Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 9 mai 2007

General SRI spagar, autor al dosarului Bivolaru

Niciun comentariu :
Autor: MIHAI NICULESCU

Un general si un colonel din SRI au fost retinuti pentru coruptie. Ei aveau legaturi si cu sefii SRI Prahova, arestati pentru contrabanda cu benzina.

Generalul maior Ovidiu Soare si colonelul Gheorghe Dumitrache au fost audiati miercuri la DNA, iar procurorii au dispus seara retinerea lor, intrucat lasati in libertate puteau influenta martori.

SPAGI DE MILIARDE

Soare, fost sef al Departamentului pentru Apararea Constitutiei si Securitate Economica din SRI a primit, potrivit procurorilor, "taxe de protectie" de la subordonatii sai. Spagile au ajuns la 7 miliarde de lei, pentru a le asigura sereistilor ascensiunea pe scara profesionala. Chiar si subordonatul sau, colonelul Dumitrache, a cotizat ca sa ramana la SRI Prahova. La randul lui, a primit spagi consistente, de aproape 3 miliarde de lei, constand in bani lichizi si diverse bunuri sau servicii, de la mai multi patroni. Acestora le-a facut diverse servicii, folosindu-se de functia lui.

CARACATITA PETROLULUI

Pentru subordonatii sai, generalul Soare intervenea pe langa conducerea SRI Prahova, la coloneii Corneliu Patalnea si Daniel Bucur. Si acestia sunt cercetati pentru ca isi trageau partea leului din transporturi ilegale de benzina de la rafinaria Astra. In decembrie 2005, ei au fost arestati, procurorii stabilind ca din 1993 ei aveau informatii despre afaceri ilegale cu petrol. In loc sa le transmita mai departe, cei doi au primit bani, produse si alte avantaje de la sefii rafinariei si de la patroni de societati, in valoare de 15 miliarde de lei. Intre 1993 si 2001, 340 de tone de com-bustibili de contrabanda au fost transportate in Ardeal, chiar cu autovehicule ale SRI sau cu autocisterne inchiriate. Pentru a nu fi descoperiti, Bucur insotea transporturile de petrol si se legitima la controalele politiei.

UMBRA LUI GREGORIAN BIVOLARU

Generalul Ovidiu Soare este fostul ofiter de Securitate care l-a urmarit informativ pe gurul Gregorian Bivolaru, sustin surse judiciare. Inainte de Revolutie si in primii ani dupa aceasta, Soare a facut rapoarte despre "secta MISA", care ar fi adapostit persoane cu boli psihice grave care prin activitatile sale, puneau in pericol siguranta statala si "oranduirea socialista".

Sursa: Ziarul

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu