spirituale, si acest lucru nu poate fi decat in concordanta cu Iisus. Dupa cum Iisus insusi a dat pilda "bunului samaritean" (considerati eretici de catre evrei), nu conteaza atat de mult eticheta exterioara, cat modul concret in care te comporti fata de cel de langa tine, comportament care izvoraste din interiorul fiecaruia.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu